lauantai 28. lokakuuta 2017

NCLA Sunstruck ja kriiseilyä kynsien pituudesta

Tässä parit kynnet arkistoista joista ei ihmeempää tarinaa ole. Mutta jotka nyt kuitenkin kuvasin ja haluan julkaista. Ihan kaikkia kynsiä en tänne kuvaa jos vaan lakkaan tai koristelen yksinkertaisesti...tässä tulee myös hauska aikamatka kynsieni eri pituudessa. Kuvat on otettu joku aika sitten :)

Kiko 636

Kiko 636 - Cherry Red on kaunis kirsikanpunainen. Superkiiltävä ilman päällyslakkaa. Kaksi kerrosta. Ûberchic 8-03 laatasta yksinkertaiset mustat leimat valkean lakan päälle. ps. tuo Coated One Coat French Tip lakka on huippu!! Tämän hetken suosikki valkoiseni koska peittää yhdellä kerroksella niin helposti.

P9130002.ORF

Tykkään tosi kovasti näin yksinkertaisista kynsistä! Kikon lakka pysyi hyvin ja jaksoi värinsä puolesta miellyttää parisen päivää. Kuvassa tällä hetkellä käyttämäni alus- ja päällyslakat joista olen useampaan otteeseen kertonut ;)

Kiko Cherry Red
NCLA Sunstruck. Kaksi kerrosta. Erittäin hyvä levittää ja nopea kuivumaan. Peittää kahdella kerroksella. Hieman marjapuuroon taittava vaaleanpunainen hololakka.

P9240211.ORF

Lakka saatu pr-näytteenä. Mutta on sen värinen lakka että olisin saattanut ostaa koska rakastan NCLA:n holoja. Tämä on hyvä koska ei ole liian äitelän tai tyttömäisen värinen. Ja holottaa tosi nätisti!

P9240196.ORF

Tein tälle koristelutkin mutta näiden onnistumisesta voidaan olla monta mieltä. Pienessä kuvassa ei näytä hyvältä mutta oli nämä livenä ihan kivat. Tuplaleimaus MoYou Londonin mustalla ja Color Clubin On The Rocksilla. Laatta on Born Pretty Store BP-L054 joka sisältää geometrisiä kuvioita. 

P9240010.ORF

Kynsivinyylejä. Lakkoina Zoya Prim ja Isa sekä Essie Maximillian Strasse Her. Tykkään oikeasti näin lyhyistä kynsistä mutta pakko vaan todeta että ne näyttävät rumilta kuvissa. Mun sormet näyttää liian paksuilta lyhyiden kynsien kanssa. Mutta lyhyet on vaan helpommat koirien kanssa touhutessa, saatikka hevosta harjatessa tai selässä...

Mulla meni oikeasti hermot noitten ylempänä olevien NCLA kynsien kanssa. Kynnet olivat aivan liian pitkät, repivät ja raapivat. Koko ajan saa varoa ja sitten rapsautin tuota keskaria johonkin. Siihen tuli pieni vekki joka murtui käden livetessä kaapin ovesta. Otti niin pattiin että otin sakset ja napsin kaikki kynnet alas! Kuvauskäteen jätin vähän pidemmät mutta ai että oli vapautunut olo! Mutta katsokaapa tuota illuusiota; pidemmillä kynsillä sormetkin näyttävät hoikemmilta. En tiedä mikä siinä on mutta niin se vaan on ;D

Zoya Prim

Tosiasiassa eihän nämäkään mitkään nysät ole vaan pituus on ihan hyvä. Ihailen lyhyitä ja huolella lakattuja muilla. Muille ne sopivat. Mutta ei mulle. Pääasia kuitenkin että kynnet on aina siistit ja hoidetut. Ne ovat kasvava luonnonvara ja mun kasvutahdilla nämäkin ovat taas kahden viikon päästä liian pitkät ;)

Zoya Isa

Kummat on paremmat; pitkät vai lyhyet? Kumpaa mallia sinä suosit?

29 kommenttia:

  1. Tuo Sunstruck on ihana <3
    Itse myös kriiseilen kynsistä. Liian lyhyt on liian lyhyt ja melkein jää vaihtoehdoksi liian pitkä. Sopivaa ei näytä löytyvän helposti. Nyt sain kriisin vielä muodosta ja pian nähdään uutta muotoa meikäläisen kynsilä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Kiva nähdä mihin muotoon olet vaihtanut :) jos voin lohduttaa niin aina ne kynnet kasvavat vaikka hetken tuntuvat liian lyhyiltä..

      Poista
  2. Pitkät on kyllä kauniit.
    Mulla kanssa edessä lyhennys nyt viikonloppuna. Siitä huomaa et onbliian pitkät kun kirjoittaminen koneella käy hankalaksi 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä kyllä huomaa :) ja jos joutuu varomaan koko ajan niin se alkaa ärsyttää..

      Poista
  3. Upean värinen toi Kiko. Ja Sunstruck on aivan ihana, itsellänikin on se.
    Oon nyt yrittänyt kasvattaa kynsiä vähän pidemmäksi, että näyttäisivät paremmilta ja olisi helpompi koristella. Mutta sitten tökkäsin keskarin vaatekaapin hyllyyn ja napsahti kerralla ihan lyhyeksi. Otti kyllä tosi paljon päähän... just kun olin ehtinyt miettiä valmiiksi millaiset halloweenkynnet tekisin - ihan ekaa kertaa eläissäni :D
    Muutama vuosi sitten kun en lakannut ollenkaan, niin kynnet oli tosi vahvat ja kestävät, nykyään tuo lakkaaminen on kyllä haurastuttanut kynsiä paljon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen huomannut että itse lakkaaminen ei haurastuta vaan kynsilakanpoistoaine. Heti jos käytän yhtään vahvempaa, se haurastuttaa kynsiä tosi paljon. Liian asetonipitoinen ja vahva ei ole hyväksi ainakaan näin talven tullen. Suosin tuota X-traa ja Kicksistä saisi sitä vihreää Dependiä. Myös Treat Collectionin soijapohjainen on hellävarainen. Ja öljytä pitääj okapäivä, välillä käytän CND Rescue RXx:ää...
      Minä tiedän miltä se tökkääminen tuntuu. Onneksi kivoja Halloween koristeluja voi tehdä lyhyempiin kynsiin. Vaikka pelkkä värilakkaus, glitteriä ja pienet leimaukset :) onnettomuudesta huolimatta kivoja Halloweenkynsien tekoa :)

      Poista
  4. Musta tossa ylimmässä kuvassa missä on Kikon lakka on mun silmiin kauneimman pituiset taas ncla-lakkakuvissa jopa liian pitkät. Voi olla, että toi väri hämää hyvin. :D Itsehän tykkään itselläni ihan nysistä, jos miettii mitkä näyttää koristelluissa kynsissä hyvältä niin ton ekan kuvan pituus on täydellinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nuo ekat on kans parhaat, niissä se pituus on juuri sopiva :)

      Poista
  5. Ekat kynnet on niiin hienot. Naisellisesti rokit. Nahkatakki päälle näiden kanssa! :D

    VastaaPoista
  6. Hitsit, olisipa mullakin aina yhtä pitkät kynnet kuin sulla "lyhyenä". :D

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään oikeastaan sekä lyhyistä että pitkistä kynsistä. Esim. jokin tumma lakka yksinään voi näyttää melkein paremmalla superlyhyissä kuin pitkissä kynsissä. Koristelut sitten taas vaatii tietty vähän enemmän pituutta. Itse surkuttelen nyt kyllä omien kynsieni pituutta ja kuntoa, sillä uv/led-kovetteisten geelilakkojen poisto on aika pitkälle tuhonnut kynnet ihan pehmeiksi. Vaikka kuinka yrittäisi olla hellävarainen ja liotella niitä pois, niin kyllä se poistoprojekti vaan haurastuttaa kynttä verrattuna normilakkojen poistoon. Pitää varmaan pitää nyt kunnolla taukoa ja öljytä CND:n Rescue RXx:llä yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa tosi tummista lakoista ihan lyhyillä kynsillä. Näyttää tosi hyvältä! Millä liottelet geelilakkaukset pois? Oletko kokeillut CND:n Offly Fastia? Se on tarkoitettu geelilakkauksen ja CND Shellac lakkausten poistoon:

      http://cndsuomi.fi/fi/tuotteet/tarvikkeet-142116/offly-fast-cnd-new-nourishing-remover

      Kirjoittelin siitä tässä:

      https://charmingnails.blogspot.fi/2017/10/testissa-cnd-kynsienhoitotuotteet.html

      Todella tehokas kynsilakanpoistoaine joka poistaa glitterlakkauksetkin hetkessä. Kuivattaa jos käyttää näillä keleillä joka päivä mutta en usko että harvemmin käytettynä. Sisältää vähän öljyjä ja kosteuttaa kynttä. Mä olen tykännyt tuosta tosi paljon mutta jätin nyt syrjään kun kynnet ei esitä kestä, huomaa että alkavat nyt kuivua talven tullen :) suosittelen pitämään taukoa ja hoivaamaan Rescuella sekä hyvällä kynsiöljyllä :)

      Poista
  8. Onpas kaunis Ncla ja Kiko!Mä haaveilen cesarshopin geelipaketista jotta saisin pidettyä nää vähäiset geelin avulla, kun eivät kestä mitään. Jotenkin toisten lyhyet kynnet, siis ihan ne joilla ei ole vapaata reunaa yhtään, ovat hyvännköiset ja niiden pystyy koristelemaan vaikka mitä. Omiin ei mahdu mitään .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se Kiara Dip Powder? Sitä on kyllä kehuttu! Jos se pukki toisi ;)

      Poista
    2. En muista nimeä, mutta siinä oli geelit ja lamppu ja pelit ja vehkeet.

      Poista
  9. Kauniita lakkauksia :) Kulun siihen pieneen ryhmään jonka mielestä lyhyet kynnet on kauniimmat kuin pitkät :D Vaikka pitkien hyväpuoli on tietty se, et niille mahtuu tekeen näyttävämpiä koristeluita. Riippuu se myös sormien mallista, millaiset kynnet näyttää hyvältä. Mulla on sellaset vinkkurat nakkisormet et itsellä kaikista parhaimman näköiset kynnet on sellaset jotka juuri ja juuri tulee sormenpään yli. Sit kun näkee jolla kulla pitkät hoikat sormet ja pitkät kynnet niin onhan ne kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä kadehdin pitkiä ja hoikkia sormia, niihin sopii malli kuin malli. Näihin ei :D

      Poista
  10. Mulle ois noi sun sinisetkin pitkät kyn tykkään käyttää nykyään tosi lyhyitä kynsiä. Sulle taas sopii pikkasen pidempikin malli mutta mulla ei toimi. Oon sellanen sohlonettä aina osuu johonkin. Eka on kieltämättä sulle hyvin sopiva pituus vai mitä oot ite mieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, se on minulle paras pituus :) ei liian pitkäkään ole hyvä!

      Poista
  11. Mulla on oikean käsen etu- ja keskisormien kynnet nyt aivan nysät. Jouduin viilamaan ne niin lyhyiksi että kynsipeti otti jo vastaan :( Nyt on kaikki kynnet sitten melko lyhyet, mutta se ei haitaa, nuo kaksi kynttä on vaan aivan sairaan rumat. Äh!

    Minusta sun kynnet näyttää kauniilta niin pidempinä kuin vähän lyhyempinäkin :) Ja kauniita lakkauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) sulla on kyllä aina ihanan malliset kynnet, kadehtittavan pitkä kynsipetikin!

      Poista
  12. NCLA ja Kikon värit kivoja. On varmaan henkilökohtaista, mikä on kullekin sopiva kynnen mitta. Pitkä malli, jota itse pidän pitkänä, on itselleni sopiva. Nyt lyhyet kynnet kylmien ilmojen vuoksi. Lakkaan siitä syystä seuraavaksi tummalla lakalla. Onko sinulla mieltymyksiä lakata jollain tietyllä värillä kynsien pituuden mukaan?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, menen nudelakoilla kun kynnet on tosi lyhyet. Myös harmaat ja ruskeat miellyttävät silloin :) sekä tekstuurilakat! Pitkiin kynsiin sitten jotain näyttävää lakkaa!

      Poista
  13. Minäkin tykkäisin pitkistä kynsistä, mutta en ole jaksanut paneutua 100 % kynsien kasvattamiseen eli pari kynttä kerkeää aina katketa ennen kuin kaikki olisivat mielestäni tarpeeksi pitkät. Itsekin kun harrastan ratsastusta ja teen tallihommia, niin lyhyemmät on niissä hommissa paremmat. Nyt meni pari viikkoa rempatessa ja muuttoa tehdessä ja ai vitsit kynnet on kamalassa kunnossa! On teipattu ja rapsuteltu teippiä ja kittiä ja revitty tapettia ja vaikka oli lastoja kaverina, niin aina tuli hätätilanteessa turvauduttua kynsiin. Raskaita laatikoita kantaessa taas kynnet napsahteli iloisesti. Nyt pitäisikin jossain välissä ottaa hetki ja laittaa kynnet kuntoon, niin on mukava taas jatkaa niidenkin hoitoa. Mutta ehkä sen pituuden kanssa on tyydyttävä sellaiseen kultaiseen keskitiehen: ei ihan nysät, mutta ei liian pitkätkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo talli- ja muuttohommat on kyllä turmiollisia, remontista puhumattakaan :) siitä ne kasvavat, pääasia on minusta aina hoitaa hyvin. Kun kynnet ovat siistit ja hyvinhoidetut niin kaikenlainen pituus näyttää hyvältä :)

      Poista
  14. Siis apua toi Sunstruck<3 Onneks mulla on se :D Mä tykkään enemmän pitkistä kynsistä. Noissa sunstruck kuvissa kynsien pituus on ihan täydellinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3