lauantai 14. lokakuuta 2017

Lierac Hydragenist

Lierac on ranskalainen apteekeissa myytävä kosmetiikka brändi. En ole kokeillut sarjaa ennen mutta #mökkimiitti -kassista paljastui merkin Hydragenist sarjaa. Hydragenist-sarja on tarkoitettu kaikenikäisille naisille tuomaan iholle syväkosteutusta. Hydragenist-sarja hyödyntää hapen solujen aktivoivaa vaikutusta lisäämällä vettä sitovia aineosia tuottavien happipitoisuutta iholla. 

Lierac Hydragenist

Happi on tärkeässä roolissa ihon kosteutuksessa. Ikääntyessä solujen happipitoisuus vähenee, mikä hidastaa solujen aktiivisuutta. Tästä johtuen iho kuivuu ja menettää täyteläisyyttään, juonteita ja ryppyjä muodostuu sekä ihosta tulee samea ja eloton. 

Hydragenist-sarja perustuu tehokkaasti ihoa kosteuttavaan Hydra O2 -yhdisteeseen, joka koostuu mm. biomimeettisestä hapesta, vernonian lehdestä ja hyaluronihaposta. Otin nämä tuotteet käyttöön heti kun ihoni alkoi osoittaa kuivumisen merkkejä syksyn tullen. 

Lierac Hydragenist SOS balsami

Hydragenist SOS balsami syväkosteuttaa intensiisisesti. Balsamissa on 10 % pitoisuus Hydra O2 -yhdistettä. Tuotetta voi käyttää myös kosteuttavana naamiona. Tämä tehokosteuttava balsami on ollut ihan täydellistä iholleni! Vesimäinen balsami virkistää ja viilentää mutta samalla kosteuttaa. Annostelin tätä alussa aivan liikaa joten voin sanoa että pienempi määrä riittää. Tuote on hyvin riittoisaa! 

SOS Balsami on palattu ylelliseen lasipulloon ja kuten sanoin, tuoksu on aivan ihana! Sarjan tuotteissa on ihana kukkaistuoksu joka tulee ruusuista, gardeniasta ja jasmiinista. Näin ilmojen kylmetessä tämä tuote on kyllä korvaamaton apu ja ihoni on kyllä nauttinut syväkosteuttavasta tunteesta. Sopii erityisen hyvin + 30 iholleni joka alkaa olemaan hyvinkin kuiva ilmojen kylmetessä ja jossa alkaa olemaan juonteita.

Lierac Hydragenist SOS balsami

Hydragenist Moisturizing seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää runsaasti hyaluronihappoa sekä hedelmien AHA-happoja. Seerumissa on erittäin runsas Hydra O2 -yhdisteen pitoisuus (15 %). Tämä supersöpö seerumi on normaalisti pakattu pipettipulloon. Tuoksu on tässäkin mitä ihanin! Ja se koostumus...sopii tehokosteuttavaksi pakkaukseksi meikin alle tai illalla ennen SOS Balsamia. 

Koostumus on sopivan ohut ja olenpa laittanut tätä silmänympäryksillekin joille ei välillä riitä mikään. Vaikka seerumi on ohutta, se syväkosteuttaa mitä parhaiten ja tuntuu iholla miellyttävältä.

Lierac Hydragenist Moisturizing seerumi

Kiitos OletKaunis.fi Lieracin tuotteista :)

Onko sinulla kokemuksia Lieracin tuotteista? Oletko löytänyt jonkun hyvä syväkosteuttajan syksyn tullen?

14 kommenttia:

 1. Toi rasva näyttää niin herkulliselta. Muutenkin näyttävät tehokkailta. Ja pinkki värikin vielä. Ooh 😍👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, voisivat sopia sinunkin ihollesi :)

   Poista
 2. Näissä on ehkä maailman paras tuoksu ja muutenkin ovat kyllä oivallisia tuotteita

  VastaaPoista
 3. Joitakin Lieracin tuotteita olen käyttänyt (Hydragenistiä ainakin, muita en nyt satu muistamaan), ja tuoksu niissä on kyllä hyvä ja puhdas:)

  VastaaPoista
 4. Sain lahjaksi sarjan seerumin, tykkäsin kyllä, vaikka oli mun iholleni pikkasen täyteläistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla vähän kuivempi iho kuin sulla, tuntuu ettei joskus seerumi + voidekaan riitä...

   Poista
  2. Mää taas haluaisin laittaa kaikkee mahdollista päällekkäin,mutta ei oikein imeydy 😕

   Poista
 5. Mulla oli joskus joku Lieracin näytepussukka, jossa oli muistaakseni kosteusvoide ja se tuoksui aivan mahdottoman hyvälle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3