maanantai 16. lokakuuta 2017

F.U.N Lacquer "magneettilakka" Believe

Ostin CesarsShopin F.U.N Lacquerin ennakkomyynnistä yhden magneettilakan. Olin ihastellut näitä Instagramissa ja ajattelin että yhden voisi ostaa. Nämä kun ovat ihan kipurajoilla, en ehkä raaskisi enempää maksaa.

FUN Lacquer Believe

Believe on Multichrome Magnetic Polish 4th Anniversary kokoelmasta. Sanotaanko näin että Instagramin kuvat olivat taas aivan liian photoshopattuja ja lakka oli hieman vaatimattomampi luonnossa. Se on violetti-vihreä-kulta multichrome magneettilakka. Ostin myös mukaan magneettipään koska valitettavasti olen heittänyt pois kaikki vanhat magneettini.

FUN Lacquer Believe

Lakkaa kannattaa levittää ensin yksi kerros ja antaa kuivahtaa. Believe ei vielä peitä mutta en sitä odottanutkaan. Toisen kerroksen levitin aina yksi sormi kerrallaan ja painoin heti magneettia märkää lakkaa vasten. Väliä täytyy olla pari milliä, magneettia ei siis paineta ihan kynteen kiinni. Kuvio muodostuu märkään lakkaan.

FUN Lacquer Believe

FUN Lacquer Believe

Ehkä olisin toivonut kuvion olevan hienompi, en tiedä miten ne on tehty Instagramin kuvissa. Onko lakkaa levitetty ensin kynnen alaosaan, painettu magneetilla ja sitten sama toistettu kynnen yläosaan. Pääasia kuitenkin on että magneetti ja lakka yhdessä toimivat ja muodostavat kuviota.

FUN Lacquer Believe

Kuvio on kyllä hieno, se heijastaa kynnellä aaltoilevaa kuviota violetin ja vihertävän väreissä. Tulee ihan mieleen revontulet, samanlainen liukumainen efekti ja samat värit. Nyt kun tiedän miten lakkaa kannattaa levittää, teen sen ehkä seuraavalla kerralla paremmin. Märän lakan päälle laitoin Inm Out The Door pikakuivattajaa joka ei mitenkään samentanut efektiä.

FUN Lacquer Magnetic nail polish

Kynnet heijastelevat ihanasti ja moniulotteisesti. Minusta Believe oli nappiostos eikä mennyt rahat hukkaan. Magneettikuvio on tosi hieno, ihan erilainen kuin aiemmissa magneettilakoissani. Jotenkin hienompi ja elävämpi vaikka se ei tehnyt kuin yhden viivan. Lakan väri vaihtelee silti koko kynnellä. Seuraavalla kerralla kokeilen kyllä mustan lakan päälle, voi olla että efekti on silloin voimakkaampi.

Ostitko yhtään lakkaa tästä kokoelmasta? Miltä tämä näyttää?

31 kommenttia:

 1. Revontulilakka! Jänskä magneetti juttu. Eikö ne olleet aiemmin sellaisia siksak kuvioita?

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset, ja näyttää tosiaan revontulilta.
  Mä päätin jättää nämä lakat väliin, kun on tullut kaikkea muuta hankittua niin paljon.

  Täytyy jälleen kerran ihailla sun kynsiä ja kynsinauhoja. Nyt kun oon niin paljon selaillut netissä kynsi-/lakkauskuvia, niin kaikenlaista kyllä näkee...
  Sulla on todella kauniit ja hyvin hoidetut kynnet kaikissa kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 hoidan kyllä kynsinauhojani päivittäin koska huono kunto ja revityt kynsinauhat näkyvät ikävästi kuvissa :) eikä se lakkauskaan näytä sitten niin nätiltä!

   Poista
 3. Revontulet mullakin tuli heti mieleen. En oo ostanut näitä kun jotenkin oon odotellut että näkis näitä jossain muualla kuin niissä käsitellyissä kuvissa.

  VastaaPoista
 4. Mulla on Incredible ja se on kyllä ihan mahtavan hieno, eli ihan päinvastainen kokemus mulla. =D Lakkasin mustan päälle ja yksi kerros olis riittäny mutta sillä magneetilla oli niin hauska leikkiä että vetelin toisenkin kerroksen. =D Ehdottomasti keeper, tuijottelen kynsiä vähän väliä ja koen kyllä lakan olevan justiinsa niin hieno kuin kuvissa. Kaikki sävyt näkyy kun kynttä katsoo tietystä kulmasta, koska you know, multichrome. Meinaan kokeilla myös leimata tällä jonkun tumman lakan päälle ja sitten magneetilla koitan tehdä leimasta liukuvärinen, vois tulla hieno. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun olis kans pitänyt laittaa mustan päälle. Oli tämä hieno näinkin mutta ehkä odotin hieman enemmän niitten FUN:in yltiökäsiteltyjen kuvien jälkeen ;) ei siis huono lakka ollenkaan, mitään vastaavaa minun kokoelmastani ei löydykään :)

   Poista
 5. Promokuvissa nämä kyllä oli kyllä upeita, harmi jossei todellisuus ole sitä :o
  Tuohon etusormenkynteen sopisi hyvin kissansilmä maalaus :D Kaikkea sitä mieleen tuleekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut ihan mun mielestä mutta Terhi on yläpuolella toista mieltä. Ja minähän en tosiaan lakannut mustan päälle, silleekin pitäisi kokeilla. Tosin möin jo tämän lakan pois :)

   Poista
  2. Kyllä tosiaan kannattaa mustan päälle lakata. Hypnoticin sivuilla suositellaan mustan/tumman lakan päälle 1-2 kerrosta, yksin lakattuna 3-4. Varmaan jäi sulla haaleaksi just tuon takia. =/

   Poista
  3. Lakka itsessään kyllä peitti hyvin kahdella kerroksella että senkään takia en laittanut mustaa alle. Mutta voi olla että sillä oli sitten vaikutusta efektin ilmestymisessä :) mutta kyllä tässäkin näkyi kaikki värit, mun kuvissa toki vähän laimeampi kuin livenä. Mutta silti jäin kaipaamaan jotain ;D oliko sitten vaan liian suuret ennakko-odotukset taas..

   Poista
 6. Musta toi on ihan huikean näköinen! <3

  VastaaPoista
 7. Näyttää todella hienolta. Tulee revontulet mieleen, kuten itsekin sanoit. Juuri tuo revontulimielikuva tekee tästä hienon. Magneettilakat eivät innostaneet silloin eikä nyt, kun ne monta vuotta sitten tulivat markkinoille, mutta niitä on kiva katsella. Kiva, kun laitoit muistutukseksi käyttöohjeet. ;) Hyvä ostos. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nämä magneettilakat oli taas vähäksi aikaa tässä mun osalta ;D

   Poista
 8. Siis wau! Mulle tuli kanssa heti revontulet mieleen, todella kauniit kuviot! ♥ Mä ohitin nää magneettilakat aikalailla enempiä tutkimatta, mutta eipä olisikaan kannattanut. Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on hieno vaikka itse odotin vieläkin hienompaa :)

   Poista
 9. Vau, tosi kivat! Just joku revontuli/galaksimeininki tuli mieleen .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Galaksikynnet olisi tosi mahtavat tämän päällä :)

   Poista
 10. On kyllä tosi kivannäköinen lakka! Tällaisia olen just ihaillut, mutta en kyllä ole itselle raaskinut ostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kalliita nämä kyllä on, muuten olisin ostanut toisenkin kivan sävyn :)

   Poista
 11. Tää on ihana, oliko Picture polishillakin yksi magneetti lakka?

  VastaaPoista
 12. Ei se hassummalta näytä! Mäkin sain vastikään omani ja swatchasin lakan tikulle, jossa magneetti tuntui siirtävän lakkamassaa pois tietyistä kohdista ja ainakin tikulla lopputulos oli lähinnä hassu... O_o
  Niistä promokuvista on tosiaan saatu ihmeen näyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se sillee siirtää hassusti mutta siitä muodostuu se kuvio sitten :)

   Poista
 13. Mulle tuli kans mieleen revontulet (: aika hauska lakka!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3