maanantai 23. lokakuuta 2017

Kauniit mutta epäkäytännölliset

Omistatko sinäkin meikkejä jotka ovat tosi ihania, kauniita tai söpöjä mutta niitä ei osaa tai raaski käyttää? Olen tainnut aiemminkin aiheesta puhua mutta nyt teki mieli nostaa aihetta esille ;)

essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter Be A Unicorn ( mikä sanahirviö! ) on kuin lasten meikkituote leikkeihin. Vaan kummasti se kuitenkin löytyy useamman yli 30-vuotiaan kauneusbloggaajan meikkipussista ;) onneksi tämä antaa ihan käytettävää väriä eli sellaista highlighter hehkua. Mutta koriste tämä enemmän ainakin mulle on. Söpö kuin mikä!

Toinen essencen tuote on syksyn Metal Chrome poskipuna sävyssä My Name Is Gold Rosé Gold. Tämä ruusunkultainen ja hyvin metallinhohtoinen highlighter näyttää upealta mutta eihän tämä nössö osaa sitä käyttää. Tämä antaa liian kultaisen ja liian näkyvän hohteen mun makuuni. Mutta nätisti se koristaa kokoelmaa.

Too Faced Pink Leopard

Too Faced Pink Leopard Bronzer on aina ollut hiukka mystinen tuote. Käytän sitä koko ajan pois kuten rähjäisestä ulkoasusta voi huomata. Mutta minulle se on bronzeriksi liian hohtava ja highlighteriksi taas liian hohtavan kultainen. Olen päätynyt sutimaan tätä pitkin kasvoja. Varjostuksia tällä ei oikein saa mutta mitä pikaisesti olen katsonut, ei näytä yhtään överiltä. 

Dollish Polish A Unicorn Farted In My Polish

Jos Pink Leopard oudoksutti niin entäs sitten leopardin pilkkuja sisältävä lakka? Hurahdin tähän ihan kokonaan ja mun piti saada tämä lakka. Polish Me Sillyn Can U Spot Me? sisältää neonvärisiä glittereitä sekä mustia leopardin pilkkuja. Jotenkin tämän haluaa omistaa vaikka tällä ei ikinä lakkaile. 

Toinen höperö-lakka Dollish Polish A Unicorn Farted In My Polish. Tämän lakkapullon sisältö on kuin lastenkutsuilta, jos jonkinmoista tähteä, kuuta, neliötä ja pyörylää...kaiken maailman väreissä. Ei ihan mun lakkamakuun mutta silti tämä näyttää kokoelmastani löytyvän ;D tämä oli sitä aikaa kun indielakat saapuivat rytinällä suomeen.

NYX Ombre Blush Insta Flame

Milani poskipuna Coral Cove on syötävän söötti. Kultainen rasia ja ihana korallinpinkki ruusuinen poskipuna. Sävy Coral Cove on hyvä mutta enemmän kesäkäyttöön sopiva. Ja kun en raaski käyttää ettei ruusukuvio kulu pois...olen joskus saanut tämän elevenistä. Tätä löytyy kyllä iisimmissa ja arkisimmissa sävyissä.

Toinen upeus on liukuvärjätty NYX Ombre Blush Insta Flame. Taitaapi olla ainut omistamani poskipuna jota en ole käyttänyt kertaakaan! Tämä piti tilata elevenistä siltä istumalta enkä arvannut että tämä on näin räikeä! Punaista osuutta vähän vähemmäksi ja persikkaa enempi niin olisi tosi hyvä. Pitää nyt ottaa tämä käyttöön ja käyttää kevyemmällä otteella, ei kai tämä nyt näin villi luulisi poskilla olevan ;)

Mitä kauniita mutta epäkäytännöllisiä tuotteita sulta löytyy?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. elevenillä meikit -20% ostaessani yli 50 eurolla. Voimassa 24.10 asti.

22 kommenttia:

  1. Kaikki erittäin kullanhohtoiset highlighterit ja puuterit ovat epäkäytännöllisiä. Ainakin itselläni käyttötarpeita on tasan nolla metallinhohtoisille (kulta ehkä pahin) highlightereille, vaikka muuten tykkäänkin suht överistä tyylistä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen kuultava on kaunis mutta liian värikkään metallinhohtava ei ole hyvä :)

      Poista
  2. Oletpas kauniita meikkejä löytänyt :)

    Minusta My Name Is Gold Rosé Gold näyttäisi täydelliseltä luomiväriltä vihreille silmille, ehkä kannattaisi kokeilla taipuisiko se siihen? Ylipäätään poskipunat sopivat vihreille silmille hyvin, minä ainakin käytän kasuaalisti niitä sinne :)

    VastaaPoista
  3. Noi Milanin poskipunat on kieltämättä superkauniita, just sellasia minkä pintaa ei haluaisi mennä siveltimen kanssa pilaamaan :) Multa löytyy myös yksi NYX:n Ombre Blush ja käytössä tosta tulee kyllä vähän vähemmän kauniin näköinen, kun sävyt alkaa hieman sekoittua keskenään :D Yllättävän kirkas toi pinkki osa tossa poskipunassa kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulin sitä sitä vaaleammaksi, se on kyllä lähes punaisenpinkki!

      Poista
  4. Mulle kaikki meikit on tehty käytettäväksi, jos en käytä annan eteenpäin vaikka olisi kuinka kaunis, mutta sen sijaan tuoksupulloja myönnän pitäväni itselläni pullon takia vaikka tuoksua en käyttäisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas nakkaan tuoksun roskiin kun se on käytetty ;D

      Poista
  5. Essencen Metal Chrome poskipunat ovat tosi nättejä, mutta en minä vaan osaisi käyttää näin hohtavia poskipunia eikä ne sopisikaan iholleni :)

    VastaaPoista
  6. Eilen juuri yhdestä sellaisesta postailinkin: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/10/kukkapuna.html :D Itse olen vähän yrittänyt pistää kiertoon tuotteita joita ei tule syystä tai toisesta käytettyä, koska niitä käyttiksiäkin tuotteita on ihan hirmuinen määrä :D

    VastaaPoista
  7. Toi Essencen metal chrome on tosi nätti poskipuna, laitan sitä kabukilla pyöritellen, ei ole yhtään niin hohtava kuin vois luulla. Mulla on Too Facen snow Leopard kanssa suht outo. Ei oikein poskipuna tai hohde taikka bronzer.
    Toi Nyx on upea 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TF:llä on monta ihanaa, juurikin lumipardi. Ei tiedä onko se bronzer vai highlighter. Pitääpä kokeilla essenceä kabukilla, kiitti vinkistä :)

      Poista
  8. Itse en juurikaan osta tuotteita vain ulkonäön takia, jos tuote ei itsessään miellytä. Mulle vaan käy välillä päinvastoinkin. Jos tuote ei miellytä ulkokuoreltaan jää se ostamatta, vaikka se pitäisi sisällään ihan passelin tuotteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei oikeastaan käy noin päin...omistan kyllä paljon "vaatimattomia ulkokuoreltaan mutta sisällöltään kultaa" olevia tuotteita :)

      Poista
  9. Täältä löytyy kanssa tuo Nyxin ombre blush, ja samat on fiilikset. Heti piti saada, mutta intensiivinen väri on epäkäytännöllinen. Olen kokeillut pienellä, pehmeällä siveltimellä mutta aika kirkasta jälkeä tuli silti. Saapa nähdä, mitä tuolle punalle keksin.
    Poskipunaosastolta löytyy myös pari Too Facedin Love Blush Blushia jotka on ostettu siksi että ne on niin söpöjä. Näissä sävyt ovat hyvät, mutta kun ne tosiaan on niin söpöjä, niin en ole paljon raaskinut käyttää.
    Ja sitten on Too Facedin love-paletti joka on kauneimpia paletteja ikinä, mutta tottapuhuen sävyistä suurin osa on sen verran tummia ja kimaltavia ettei paletti ollut ehkä ihan käytännöllisin hankinta ihmiselle jonka elämässä ei paljon iltamenoja ole.

    Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too Facedilla on kyllä paljon ylisöpöjä tuotteita. Kuten Chocolate ja Peach -paletit. Nättejä kuin mitkä mutta ehkä liian kimmeltäviä minun makuuni :) pitää kokeilla isolla siveltimellä tuota Nyxiä, jos saisi hillitympää jälkeä aikaan :)

      Poista
  10. Organisoin ja siivosin eilen meikkikorit.Joitain juttuja täytyy myydä pois kun en käytä ja osan lahjoitan eteenpäin.
    Oikeastaan ei ollut muuta kauniin epäkäytännöllistä kuin muutama turhan glittermäinen (ei siis kuitenkaan glitteriä mutta ei löydy muutakaan sanaa) luomiväri, jotka jäävät ikävästi luomivakoon ja eivät ole kestolla pilattu.

    VastaaPoista
  11. Ihania epäkäytännöllisiä tuotteita sinulla. :) Heti ei tule mieleen epäkäytännöllistä tuotetta, mutta sellaisia, etten raaski käyttää on muutamia, kuten joitain kynsilakkoja. Olen yrittänyt ottaa kosmetiikkaa käyttöön, etteivät jää pilaantumaan kaappeihin. Essencellä on kyllä kivoja tuotteita. Pitää oikein hillitä itseään, kun ovat niin edullisia. Juuri tuon Rainbow'n olen jättänyt ostamatta, kun ei ole niin suurta tarvetta, vaikka ihana onkin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nuo puuterimaiset ei mene periaatteessa ikinä miksikään :) huulimeikkien ostoa yritän nyt vähentää, ne kun menevät herkemmin pahaksi ja joudun aina heittelemään pois..

      Poista

Kiitos kommentista <3