sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Pitkien ja vahvojen kynsien salaisuus

...on Helein Biotin+ Kauneusravintolisä! Sain tämän lisän joku tovi sitten Bette Boxin mukana. Pistin sen sivuun odottamaan nykyisten ravintolisieni loppumista, ajattelin ottaa sen seuraavaksi popsittavaksi :)

Helein Biotin+ Kauneusravintolisä

Mitä erilaista tämä ravintolisä tarjoaa verrattuna muihin?


Helein Biotin+ sisältää runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia.

Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia. Se myös nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista, vaikka biotiinista ei varsinaisesti olisi puutetta. Keratiini on hiuksissa ja muissa karvoissa (silmäripset, kulmakarvat) ja kynsissä esiintyvä vahva proteiini. Keratiinin rakenteelle on tyypillistä rikkipitoiset kysteiini-aminohapot. Sinkki edistää normaalia proteiinisynteesiä ja osallistuu mm. keratiinin muodostukseen. C-vitamiini toimii antioksidanttina. Lisä on tarkoitettu juurikin hiuksille ja kynsille. 

Helein Biotin+ Kauneusravintolisä

Onko mahdollista saada pitkät ja vahvat kynnet näinkin helposti?


Olin syönyt tätä useamman viikon kun aloin kummastella vahvoja kynsäni joissa ei ole yhtään liuskoittumia. Kynteni kasvoivat myös normaalia nopeammin ja tuntui että ne ovat koko ajan liian pitkät. Asetonipitoisesta kynsilakanpoistoaineesta huolimatta kynteni olivat elinvoimaiset ja vahvat! Ja käytän kynsilakanpoistoainetta enimmillään monta kertaa päivässä. 

Helein Biotin+ Kauneusravintolisä

Hiukseni ovat vahvat ja kasvavat liiankin nopeasti, pituutta tulee useampi senttiä parissa kuukaudessa! Tämän mittasin viime kerralla kampaajan lattialta silmämääräisesti. Hiuksiin ei tarvitsisi lisää pituutta mutta ei parane kyllä valittaa asiasta. 

Helein Biotin+ Kauneusravintolisä

Käytätkö sinä biotiinivalmisteita? Oletko huomanneet niiden vaikutuksia?

Helein lisää voit ostaa apteekeista tai Apteekkituotteet verkkokaupasta. Purkki maksaa 16,90 euroa ja se riittää kahdeksi kuukaudeksi. Mielestäni nämä ovat edullisia ja erittäin hyvin toimivia ravintolisiä tukemaan terveellisiä elämäntapoja. 

Apteekkituotteet.fi verkkoapteekki - Epäpuhtaan ihon tuotteet

Postaus sisältää mainoslinkin jonka tuotto käytetään blogisisällön tuottamiseen. Kiitos jos käytät linkkiäni :)

24 kommenttia:

 1. Kauniit ja pitkät kynnet ovat varmaankin kaikkien naisten tavoite. Aiemmin, kun hoidin ja lakkasin itse kynteni, ei kovin kauaa pystynyt vaihtamaan väriä, koska kynsilakanpoistoaine aiheutti aina kynsien hapertumisen ja liuskoittumisen, vaikka käytinkin silloin Pimaxia, biotiinia yms. kalkkivalmisteita, joiden olisi pitänyt auttaa hommassa. Ei niistä kyllä juuri mitään apua ollut. Varmaankin kynsilakanpoistoaineet ja kynsilakat ovat viime vuosina kehittyneet parempaan suuntaan. Mulla on ollut nyt noin 10 vuotta geelikynnet, ja kynnet on aina hyvännäköiset (ainakin omasta mielestä;) ). Ihmettelen aina miten hyvännäköisenä sunkin kynnet pysyy, mutta Helein on varmaan vastaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelikynnet on kyllä aina siistit ja tasamittaiset :) minä käytän hellävaraista kynsilakanpoistoainetta ja kynsiöljyä joka päivä. Nyt olen tehostanut kaikkia lisäravinteita ja vitamiineja, kyllä niistä on apua :)

   Poista
 2. Mä syön biotiinia, välillä pidän taukoja ja eron varsinkin kynsissä huomaa heti, samoin hiusten paksuudessa on jonkinlaista eroa huomattavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloitin nyt tämän kuurin hyvissä ajoin, toinen purkki Heleiniä vielä jemmassa. Syön koko talven ajan ettei sattuisi kynsien haperoitumista :)

   Poista
 3. Olen toivonut joulupukilta näitä :D

  VastaaPoista
 4. Oon syöny tätä parisen viikkoa. En odota ihmeellisyyksiä, mulla ei yleensä mitkään toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nämä toimivat :) mä syön lisänä kalaöljyä ja deetä sekä monivitamiinia. Mun ruokavalio on niin yksipuolinen ja kalaton muuten :)

   Poista
 5. Kumpa omatkit kynnet kasvaisi tuollaisiksi niin olisin onnellinen! Vaikka söis mitä biotiineja tai muita lisäravinteita niin omat kynnet kasvavat tiettyyn mittaan ja katkeavat. Mulla on kyllä itellä tosi pehmeä laatuiset kynnet, joten voin vaan ihailla muitten luonnollisen pitkiä kynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taas ennemmin kovat kuin pehmeät. Ne kyllä rapsahtavat kerrasta poikki jos johonkin osuvat. Että ei nämäkään niin vankkaa tekoa ole mutta yllättävän hyvässä kunnossa nyt :) pitää syödä jatkossakin näitä!

   Poista
 6. Olen syönyt jotain muuta biotiinia pari kuukautta. Varovaisen toiveikkaana olen ehkä huomannut positiivisia vaikutuksia varsinkin silmäripsissä. Katsellaan nyt vielä, mitä 3 kuukaudessa tapahtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä projektiin :) kyllä niillä on vaikutusta, joillakin enemmän ja joillakin vähemmän :)

   Poista
 7. Ai että teikäläisellä on hyväkuntoiset kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koputetaan puuta, toivottavasti selviävät talven kylmyydestä :)

   Poista
 8. Minulta juuri loppui Bette boksista tullut vaaleanpunainen purkki. Sen käytön aikana huomasin, että kynnet kasvoivat nopeammin ja hiuksia irtosi vähemmän kuin ennen. Meinaan pitää pienen tauon ja seurata, muuttuuko tilanne tauon aikana. Sitten otan käyttöön tämän sinulla olleen sinisen purkin käyttöön. Täytyy kyllä pitää erityisen hyvää huolta kynsistä tänä talvena. Kynnet liuskoittuvat niin helposti. :/
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on seuraavana vuorossa se vaaleanpunainen purkki. Kiva että nämä tuli Bettessä koska itse en raaskisi ostaa ellei tietäisi että toimivat. Mä huomaan jo nyt että kynnet ovat kuivemmat ja käsien iho/kynsinauhat normaalia huonomman näköiset. On siis rasvattava sekä öljyttävä päivittäin :)

   Poista
 9. Katsoin eilen, että meidän lähiapteekissa tämä oli juuri nyt tarjouksessa, 13 €. :) Kaksi purkkia otettu testiin, koska kynnet on taas kammottavassa kunnossa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 10. Ei ole muuten tämä tuote mitään huiputusta! Olen nyt syönyt kapseleita kuukauden ja tuloksia näkyy.
  Kynsien vahvuudesta en osaa sanoa mitään vielä, mutta pituuskasvu ainakin on ihan eri luokkaa kuin ennen. Mitenkö se näen? Pidän samoja lakkauksia yleensä 1,5 - 2 viikkoa (kun hyvin tekee, pysyy) - kasvurajasta. Vajaassa viikossa näkyy jo kasvuraja, mikä ennen tuli näkyviin 2 viikon kohdalla.
  Eli suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla!! Huippua :)) ei ole turha tuote, siksi tästä halusinkin postata ;)

   Poista
  2. Kiitos kuuluu sinulle. :) Niin ja Heleinille.
   Tosin tuo pakkauskoko on älytön. Purkin pohjalla pillerit, suurin osa purkista tyhjää - ei kovin ekologista. Pienempi pakkauskoko tai lisää tabuja purkkiin!

   Poista
  3. Laitoin eilen valmistajalle palautetta pakkauksesta. Vastauksena oli, että purkin suurella koolla haetaan näkyvyyttä. Jaahas, pitihän se arvata! Mutta toisaalla vastauksessa toisaalta sanottiin, että pakkauksen voi palauttaa muovin keräyspisteeseen. Ja sen taidan tehdäkin, samaan paikkaanhan voi viedä muut pienet muovipakkaukset kosmetiikkatuotteista ja esim. vitamiinipurkit. Jotenkin mieltää nuo keräyspisteet vain pahvin-, lasin- ja metallinkierrätyspisteiksi. :)

   Poista
  4. Mä olen alkanut lajitella muovijätteet. Vien ne aina kaupunkiin marketin keräyspisteeseen samalla kuin pahvit, metallin jne. muovijätettä tulee muuten yllättävän paljon eikä meidän jäteastia tulee enää täyteen 4 vko tyhjennysvälillä. Just nuo purkit lajittelen muoveihin enkä sekajätteeseen :)

   Poista

Kiitos kommentista <3