keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Tehokosteutus kehiin - Madara SOS tuotteet

Halusin hemmotella itseäni ja tilasin joku tovi sitten Hyvinvoinnin Tavaratalosta Madara SOS -sarjan tuotteita. Ajattelin ottaa nämä käyttöön ilmojen kylmetessä kun ihoni alkaa osoittaa kuivumisen merkkejä. Sitä kiristää ja kutittaa enkä tietenkään halua mitään kuivuudesta johtua juonteita. Minulla ei ole hirveästi Madarasta kokemusta mutta se vähä mitä olen käyttänyt, on vakuuttanut sarjan laadukkuudesta. SOS -sarja on suunnattu syväkosteutta kaipaavalle iholle. 

Madara SOS

Madara SOS Hydra Repair Intensive seerumi antaa lisäkosteutta iholle. Se sopii kaikille ihotyypeille sammuttaen rasittuneen ja kuivan ihon janon. Madara SOS Seerumi sisältää kosteuttavan sekoituksen pohjoisen pionia, pellavansiemeniä, nokkosta sekä hyaluronihappoa. 

Seerumin kevyt koostumus imeytyy ihoon hetkessä. Vaikka nämä tuotteet tuntuvat kevyiltä, ne ovat todella hyvin kosteuttavia! Huomasin eron ihossani, siitä tuli paljon pehmeämpi ja joustavampi. Olen tykännyt todella paljon tästä seerumista, sen pakkauskin on ihanan ylellinen ja hygieeninen. Seerumi kuvassa vasemmalla ja tehovoide oikealla. Kuten huomaat, nämä todellakin ovat hyvin kevyitä ja äkkiä ihoon humahtavia.

Tämän hinta on 37,95 e

Madara SOS

" Kahden viikon käytön jälkeen aloin huomata eron ihoni kunnossa! "


Madara SOS Hydra Recharge Cream on kaikille ihotyypeille sopiva tehokosteusvoide. Se lukitsee kosteuden ihoon hyalurihapon ja antioksidanttien avulla. Pellavansiemenuute suojaa kosteuden ennenaikaista haihtumista iholta. Pioni rauhoittaa, uudistaa ja suojelee rasittunutta ihoa. 

Voide on täydellinen pintakuivalle, stressaantuneella ja janoiselle iholle. Koostumus on yllättävän kevyt kun kyse on tälläisestä tehovoiteesta. Tätä riittää pienempikin määrä joten voide on riittoisaa. Tämä sammutti hyvin minun ihoni janon yhdessä SOS seerumin kanssa. En tiedä riittääkö tämä kovilla pakkasilla mutta nyt syksyllä ihan täydellinen. 

Tämän normaalihinta on 35,95 e mutta nyt tarjouksessa lokakuun loppuun 26,95 e.

Madara SOS

Madaran tuotteet ovat eläinkokeetonta ja muutamaa tuotetta lukuunottamatta vegaaneille sopivaa luonnonkosmetiikkaa. Tykästyin näihin tuotteisiin ja varmasti ostan Madaraa lisää testailuun. Huomasin parisen viikkoa sarjaa käytettyäni että ihoni on hyvin pehmeä ja sileä. Se kielii hyvistä tuotteista. 
Tuntui ettei se ole niin parkkiintunut kuin yleensä eikä se tuntunut kaipaavan kuorintoja tai kuorivia kasvovesiä. Selkeä muutos ja mielestäni johtui näistä tuotteista koska muuta uutta en ollut käyttöön ottanut.
SOS -sarjassa on myös hyvä kosteuttava naamio joka olisi kiinnostanut. Jätin sen kuitenkin toistaiseksi hankkimatta kun on "muutama" naamio käytettävänä ensin pois ;)

Onko sulla kokemuksia näistä SOS -tuotteista?



Postaus sisältää mainoslinkkejä joiden tuotto käytetään blogin sisällön tuottamiseen. Kiitos jos käytät linkkejäni :)

12 kommenttia:

  1. Tilasin Madaran omasta -40% kamppiksesta tämän SOS seerumin ja samoin saman sarjan naamion, molempia olen halunnut kokeilla jo pitkän aikaa. Vielä en ole kumpaakaan korkannut, sillä aion ensin käyttää nykyisen seerumin (Lavera) ja kosteuttavan naamion (Lumene) loppuun, mutta innolla kyllä sen jälkeen alan testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaralla on välillä nuita hurjan hyviä alennuksia! Ihan fiksua yrittää käyttää ensin muut pois ja korkata vasta sitten :)

      Poista
  2. Minulla ei ole Madaran SOS-tuotteista kokemuksia. Minä huomannut tarvitsevani enemmän kosteutta iholle näin kun ikää tullut, mutta pintakuiva sekaiho ei kaikesta tavarasta tykkää. Nämä tosiaan voisikin olla hyviä kun ovat kevyitä ja kosteuttaa.

    Kivaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä eivät ole liian paksuja ainakaan, kannattaa kokeilla :) Mukavaa päivää Hertta-Viola :)

      Poista
  3. Madaran SOS-naamio. Se on ihan pelastaja talvikuukausina. Seerumikin on näytteiden perusteella ihana, mutta en raaski ostaa, kun vastaavia saa halvemmallakin.

    VastaaPoista
  4. Molemmat tuotteet löytyy tällä hetkellä multa ja seerumi alkaa pikkuhiljaa jo vedellä viimeisiään :) Tykkään hurjasti molemmista, mutta erityisesti toi seerumi on vienyt mun sydämeni! Siinä on parasta just se nopea imeytyminen, mutta samalla se kuitenkin tekee iholle aivan ihanan kosteutetun pohjan, jolle levittää sitten kasvovoide. Mádaralta löytyy kyllä toinen toistaan ihanampia tuotteita<3

    VastaaPoista
  5. No nyt kuulostaa hyvältä <3 Mulla on jäänyt Madara kokonaan testaamatta, kun ei ole ihan tiennyt edes että mistä aloittaa. Mutta pitää kyllä perehtyä näihin tarkemmin :)

    VastaaPoista
  6. Näistä SOS-tuotteista on kokemusta vain tuosta seerumista, joka on hyvä. SOS oli kyllä hyvä lisä Madaran valikoimaan. Muutoin olen käyttänyt paljon Madaran tuotteita ja koko ajan jotain heiltä löytyy omasta käytöstä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans koko ajan Madaraa kaapissa, olen tykännyt monista heidän tuotteistaan :)

      Poista

Kiitos kommentista <3