tiistai 24. lokakuuta 2017

Mikä on syksyn muodikkaan väri?

Keväällä ja kesällä mulla oli joku ihme pinkkivillitys. Halusin lakata kaikilla ihanilla pinkeillä ja innostuin uusien kokoelmien upeista sävyistä. Oli kyllä ihan ennenkuulumatonta, en varmaan viime vuonna lakannut pinkin eri variaatioilla noin montaa kertaa.

CND Vinylux Mercurial

Mutta pinkki on nyt haudattu unholaan ainakin toistaiseksi ja esille kaivetaan metallinhohtoiset harmaat! Kaikki missä on holoa tai mikä kimaltaa! Harmaa cremekin kaikkine eri värivivahteineen on kaunis syksyyn. CND syksyn Nightspell kokoelmassa on upea Mercurial jonka halusin taas kynsille. Swatchaamisen ilo kynsillä on niin lyhytaikainen että halusin nautiskella uudestaan tästä ihanasta lakasta.

CND Vinylux Mercurial

CND Vinylux Mercurial

Nightspell kokoelman swatchit voit muuten vilkaista tästä. Kokoelmassa on monta muutakin upeaa syyslakkaa. Mercurial on kokoelman microglitter harmaa. Se on kyllä upea, näyttävä mutta samalla aika eleetön. Koostumus on hirmuisen hyvä, jo yksi kerros riittää. Koristelut pidin hyvin yksinkertaisina, laitoin vain näitä ihania Milv-tarroja. Päällyslakkana CND Vinylux Weekly Top Coat. Pikakuivattaa hyvin, ei sulata Milvejä ja antaa hyvän suojaavan pinnan manikyyrillesi.

CND Vinylux Mercurial

Mikä on sinun suosikkivärisi kynsilakoissa tänä syksynä?

CND tuotteet saatu CND Suomelta

12 kommenttia:

  1. Nää on kyllä hienot! Mulla on vähän tämän tyyppinen lakka Maybellinelta. En oo vielä kokeillut, mutta jos se olis yhtään näin hieno... Mulla syksyyn kuuluu ehdottomasti tumma violetti. Jokasyksyinen mustlakattava on joku Trindin sata vuotta vanha tummanvioletti, joka vaan on täydellinen. Hirvittää ihan, kun se varmaan loppuu kohta, tai tulee muuten tiensä päähän. Milläs minä sitten lakkaan syksyllä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voih, nyt sinun on hankittava vastaava tilalle. Onneksi tummanvioleteissa on paljon valinnanvaraa, jospa se vastaava sattuisi löytymään ;)

      Poista
  2. Viininpunainen ja violetti, aina kun olen alkamassa lakkaamaan kynsiä olen valinnut aina jomman kumman sävyisen lakan, vaikka mielessä olisi ollut alunperin muuta. Harmaa on kyllä aina nätti.

    VastaaPoista
  3. Hmm, syksyn lempivärit. Täytyy miettiä. Musta ja valkoinen! :D
    Yritin ruokiksella laittaa jotain muuta, lähtivät puolessa tunnissa poistoon.

    VastaaPoista
  4. Onpa upeat kynnet ja lakkaus. :) Minulla oli viime talvena hopealakkamieltymys, mutta en kuitenkaan uskaltanut kokeilla. :/ Jos tänä vuonna tulee sama tunne, en aio ujostella. :)
    Vielä ei ole yksi väri noussut ylitse muiden. Kimaltavat lakat ovat kuitenkin mieleisiä iltojen pimennettyä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle harmaa on mieluisampi kuin hopea, jotenkin en osaa kultaa tai hopeaa käyttää paljaaltaan :)

      Poista
  5. Kaunis lakkaus taas kerran!

    Mun tän syksyn lempparikynsilakkasävy on metallinen lämmin punainen. Ei oranssi mutta sinnepäin kallellaan, kirkas punaisen sävy. Tuntuu että kun on kylmä ja harmaa syksyinen sää, tämä väri piristää. Ja kun aurinko paistaa ja puut hehkuu syysväreissä, sopii tämä lakka silloinkin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ihanasti kuvailtu! Sellaisen metallisen punahohtoiset ovat ihania <3 minunkin lemppareita punaisista :)

      Poista
  6. Tää on kyllä todella kaunis lakka ♡
    Mie en osaa näin äkkiseltään sanoa, mikä olis miun syksyinen lempilakkasävy o.O Tällä hetkellä miulla tekee mieli laittaa ruskeaa kynsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruksea kyllä kuuluu syksyyn, sille ei voi mitään ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3