maanantai 9. lokakuuta 2017

Lokakuun Bette Box

Jihuu, se on taas Betten aika! Odotin tätä boxia tosi kovasti koska kyseessä on bloggaajaboxi jossa on mukana mun bloggaajakamuja. Uskoin että he varmasti valitsevat boxiin huippukivoja tuotteita :)

Lokakuun Bette Box

Lokakuun Bette Box

Nonnula -blogin Jonnan suosikki on Treaclemoon One Ginger Morning suihkugeeli.
Suihkugeeli sopii käytettäväksi myös kylpyvaahtona. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Jonna rakastaa erilaisia suihkugeelejä sekä vartalovoiteita, osasin hyvin odottaa että tälläistä on luvassa. Uusi merkki itselle, kokeilen mielelläni!
Täysikokoinen tuote 5, 90 € / 500 ml, boxissa näytekoko 60 ml.

Lokakuun Bette Box

hannamaria -blogin Hanna suosikki oli Ziaja Goat's Milk Moisturizing päivävoide.

Päivävoide sisältää vuohenmaitoa. Voide kiinteyttää ja suojaa ihoa sekä on syväkosteuttava. Sopii hyvin myös meikin alle. Tämän tyyppinen Ziajan voide tuli Bettessä vastikään ja kovasti siitä tykkäsin. Ziajan tuotteet ovat muutenkin mieleeni joten mielelläni kokeilen!
Täysikokoinen tuote 10,00 € / 50 ml, boxissa näytekoko 10ml. 

Blinger Shimmer -blogin Mira valinta boxiin oli Curaprox Black is White hammastahna. 

Aktiivihiiltä sisältävä hammastahna päivittäiseen käyttöön. Hammastahna valkaisee hampaita ilman kiillevaurioita. Jee aktiivihiilijuttuja! Kokeilen tosi mielelläni olisikoa pua näihin keltaisiin legoihin...
Täysikokoinen tuote 23,90 € / 90 ml + hammasharja / boxissa näytekoko 8 ml.

Bette Box lokakuu

Essie`s -blogin Essi suosikki on 
L'occitane En Provence Shea Ultra Rich vartalovoide.
Vartalovoide, jossa on 15% sheavoita. Hunaja ja kehäkukkauute ravitsevat ihoa. L´occitanen tuotteistakin olen tykännyt joten kokeiluun varmasti menee.
Täysikokoinen tuote 27,50€ / 250 ml, boxissa näytekoko 30 ml.

Tunnetila -blogin Nina valinta oli Lumene Invisble Illumination Instant Glow sävyseerumi.

Lumenen sävyseerumissa yhdistyvät ihonhoito ja meikki. Sävyseerumia voi käyttää yksinään tai kasvomeikin alla tuomaan juurikin sitä ihanaa hohtoa ja raikkautta. Itse en ymmärrä tälläisiä tuotteita joten tässä kohtaa mentiin täysin metsään.
Täysikoinen tuote 34,90 € / 30 ml.

Pakko sanoa että tuotteet olivat pääosin mielenkiintoisia mutta näytekokoisia :( Ainut täysikokoinen oli Lumenen sävyseerumi mutta itselle turha tuote. En oikein innostu näistä tippamuodossa olevista tuotteista ja haluan kasvojeni olevan matat enkä kiiltävät. Tämä päätyykin tulevaan synttäriarvontaan, joku teistä sen siis voittaa ;)

Bette Box bloggaajaboxi

Tuote josta innostuin eniten oli valkaiseva hammastahna. Mikäli se on hyvä, tulen varmasti ostamaan sitä isossa koossa. Harmi että boxissa on vain pieni näytekoko.
 Kaikki muutkin näytekoot tulee testattua. Mutta vähän harmitti että omalta osalta boxi jätti vähän tyhjän tunteen, ainut iso koko on itselle sopimaton tuote. Mutta tiedän että tosi moni muu siitä innostuu enemmän :)

Boxin arvoksi voikin laskea n. 40 euroa mikä on kyllä aika paljon vähemmän kuin joissain aiemmissa bloggaajaboxeissa. Se ensimmäinen oli ihan huippu missä oli mm. Lumenen matta aurinkopuuteri, Bossin suihkugeeli(?) sekä TBS hunaja vartalovoi!

Mitkä fiilikset sulle jäi tästä bloggaajaboxista? Onko aiemmat olleet parempia vai tekikö sävyseerumi tästä sulle hitin vai hudin?

Jos tilauksesi ei ole voimassa, pääset tilaamaan oman Bettesi tästä mainoslinkistä. Linkin käyttäminen tuo minulle pienen komission joka käytetään blogin sisällön tuottamiseen. Kiitos sinulle jos käytät linkkiäni :) 


Boxi saatu blogin kautta. 

39 kommenttia:

  1. Tää oli mulle ehkä pieni pettymys ihan sen takia, että tässä oli vaan yksi täysikokoinen tuote. Ja mäkin haluan kasvojeni olevan matat enkä välitä mistään turhasta kiillosta koko kasvojen alueella. Muuten sisältö on kyllä tosi kiinnostava ja Ziajan kasvovoide ainut tuttu tuote, mutta siitäkin tykkään tosi paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muut oli kyllä kiinnostavia mutta en välitä Lumenesta. Kasvot kiiltävät jo tarpeeksi muutenkin joten nämä kaikki kauneuspisarat ei ole mun juttu :)

      Poista
  2. Kivaa, että mun valitsema tuote oli mieluinen :) Omaa boxia en vielä hyppysiini ole saanut (toivottavasti kohta pärähtää puhelimeen viesti, että on haettavissa..), mutta en malttanut olla spoilaantumatta kun pitihän sitä saada tietää mitä mieltä mun tuotteesta olette :D Harmi tosiaan ettei täysikokoisia ole tuote Lumenea enempää, multa tuo taitanee vielä kaiken lisäksi jo löytyä mikäli sitten ei ole myöhemmin lanseeratussa vaaleammassa sävyssä - mitä kyllä epäilen..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli <3 varmasti arvaat että tykkään valkaisevista hammastuotteista. Minäkin spoilaannuin kun boxin kanssa meni vähän pidempään kuin yleensä...mutta onneksi sain sen jo tänään :)

      Poista
  3. ja taas lisää pääosin näytekokoja, nää promotuotteet ilmaisee selkeästi yrityksen linjauksen eli kate boxeissa yli 80% melko taatusti, kyllä voi jo sanoa että mitähän ...nyt?tällaisessa spessublogistiboxiin ainakin kaksi tai kolme täyskokoista tuotetta mukaan julmetu mainostamisen saattelemana,, kehtaa näköjään kun ei tarpeeksi valiteta..jos boxit on samanlaisia vuodeloppuun lopetan betteboxit tilaamisen tyystin, näytekokoja laatikot pulloollaan, taas esim. Ziaja olisi ollut kaikille sopiva ja hintasuhdekohdallaan olisi edes se ollut vielä täysikokoinen..hohhoijaa!! ps. Lumenefanina pointsit ettei se ollut näytepussi!!!!!!!:)pitkäaikaistilaajana voin todeta että mitään erikoiskohtelua mainitsemisen arvoisena ei myöskään ole..hatuttaa ihan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukapa sitä duunia tekisi ilman voittoa :) mutta laske kuitenkin boxin hinta ja tuotteiden arvo, ainahan se menee yli. Eikä postituskaan ilmaista ole :) mutta samaa mieltä, ehkä olisi ilahduttanut enemmän jos olisi ollut pari-kolme täysikokoista. Mutta nuo kaikki näytekoot on mulle uusia tuotteita ja tulevat käyttöön. Lumene oli ainut blääh koska en tosiaan noista pisaroista välitä :)

      Poista
    2. No nyt tavallaan ei mene. Näytekokoisten tuotteiden arvo 6e.
      Lumene sävyssä joka käy vain harvalle on sit arvokas, mutta mitä iloa, kun sävy on mitä on?

      Poista
    3. Mä kyllä lasken Lumenenkin arvoon mukaan vaikka ei itsellä käyttöön tulisikaan :)

      Poista
  4. Lisäksi tuo Lumenen tuote sävyssä "universal medium" eli se keskimmäinen on aivan liian tumma. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi jos näin on :/ eikös sitä saa vaalennettua jos sekoittaa meikkivoiteeseen? Mutta en tosiaan tiedä kun nuo pisarat ei ole mun juttu ja en tosiaan jaksa aamuisin sekoitella mitään :)

      Poista
    2. Sekoittaminen onnistuu kyllä, mutta valitettavasti heleys katoaa on nimittäin sen verran tummaa. Olen nyt tilannut 9kk Betteä ja tämä oli viimeinen boksini. Itse tuotevalinnoissa ei ole mitään vikaa, mutta koossa on. Erityisesti se, että kauneusprofiilissa lukee, että "erittäin vaalea" ja silti keväällä sain medium-sävyisen CC-voiteen, viimeeksi sävyä 2 olevan puuterin ja nyt tämän. Ilmeisesti kaikki seerumit olivat "universal medium"-sävyä. :( Täytyy kyllä sanoa, että ei ole hyvää mainosta Betelle eikä Lumenelle. Tarkoitan siis, että tuntuu tyhmältä maksaa melkein 19e n. 7e tuotteista...

      Poista
    3. Täsmälleen samaa mieltä!!

      Poista
    4. Mullakin on profiilissa toiseksi vaalein ja aika tummia on kaikki sävyt olleet :) niissä ei aina taida olla vaihtoehtoja, CC-voidekin oli kaikille sama..

      Poista
  5. Jos tykkäisin Lumenesta, niin boksin taso olisi paljon parempi. Ja multa vielä puuttui pari tuotetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D ei saisi nauraa mutta vähän koomista jo..onneksi Betten asiakaspalvelu toimii ja varmasti saat puuttuvat tuotteet nopsasti ;)

      Poista
  6. Olihan tää vaisu esitys, pari halpaakin tuotetta pikkuruisissa näytekoissa, vaikka tuotteet sinällään kivoja olivatkin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nuo kaikki minikoot on uusia tuotteita mulle joten jaksavat kyllä ilahduttaa ;)

      Poista
  7. Oli kyllä vähän pettymys tämä boxi. Ainoa täysikokoinen ei tule käyttöön, monta kertaa olen testannut enkä tykkää :( näytteet tulee kyllä käytettyä mutta niistä mikään ei ollut erityisen kiinnostava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo hammastahna oli tosi mielenkiintoinen. Toivottavasti se kirkastaa hampaita :) muutkin tulee käytettyä paitsi Lumene. Harmi, Lumene on yleensä ollut parasta antia boxissa...

      Poista
  8. Harmi että toi ainoa täysikokoinen ei ole sun heiniäsi. Ei ihan munkaan ykkösvalinta meikkipohjaksi, mutta olen silti lotrannut useamman näytepussin ja otan itselle käyttöön. Vielä en ole saanut haettua boksiani kyllä. Missä sävyssä sait tuon? Itse toivon että saisin vaaleimman mutta mediumkin menee. Muut tuotteet kokeilen mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin sellainen vanha pakkaus,jossa luki vaan universal shade.Siis se alkuperäinen yhden sävyn purkki.Kiva saada vanha pullo:(

      Poista
    2. Löysin lasipullon pohjasta sanan medium,mutta ulkopakkauksessa ei lue sanaa medium ,vaikka kuinka etsisin.

      Poista
    3. Universal Medium lukee minulla ihan pakkauksen päällä. Vanhasta tuotteesta tuskin on kyse kun nämähän on lanseerattu melko vasta. Olen minäkin joskus saanut Bettestä Lumenen vanhanmallisen lakkapullon, joillain oli uusi pullo. Ei vaikuttanut tuotteen sisältöön :)

      Poista
    4. Sinun pahvipakkaus onkin kuvissa erilainen! Minulla ei tutota kaunis sanaa lue pahvipakkauksessa,mutta itse lasipullossa se kaunis lukeekin ja pahvipakkauksen tekstin instant gow beauty serumin alla lukee universal shade all skin types.
      Medium lukee lasipullonpohjassa mustalla painettuna tai harmaalla,jos tarkkoja ollaan.Onpa outoa.Muualla ei sanaa medium lue.Eli jos tätä pakkausta en olisi avannut en olisi tiennyt ,että tässäkin tuo medium-sanaa piileskelee;)

      Poista
    5. Ai niin joo, mun ei muuten edes ollut tarkoitus valittaa.Kunhan vaan kerroin millaisen tuotten mun boxi sisälsi.Mä olin toivonutkin tätä tuotetta boxiin jo kauan ja vihdoinkin tärppäsi:) Mun mielestä kaikki tuotteet oli ok,mutta esim .hammastahna olis voinut olla isompi ja siis no onhan tuo ziaja jo nähty,että ehkä hiukan outo valinta.Ei huono tuote silti.

      Poista
    6. Onpa jännä että pakkaus on erilainen. Mutta pääasia toki että tuote oli mieluinen ja kunnossahan se on pakkauksesta huolimatta. Ziajan voide oli minun mieleeni vaikka lähes samanlainen ollut boxissa ennenkin. Hammastahna olisi tosiaan saanut olla vaikka isompikin, en olisi pistänyt pahakseni :)

      Poista
  9. Voi että kun tuo Lumene olisi ollut pieni näytekoko! :) Vähän harmittaa, kun en noista Lumenen tippa/seerumimeikeistä innostunut ja sit se oli boksin tähtituote. Tykkäsin kaikista noista muista näytekokoisista kyllä! :) Ne kaikki tulee ehdottomasti käytettyä, Lumenesta nyt en tiedä.. annan varmaan kaverille eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans laitan arvontaan. En viitsi avata ja kokeilla kun ei varmasti tule käytettyä. Muutenkin nuo tipat on aika vieraita mulle...mutta näytekokoisista tykkäsin joten kyllä tässä boxissa oli kuitenkin monta kivaakin tuotetta!

      Poista
  10. Tosi kiva, että tykkäsit :) Tuo valitsemani suihkari on kyllä niin ihanan tuoksuinen! :) Mukavaa, että se oli sulle mieluinen juttu tässä boxissa :) Oma boxini on tulossa syyniin myöhemmin tällä viikolla ja huomenna kerron tarkemmin tuosta suihkarista blogin puolella :)

    VastaaPoista
  11. Tuo Lumenen sävyseerumi ei pysty pelastamaan sitä, että muu boksi piti sisällään minulle sopimattomia tuotteita (suihkusaippua, kasvovoide) ja epäkiinnostavia tuotteita (muut). Lumenen sävyseerumia olen miettinyt moneen otteeseen, mutta en ole raaskinut ostaa, joten siltä kannalta hinnaltaa boksi kyllä kannatti, mutta muuten jäi paha maku suuhun. Jo toinen bloggaajaboksi, joka ei puhutellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pääset nyt kokeilemaan tuota sävyseerumia :) pakko todeta että se eka bloggaajaboxi oli aivan huippu, siihen kun aina tähdättäisiin ;D ei tämäkään surkea ollut mutta vähän nuo minikoot harmitti, pakko myöntää :)

      Poista
  12. Lumenen sävyseerumia en olisi itse raaskinut ostaa, niin siinä mielessä kiva tuote. Luultavasti väri on kuitenkin liian tumma. Pitänee harkita vaalennustippojen ostoa, jos tuote toimii minulla.
    Boksi oli pettymys noiden näytekokojen vuoksi. Otin hammastahnan kokeiluun ja suihkugeeli tuoksui todella hyvälle. Tästä Ziajasta en ole kiinnostunut. Vartalovoide on kiva. Sitä käytin monta vuotta sitten ja tykkäsin. Boksi olisi ollut hyvä, jos olisi ollut ainakin yksi täysikokoinen tuote lisää.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti toimii. Mä olen niin laiskimus aamulla etten varmasti jaksa sävytellä ja tunnustan että en ymmärrä koko ajatuksen ideaa :D Ziajan tuoksu jakaa mielipiteet. Minä tykkään ja Ziajan voiteet on vaatimattomasta ulkomuodostaan huolimatta olleet todella positiivisia yllätyksiä :)

      Poista
  13. Tuo suihkugeeli jäi tästä postauksesta positiivisesti mieleen, ja kun näin sen kaupassa niin kiikutin sen heti kassalle. Aivan ihana herkkuinkiväärisuihkuhetki! Nyt jää muut suihkugeelit vähäksi aikaa hyllylle :D

    VastaaPoista
  14. Tuo hammastahna olisi varmasti mullekin ollut boksin paras juttu, mutta muuten en olisi hirveästi innostunut sisällöstä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3