tiistai 8. elokuuta 2017

Naturel Kosteuttavat geelisukat

Sain maahantuojalta kokeiluun Naturel -merkkiset Kosteuttavat geelisukat. Minusta tuntui että nämä ovat kuin taivaan lahja väsyneille jalkaparoille jotka illalla huutavat lepoa. Näillä on myös muitakin ominaisuuksia, melko monipuoliset sukat siis kyseessä!

Naturel Kosteuttavat geelisukat

Geelisukat ovat ylisöpön väriset ja niissä on pohjassa liukuesteet. Sukat on kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi televisiota katsellessa. Kai näillä voi vähän kävellä mutta mietin kestääkö geelipohja sitä sitten, ainakin itse haluan sukkien kestävän pitkään. Näille luvataan n. 30 käyttökertaa ja sukkia voi huuhdella käytön välillä.

geelisukat

Sukkien sisällä on yrttimäisen tuoksuinen kosteuttava geeli. Kun sukat laittaa jalkaan, geeli tuntuu ihanan rentouttavalta ja itse koin sen alkavan lämmittää jalkapohjia. Tunne on ihanan rentouttava ja mulle nämä sukat ovatkin ihan omiaan! Sukkia pidetään jalassa 20 minuuttia.

jalkahoito kotona

En arvellut että näissä mitään hoitavia ominaisuuksia olisi joten hämmästyin kun jalat olivat kuin vauvan peppu! Sileät ja pehmeät, ihankuin olisin ne rasvannut jollain tosi hyvällä rasvalla. Sukkien luvataan ehkäistä kovettumia ja hoitaa haljenneita kantapäitä. Mun jalat ovat taas ikävän karkeat ja kuorintasukille olisi taas tarve. Näillä jalat saavatkin ihanaa ensiapua ja ehkä patistavat itseäkin kuorimaan ja rasvaamaan useammin.

Sukat sisältävät jojoba-, oliivi- ja laventeliöljyä sekä e-vitamiinia. Sukkia saa maahantuojalta Kauneutta.comista 9,90 e hintaan. Myös kaikki Tokmannit, Kärkkäinen yms. tämän tyyliset kaupan kannattaa tsekata, niissä olen nähnyt Naturelin tuotteita myytävän. 

Onko sulla näistä kokemusta? Tai muista vastaavista rentouttavista sukista?

Tuote saatu maahantuojalta.

27 kommenttia:

  1. Empä ole aikaisemmin tuollaisista kuullutkaan. Pitäisi kyllä hankkia itselle kokeiluun. Toiseen kantapäähän kertyy aina isohko kovettuma, jota oon yrittänyt hoitaa monilla eri voiteilla.
    Tähän mennessä paras on kyllä ollut Iloiset Varpaat Super Kantapäävoide.
    Täytyypä ensi kerralla Kärkkäisellä pitää silmät auki jos tuon bongaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iloiset varpaat :DD hyvä nimi! Toivottavasti nämä sattuisi silmään!

      Poista
  2. Kuullostaa todella mielenkiintoiselta, nyt syksyn kiireiden pikkuhiljaa alkaessa olisivat taatusti enemmän kuin tarpeelliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illalla ihan loistavat :) jalat saa vähän rentouttavaa hoitoa.

      Poista
  3. Just tuollaiset töppöset mun on pitänyt hankkia, mutta on jäänyt tekemättä. Vaikuttavat ihanilta<3
    Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
  4. Tuollaiset olisivat kyllä hyvät! Jotenkin sen kinttujen rasvaaminen tuntuu olevan ylivoimaista. Suihkun jälkeen vaikka sukat jalkaan ja vahtaamaan töllöä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen yrittänyt nyt ottaa tavaksi laittaa joka ilta rasvaa tai käyttää näitä..

      Poista
  5. Mulla on ollut Blissiltä vastaavat. Sain aikoinaan ne blogin kautta testiin, mutta olen ostanut sen jälkeen kertaalleen omatkin. Nämä on paljon halvemmat, joten kiitos vinkistä, pakko testata näitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kuullut muitten merkkien vastaavista, kiitos siis vinkistä ;D nämä ei kyllä ole pahan hintaiset ja kestävät pitkään kun käyttää ohjeiden mukaan.

      Poista
  6. Mulla on ollut tälläiset mutta en saanut pahimpia kuivia kohtia pehmenemään. Koin, että sukat ovat parhaat, jos hoitaa jalat ensin parempaan kuntoon ja näillä ylläpitää pehmeyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, nämähän eivät poista pahimpia kovettumia mutta hoivailevat niitä vähän pehmeämmiksi :)

      Poista
  7. Mä sain nämä samat joululahjaksi joskus ja ihan tykkäsin. Näistä kirjoitettu blogiteksti on varmaan mun (tauolla olevan) blogin kaikkien aikojen luetuin postaus :D Eli tuntuvat kiinnostavan. Voisi kyllä melkein hommata uudet, illalla suihkun jälkeen just kiva hetki muhitella jalkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli nämä mullekin ihan uusi juttu, kuulostivat tosi käytännöllisiltä :)

      Poista
  8. What :D Siis tihkuuko tuolta sukan pohjasta sitä geeliä vai mitä ihmettä? Ja miten näitä sitten voi muka pestä? :D Nyt tunnen olevani vähän tyhmä, kun kaikki muut kommentoijat selkeästi ymmärsi, mistä näissä sukissa on kyse :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D näissä on sisällä geelipohja, se näkyy tuosta sukan varresta. On väritön ja geelimäinen, vähän niinkuin sellaiset kengänpohjalliset :) mä luulen että itse en näitä pese, ei ehkä tarvii jos käyttää aina puhtaisiin jalkoihin. Voi huuhdella veden alla mutta jos ohjeitten mukaan käyttää niin minun järjen mukaan ei tarvitse pestä :) epäilisin myös geelin hapristuvan jatkuvasta vesipesusta.

      Poista
    2. Kiitos tarkennuksesta, nyt luulen, että tajusin :D

      Poista
  9. No eipä oo kokemuksia mutta pakkohan nää on testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jalat kaipaa rentoutumista niin nämä on ihan täydelliset siihen :)

      Poista
  10. Kuorintasukkia olen kokeillut, mutta ne ei sovi ihan joka hetkeen.. Täytyykin kokeilla näitä. Kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat just hyvät illalla telkkaria katsellessa :)

      Poista
  11. Mä oon varmaan pari kertaa hypistellyt näitä Tokmannilla, mutta en ainakaan vielä ole ostanut. Mutta kiva kuulla, että sukat toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toimivat, kiva muuten kuulla että Tokmannilta löytyy :)

      Poista
  12. Ostin kerran Tokmannilta nuo sukat testiin. Ne oli jalkaan laittaessa aina kylmänoloiset, mutta lämpeni onneksi nopeasti. Ei niillä tosiaan kannata kauheasti kävellä, laattalattiaan tuli rasvaiset jalanjäljet :) Käytin näitä ehkä alle 10 kertaa aina välillä huuhdellen, mutta sitten heitin pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemusta :) minäkään en näillä kävelisi, epäilen geelin haurastuvan nopeammin ja just vähän sottaavan lattioita :)

      Poista
  13. Mä niin tarviisin jotain tälläistä! Kuorintasukat eivät tehneet kantapäille mitään. Joka iltainen rasvaaminen ei auta. Raspasin ne kerran, muttei sekään tehnyt mitään koska ne eivät ole edes karheat, hirvittävän kuivan näköiset vain. Ärsyttävää!
    En oo koskaan käynyt jalkahoidossa, oiskohan sellaisesta kunnon apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käynyt minäkään. Luulis kyllä että olis apua? Mullakin on kuivat ja kovettuneet kuorintasukista ja rasvailusta huolimatta. Eihän nämäkään taio jalkoja kuntoon vaan ovat ennemmin sellaiset hemmottelujutut :)

      Poista

Kiitos kommentista <3