keskiviikko 9. elokuuta 2017

CND Rosy Neutrals Collection Swatches

Sain CND:ltä ihanaa ylläripostia, kauniita uusia nudesävyjä! Rosy Neutrals kokoelma sisältää kolme uutta Vinylux sävyä. Nämä bestseller-sävyt ovat saatavilla sekä Vinylux kestokynsilakkoina tai Shellac kestolakkauksena. 

CND Rosy Neutrals

Shellac on ammattilaisen tekemä 14 päivää kestävä kestolakkaus. Mutta me puoliammattilaiset ja harrastelijat voimme lakata kotona CND Vinylux kestokynsilakalla joka lupaa sen viikon kestävän lakkauksen. En ole ikinä pitänyt näitä viikkoa mutta mun menossa ovat kestäneet useamman päivän. Ihan eniten olen tykännyt CND Vinylux lakkojen laadusta, ovat kuin ammattilaistasoa ja jos hakisin pitkää kestoa, käyttäisin varmasti näitä. 

CND Vinylux on 7-free kynsilakka jossa on sisäänrakennettu aluslakka. Et siis tarvitse erillistä aluslakkaa vaan tämä levitetään paljaalle kynnelle. Värilakka kuivuu 8,5 minuutissa ja nyt kun sitä testasin, se todellakin pitää paikkansa! Lakkaus viimeistellään Weekly Top Coatilla. Jos nämä vaiheet toistaa maltilla niin Vinylux kynsilakka lupaa 7 päivän pysyvyyden. Mitään uv-lamppua ei tarvita ja nämä lähtevät pois ihan normaalisti kynsilakanpoistoaineella.

Jotta mulla ei mene ikuisuutta esitellä näitä sävyjä ( sain myös syksyn uutuuksia ), pistetään kaikki kolme nudelakkaa samaan postaukseen.

CND Nude Knickers

Nude Knickers on vaaleanpunaiseen taittava hiekkanude. Erinomainen levittyvyys ilman raidoittumista, peittävyys kahdella kerroksella. Leimat Ûberchic 6-03 laatasta. 

CND Rose Bud

Rose Bud on roosaan taittava vaaleanpunainen. Oikein hyvä ja helposti levittyvä lakka. Peitti kahdella kerroksella. Leimat Ûberchic 4-01 laatasta, kiitos Heidille leimadecal ideasta. 

CND Satin Pajamas

Satin Pajamas on hopeista shimmeriä sisältävä punertava hiekkanude. Tämäkin peitti kahdella kerroksella mutta koostumus oli hitusen paksumpi ja jähmeämmin levittyvä kuin kahdessa muussa lakassa. Koristelut tein leopardikuvioisella foililla. 

Vinylux värilakat sekä Weekly Top Coat 15,90 e. CND jälleenmyyjät tästä

Miltäs nämä nudeihanuudet näyttivät, mikä heistä oli suosikkisi?

12 kommenttia:

 1. Voi että miten ihana tuo ensimmäinen😍

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä kaikista! Rose Budin kanssa olevat leimadecalit on aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa näissä kauniit sävyt! Eka ja tota iskee enemmän,ihan niinkun ekan kuviointiki :D ♡

  VastaaPoista
 4. Söpö leimaus 🐻 . Nättejä lakkoja.

  VastaaPoista
 5. Mun suosikki oli ehdottomasti toi viimeinen lakka noilla sähäköillä hopeisilla koristeilla! :))

  VastaaPoista
 6. onpa kauniita! ykkönen on ihana, kakkonen on siinä ja siinä onko mun mielestä enää nude, kaunis kyllä, ja kolmosessa kiinnostaa se hopeinen shimmeri. kaikki kelpais mulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3