sunnuntai 27. elokuuta 2017

CND Nightspell Collection Swatches

Tämän syksyn CND Nightspell kokoelma on hurjan herkullinen! Syötävän upea! Sain nämä lakat toista kuukautta sitten mutta halusin lakata niillä vasta syksyllä. Minulla on kokoelman neljä lakkaa, kokoelmaan kuuluisi vielä kaksi sinistä. Kuvasin teille swatchit koska tykkään niitä tehdä ja lakat ovat niin ihanan värisiä, taisin kylläkin kertoa sen jo ;)

Päivän ja yön raja hämärtyy syksyn Nightspell -kokoelman läheisyydessä. Täyteläiset, tummat vivahteet ja vaaleiden heijastusten pinnat inspiroivat kuutta uutta SHELLAC ja VINYLUX -sävyä. Antaudu fantasian vietäväksi ja nauti kuun kajon magiasta!

Syksyn kynsimuoti on tummanpuhuva, viettelevän maaginen. Kynnet ovat keskipitkät ja terävähköt ja ne koristellaan seikkailunhaluisilla sävyillä, jotka jäljittelevät onnenamuletin vivahteita. Kuten näimme catwalkilla The Blonds -näytöksessä, kaikki huipentuu hienostuneeseen elegansiin - elohopean ja antiikkisen kullan sävyt viimeistelevät naisellisen tyylin yksityiskohdat.

CND Nightspell Collection

CND Vinylux on 7 päivän keston lupaava kestokynsilakka. Sen alle ei tarvitse laittaa aluslakkaa ja jokainen lakkakerros kuivuu 8,5 minuutissa kuivaksi. Ihan luonnollisesti, ei tarvita mitään uuneja. Päälle laitetaan vielä kerros CND Vinylux Weekly Top Coatia. Weekly Top Coat sopii myös muidenkin kynsilakkojen kanssa käytettäväksi, pikakuivattaa lakat ja antaa hyvän kestävän pinnan.

Allekirjoitan täysin 8,5 minuutin kuivumisen kun lakkakerros on normaali. Kestää 8 minuutissa painelua eikä jää sormenjälkiä. Ihania arjen pikku apulaisia! Itse kyllä käytän näiden kanssa aluslakkaa koska en pidä ikinä lakkoja seitsemää päivää. Vinyluxissa on sisäänrakennettu aluslakka, näin kynsilakka kiinnittyy puhtaalle kynnelle. Kynttä voi vielä pyyhkäistä CND Scrub Fresh nesteellä. Kun lakkauksen haluaa poistaa, se lähtee ihan normaalilla kynsilakanpoistoaineella.

CND Vinylux Lilac Eclipse

CND Vinylux Lilac Eclipse

Lilac Eclipse
Hieman murrettu syksyinen violetti. Tästä tuli välittömästi mieleen OPIn legendaarinen Parlez-Vous OPI? Pidän kyseisestä lakasta hirmu paljon mutta OPIn vanha myrkkykoostumus haiskahtaa kyllä aika luotaantyötävältä. CND lakat ovat 7-free joten heippa OPI, korvaan sinut Lilac Eclipsellä. Vertailin pulloja vierekkäin, Lilac on aavistuksen lilampi mutta normaalikuluttaja ei varmasti eroa huomaa. Kynsilakka-addikti yrittää pitää melkein samanlaisista viimeiseen asti kiinni vaikka tietää ettei kumpaistakaan pulloa ikinä loppuun käytä ;D Lilac Eclipse peittää kahdella helpolla kerroksella.

CND Vinylux Berry Boudoir

CND Vinylux Berry Boudoir

Tumma vampypunainen nähdään joka syksy lähes joka merkillä. Mutta mikäs sitä nähdessä jos lakka on osattu valmistaa hyvin. Tälläinen tummanpunainen voi olla piinaava yksilö mikäli se on ohutta ja kynsinauhoille valuvaa. Jännitin ensin millainen tämä on mutta ihan turhaan! Ihana jellykoostumus liukuu hyvin kynnelle eikä mene kynsinauhoille. Kaksi kerrosta riittää oikein hyvin, lakan tarkoituskin on jäädä hieman eläväksi kynnelle. 

CND Vinylux Hypnotic Dreams

CND Vinylux Hypnotic Dreams

CND Vinylux Hypnotic Dreams

Hypnotic Dreams
Kokoelman hienoin lakka! Antiikkikulta-vihreä-violetti duochrome microglitter. Tosi jänskä tapaus, ulkona tämä hohkaa jopa pinkkiä! Kerrassaan vaivaton koostumus, kaksi kerrosta riittää hyvin. Tämä jos mikä on täydellinen syksylakka. 

CND Vinylux Mercurial

CND Vinylux Mercurial

CND Vinylux Mercurial

Oi että, tälläistä olen kaivannut kokoelmaani! Metallinhohtoinen harmaa microglitter. Minusta tämä häivähtää hitusen violettiin. Upea lakka aksenttikynsiin ja erilaisiin koristelulakkauksiin, joita itse harrastan. Mutta kerrassaan näyttävä tapaus yksinäänkin käytettynä, täydellinen tähän vuodenaikaan sekä tulevaan pikkujoulukauteen. Mercurial peittää yhdellä kerroksella. 

CND Nightspell Collection

CND Vinylux lakat ovat olleet mieleeni. Pidän paljon laajasta väriskaalasta, erittäin ihanista kausikokoelmista ja ennenkaikkea laadusta. Tämäkin merkki olisi jäänyt vähän tuntemattomaksi jollen olisi saanut näitä blogin kautta esiteltäväksi. En asioi kynsisalongeissa jossa näitä myydään mutta toki näitä saa esim. CesarsShopista ja elevenistä*.

CND suomen sivuilla on kuitenkin laajin CND Vinylux ja Creative Play tuotteiden valikoima, sieltä löydät kaikki jälleenmyyjät. Hyvä muuten kun sivut uudistettu, ne ovat nyt kuluttajaystävällisemmät eivätkä anna vaikutelmaa että tuotteet ovat vain ammattilaisille. Sieltä voi siis tilata kuka vaan! Käykää tutustumassa CND:n ihaniin tuotteisiin ;)

Tämän upean Nightspell kokoelman löydät tästä!

Säväyttikö kokoelma sinua?

Kokoelma saatu blogin kautta. *-merkitty on mainoslinkki. Muut linkit normaaleja linkkejä ;)

14 kommenttia:

 1. On tosiaan aika syksyiset sävyt. Hypnotic Dreams on upea!

  VastaaPoista
 2. Tuo Mercurial on silkkaa rakkautta!! 😍

  VastaaPoista
 3. Tuo violetti olis kyllä ihana näin syksyllä. Vaikka on muutkin nättejä.

  VastaaPoista
 4. On kyllä aivan taivaallisen ihania syyssävyjä, ihan mun tyylisiä! ^_^ Kaksi viimeistä, erityisesti Hypnotic Dreams on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn sävyt on kyllä parhaita! Ja kalleinta aikaa lompakolle, syksyllä tulee parhaat lakkakokoelmat :)

   Poista
 5. Pullon perusteella Hypnotic Dream näytti koko lailla täydelliseltä, mutta onneksi kynnellä jäi mun makuun liian vaaleaksi. Mulla meinaan on ihan tarpeeksi lakkoja, kun moni ihana jää liian vähälle käytölle jo nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hypnotic Dreams on hyvin jännä sävy. Kuvassa hieman valju mutta kynsillä hienompi, moniulotteisempi ja sellainen peittävämpi :) upein lakka näistä!

   Poista
 6. Kyllä syksyn sävyt ovat niin parhaita! Oispa kuiva syksy kun kesä oli niin sateinen.

  VastaaPoista
 7. Luin vasta nyt tämän. Kylläpä nuo kaksi ensimmäistä ovat mahtavia ja lila itselleni varsin uniikki sävy, Opeja kun en omista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3