torstai 24. elokuuta 2017

Summer Time

Muistatteko kun alkukesästä innostuin lämminhenkisistä punaisista lakoista? Etsin sellaista helposti peittävää, lämpimää cremepunaista. Tässä minulla on nyt sellainen, tavallaan se on koko ajan ollut nenän edessä. Täydellinen sävy löytyi vegaanimerkiltä Treat Collectionilta.

Sävynä tämä Summer Time on juuri oikea ja täydellinen. Lämmin ja hehkuva kesäpunainen cremalakka. Ja mikä ihana koostumus, niin täydellinen! Melkeinpä jo yksi kerros riittäisi mutta minä laitoin kaksi. Monesti olen sanonut että lakkaan kynnet lähes joka päivä. Mutta silloin kun kynsille eksyy joku näinkin ihana yksilö, lakka saa luvan viipyä pari päivää pidempään.

Treat Collection Summer Time

Treat Collection Summer Time

Koristelussa Blue Sean water decaleita. Jotka olivat kyllä ihan täydelliset just tämän lakan kaveriksi! Kampaajani kehui ja luuli kukkia itse maalatuiksi. Ei sentään, piti paljastaa totuus decaleista ;) päällyslakkana Treat Collectionin Fast Drying josta olen kyllä kovasti tykännyt. Tämän kanssa ei tule ikinä ruttuja ja tämä pitää lakkauksen ihanan kiiltävän useamman päivän.

Blue Sea water decals

Blue Sea water decals

Treat Collectionin lakkoja myy mm. eleven. Tästä löydät kaikki jälleenmyyntipaikat.

Kysymys kuuluukin, vieläkö on kesää jäljellä vai onko se syksy jo tullut...

Treatin lakat saatu blogin kautta.

29 kommenttia:

 1. No on kyllä tosi kaunis punainen lakka, vau! Multa ei vielä löydy yhtään Treat Collectionin lakkaa, mutta tästä voisi hyvin aloittaa ;) Tällä viikolla on kyllä alkanut tulemaan aika syksyinen fiilis! Aamut on tosi viileitä ja meillä ainakin olleet myös sumuisia. Ja illat jo niiin pimeitä kesäiltoihin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä herään aina pimeän aikaan. Huomaa kyllä että on paljon väsyneempi kuin kesäaikaan, illallakin nukahdan tunnin-pari aiemmin. Mutta nämä kivat lakat piristää, tähän ei voi olla ihastumatta ;)

   Poista
 2. Tällasia klassikkopunaisia käytän aika vähän, mutta kaunishan tää on. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan tositositosi ihana punainen, just se täydellinen kesälakka! Pakko olla vielä kesää jäljellä koska en ole pitänyt vielä päivääkään kesälomaa, kaikki vielä edessä. Pikkasen meinaa olla jo väsy mutta jaksaa jaksaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua :D meilläkin on kiertävät lomat ja se syyskuun kesäloma sattuu mulle kahden vuoden päästä...

   Poista
 4. Ihana väri!! Mikä on sävyn nimi?

  VastaaPoista
 5. Todella ihanat kynnet. Kyllä tänä aamuna oli ihan syksy, kun avasin parvekkeen oven. :D

  VastaaPoista
 6. Ihana punainen <3 Kyllä näyttää säätiedotus kovin syksyiseltä jo :(

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit ja kesäiset lakkaus ja koristelut. :)
  Hieman jäi epäselväksi, mikä tämän lakan nimi on. Onko se sama kuin postauksen otsikko? Olen katsellut jonkin verran Treatin punaisia lakkoja ja jokin niistä mitä luultavimmin tulee saamaan uuden kodin luotani. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, Summer Time :) en itsekään tajunnut kirjoittavani epäselvästi, hyvä että kysyitte! Tässä on hyvä laatu, toinen hyvä on Black Tie :) peittävät helposti eivätkä valu kynsinauhoille.

   Poista
 8. Tosi nätti punainen.
  Mua on ihmetyttänyt tämä rutiini lakata joka päivä. Poistatko lakat töiden jälkeen, lisäät öljyt ja illalla lakkaat vai miten päivittäinen lakkaus sopii arkirutiineihin?
  Sulla oli muuten tosi hieno UD:n heat-meikki! Katsoin kaikki paitsi vloggaajan ja sulla sekä Minnalla oli mun mielestä hienoimmat ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 joskus omat meikit tuntuu ihan tyhmiltä mutta kiva kuulla että se oli onnistunut!
   Lakkaan päivän, parin välein. Joskus saatan pitää lakkoja useamman päivän. Aina lakat ei pysy vaan joku kynsi lohkeaa kärjestä. Se sitten häiritsee minua ja pelkään kynnen lohkeavan kynsilevystä. Joskus joku lakkaus on niin tyhmä että haluan sen päivän jälkeen pois. Kyllästyn tosi nopeasti! Lakat pois, nopea viilaus ja kosteuttaja kynnelle ( Trind Nail balsam / Laveran balsami ). Aluslakka ja värilakat / koristelut. Illalla kosteutan öljyllä ja käsirasvalla. Lakkaan kynnet aina iltapäivällä ( eli kohta ), samalla kun levähdän ja katson telkkaria. Illalla on taas harrastuksia ja koiran kanssa tekemistä niin en ehdi. En lakkaa ihan joka päivä jos lakat on pysyneet hyvin :)

   Poista
 9. Ja kesään jäikin vastaamatta. Mulla on vika päivä tuijotellessa Välimerta. Yöllä alkaa matka kotiin ja jo maanantaina alkaa uudet opiskelut.
  Loppukesän loma on just paras, kun muut puhuu syksystä ja itse on keskellä täyttä kesää. Energiaa riittää hieman pidempään.

  VastaaPoista
 10. Oi kuinka herkku väri! Muutenkin kerrassan hieno lakkaus. :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kesäinen punainen, nätti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3