lauantai 19. elokuuta 2017

Lempparihommien parissa

Jonkun verran tuli koristeltua muutakuin leimaamalla joten oli ihan ikävä lempparihommien pariin!

Faby Dedicated To Brigitte

Faby Dedicated To brigitte

Purkkapinkki lakka on Fabyn Dedicated To Brigitte. Nämä Fabyt on tuoreeltaan melko juoksevia ja kun jonkun kerran lakkaa, koostumus muuttuu paremmaksi. Tääkin on ajan saatossa muuttunut hieman paksummaksi eikä raidoitu enää. Tämä söpöliini on tällä hetkellä loppu Kauneutta.comista mutta sen sijaan ihanaa Meteor Showeria löytyy!

Ûberchic 1-03

Tämä ihana tekstuuri kimaltaa hopeana ja seassa välkehtii vähän pinkkiä glitteriä. Tosi sievä! Istuu monen lakan kanssa yksiin, pinkin kanssa varsin herkullinen. En edes tiennyt Fabyllä olevan tekstuurilakkoja, tämänkin valitsin ihan sattumalta ja sieltä tulikin ihana tekstuurilakka!

Faby Meteor Shower

Faby Meteor Shower

Leimat ovat Ûberchicin laatasta 1-03. Voi että tämä leima ja nämä lakat miellyttävät silmääni niin kovin! Leimasin valkealla Essencen lakalla. Aluslakkana oli Fabyn Power kynnenkovettaja. Päällyslakkana Essence Gel-look joka on muuten älyttömän kiva päällyslakka! Kuivuu nopeasti ja on passannut leimojenkin päälle. Taidanpa ostaa toisenkin pullon koska geelipinta on nätti.

Ûberchic 1-03

Tämän hetken ehdoton lempparileimasimeni on Born Pretty Storen iso silikonileimasin. Tuo on toiminut kivasti ja sillä saa isotkin kuvat painettua kynnelle. Painuu hyvin ja on sopivan pehmeä. Mun on ollut helppo käyttää tätä, ei vaadi sihtaamista niin paljon kuin kapoisempi silikonileimasin.

Born Pretty Store stamper

Born Pretty Store stamper

Kaikki ihanat ja laadukkaat Faby lakat löydät Kauneutta.comista! Blogini Faby tagin alta löytyy kamalasti Faby swatcheja, siitä vaan selaamaan ;) näillekin Fabyille kiitosta hyvästä pysyvyydestä, kolme päivää eikä kärjissä lohkeamia ollenkaan. Pelkkää hienoista kulumaa. 
Siksi mä vaihdan lakat usein koska inhoan jos lakka lohkeaa ja pahimmillaan lohkaisee palan kynsilevyistä. Mutta Fabyt pysyvät mulla tosi hyvin, joskus paremmin kuin kalliimpi tai tunnetumpi merkki. Johtuu varmasti siitä ettei näitä tarvitse montaa kerrosta, yleensä peittävät vähillä ja ohuilla kerroksilla. Siitä tykkään.

Mitä tykkäät näistä kynsistä?

Käytetyt tuotteet saatuja. 

16 kommenttia:

 1. On kyllä kiva tuo tekstuurilakka! Ja kivat kynnet muutenkin! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat 😀. Hopeinen tekstuuri on tosi hieno.

  VastaaPoista
 3. Kynnet on tosi ihanat <3
  Oon monta kertaa katsonut noita Fabyn lakkoja kauneutta.comista, mutta kun siellä ei ole muuta kuin pullon kuva, niin tosi vaikea päättää.
  Tänään kävin Fabyn omilla sivuilla katsomassa, ja siellä sentään oli kuviakin. Voi olla että jotain tulee jopa hankittua. Ainakin sen ohennusaineen haluaisin, mut sitä ei ollut saatavilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niinpä, pullokuvien perusteella ei uskalla ostaa vaan pitäisi juurikin swatcheja nähdä!

   Poista
 4. Tykkään! Mulle tulee tuosta tekstuurista mieleen Lumenen Hopeahiekkaa. Hurjan kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole sitä Lumenea mutta kuulemani mukaan hyvin samanlainen :)

   Poista
 5. Kiitos taas leimasinvinkistä, täytynee laittaa hankintaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilattu pari kpl leimasimia ja vähän kynsitarroja! Hui. Ensimmäistä kertaa tuolta tilaan, toivottavasti tulee perille. :)

   Poista
  2. Kyllä ne on aina tullut vaikka joskus vähän kestää :)

   Poista

Kiitos kommentista <3