lauantai 5. elokuuta 2017

Ei mennyt ihan putkeen

Toiset Born Pretty Store -testikynnet. Yhdet testituotteistani olivat marmorointi-tarrat. Nämä näyttivät tosi kivalta mutta ei ne olleet luonnossa samanoloiset. Tarroissa on läpinäkyvä reuna joka näkyy rumasti. Tein nyt kuitenkin kynnet kun olin aloittanut mutta muistin miksi pidän decaleista enemmän kuin tarroista.

P7140055.ORF

Toki tarroja on myös hyvälaatuisia kuten mm. Naturelin kynsitarrat. Laitoinkin näitä vaan yhteen kynteen koska arvelin ettei tule niin sekavat. Vaalean lila lakka on Essien Go Ginza. Harvinaista kyllä, olen käyttänyt tätä liki puoli pulloa! Mulla ei ole toista yhtä vaaleaa lilaa. Tämä on tosi hyvä tälläisiin koristeluihin pohjalakaksi jos ei halua käyttää ihan valkeaa.

P7130038.ORF

Born Pretty Soren decalit tästä ja niittikiekko tässä. Nuo niitit on hyviä, ne sain yllärinä mukaan. Koodilla UML91 10% ale tilauksestasi!


20 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet, harmi, et toi tarra käyttäytyi noin, koska sun idea on ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämän takia ei oikein jaksa tarroja, decalit on kivempia ;)

   Poista
 2. Nuo niitit näyttää kivalle, mutta tuommoinen nauhatarra ei oikein houkuta. Ja aina vaan harmittaa että en silloin aikoinaan ostanut tuota go ginzaa... se vähän tummempi violetti Bond with whomever samasta kokoelmasta tuli hankittua onneksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bond on nätti mutta tämä on hiukka vaaleampi, tullut käytettyä Bondia enemmän :) nämä niitit on täydellisiä, näitä kyllä tarvii aina :)

   Poista
 3. Go ginza on kaunis! Tarrat näyttää kivemmilta arkissa. Siinä näkyy joku kokonaisuus, mutta yksittäisinä nauhoina marmoriefekti ei tule niin selvästi esille.. Sanoinko jo, että Go ginza on kaunis..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä just, arkissa ne näytti kivemmilta. Olisivat toimineet kokonaisuutena jos tarrat olisi olleet samankokoisia. Nuo isommat näytti kynnellä vähän tyhmältä, käytin sitten vaan näitä ohuita :)

   Poista
 4. Mun mielestä tuo tarra näyttää kivalta ja kaunis kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
 5. Kivasti keksitty kokonaisuus, miellyttää silmää ja kultaniitit sopii erinomaisesti! -HH

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat! Tarroissakin ihkut värit! :)

  VastaaPoista
 7. Minä vihaan kaikkia tarroja joita olen kynsille kokeillut :D Ne eivät koskaan asetu kaareville kynsilleni tasaisesti, vaan reunat repsottavat aina. Decalit ovat paljon parempia! :P Arkissa kuvio näyttää kivalta, mutta ihan kuin se katoaisi kynnellä? Lakka on kyllä nätti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3