tiistai 15. elokuuta 2017

Meikkitaiteilija vs. minä

Tässäpä päivän meikkejä lomalta. Joinakin päivinä kun jaksoi meikata ;D kävin myös meikattavana Maitalla Kuopion Make Up Storella. Sanotaanko näin että hävettää esitellä omia räpellyksiä tämän master taideteoksen rinnalla ;)

Katsotaan ensin Maitan mulle tekemä meikki. Kaikki tuotteet ovat Make Up Storelta, pääosassa on tämä sini-violetti Mysterious luomiväri jonka ostin itsellekin. Kulmaluun vaalea on Barbara, Mysterious luomivaossa ja Pollution ulkokulmassa. Eyedust Lilac luomella jonka päällä glitter Starlight.

Make Up Store Mysterious

kulmakarvojen meikkaus

Annoin ihan vapaat kädet mutta halusin nähdä miten kulmakarvat meikataan oikein. Halusin myös kokea miten ammattilainen meikkaa raskaan luomen. Pakko sanoa että nuo kulmat...wau! Nyt sain vähän itsellekin oppia ja intoa opetella itsekin. 
Alaluomea ja sisärajausta ei tehty minun pyynnöstäni, silmät olivat taas en vuoda-vuodanpas-tuulella ;)

Make Up Store Mysterious

Mulle tämä meikki ei ollut yhtään liikaa, mutta toisella silmän muodolla tämä ei toimikaan. Mullahan tämä kaikki jää piiloon luomen ollessa lepotilassa. Hauskin väripilkku on liki kulmakarvoja oleva poskipuna Fresh Rose! Tälläistä mun pitää itsekin kokeilla!

Make Up Store Mysterious

No niin ja sitten niihin räpellyksiin. Ei tee mieli julkaista mutta koska olen kokenut kuvaamisen ja kuvien muokkaamisen vaivan, antaa nyt mennä.

Halo -silmämeikissä Make Up Store Life, Peach, Vanilla & Maroon. Rajaus Essence Precise, mascara IsaDora Flashing Volume. Kulmat meikkaan aina Dermosilin kulmakynällä & Make Up Store Tri Brow kulmapaletilla.

Make Up Store Moonshadow Peach

Halo eye makeup

Tämä lämminhenkinen meikki syntyi MAC luomiväreillä Springtime Skipper, Plum Dressing ja Folie. Rakastan kyllä meikkaamista mutta taas alkoi silmät vuotaa joten ei uskaltanut laittaa eyelineriä. IsaDoran kynä sai nyt kelvata, ripset ja kulmat taas samikset kuin ^. 

MAC Plum Dressing

Tekee kyllä mieli paeta vuorille näitten omien meikkien kanssa ;D mutta omaa kädenjälkeä on hyvä verrata toisen tekemään. Itse varmaan voisin olla kevytkätisempi ja käyttää ensin mattavaaleaa koko luomella. Kaikesta oppii ja sain kyllä ihania meikkivinkkejä! Kiitokset Maitalle oppitunnista :)

Oletko sinä käynyt ikinä meikattavana? Mitä haluaisit oppia meikkaamisessa?

48 kommenttia:

  1. Jännä ero näissä. Näytät erilaiselta Maitan tekemässä meikissä. Omasikin On hienoja 👍
    En oo käyny koskaan meikattavana. Olisi kyllä hauskaa joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) näytin ihan erilaiselta, ne ehkä nuo kulmat tekee :) just tuollee haluaisin meikata ne itsekin.

      Poista
  2. Tuo ekassa meikissä käytetty poskipuna on kiva lisä. Ja tuo sun tekemä vaaleanpunainen meikki on tosi nätti. Tekisin (yritys ainakin olisi kova) itselle samanlaisen, mutta multa ei taida löytyä samoja sävyjä.

    VastaaPoista
  3. Maitan tekemä meikki on upea, mutta niin on sinunkin! Ei tarvitse yhtään hävetä. En ole ikinä ollut ammattilaisen meikattavana... paitsi joskus 20 vuotta sitten Stockalla meikkitaiteilija meikkasi huuleni ja veti sen verran yli rajojen, että oli pakko ottaa punat heti pois kun meikkaajan silmä vältti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D kiitos! Sitä vaan vertaa aina itseään ja nuo kulmat on mun ikuinen murheenkryyni..

      Poista
  4. Ihanat sävyt noissa kaikissa ja toisiinsa hyvin mätsäävät:)
    Olen ollut meikattavana todella harvoin. Ei tule viime vuosilta kyllä montaa kertaa mieleen. Yhden käden sormin laskettavissa. Olisi kyllä kiva päästä ammattilaisen käsiteltäväksi:) . Mulle hankalinta on luomivärin häivyttäminen jostain syystä, se olisi kiva oppia kunnolla. En saa itse hyvännäköistä jälkeä jos vertaa esim. sun taitoihin. Voi olla, että ruttuluomet aiheuttaa haastetta, mutta ammatti-ihminen pystyisi varmasti senkin hanskaamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvät siveltimet on sellaiset jotka häivyttää liki itsessään. Mulla on ollut luotto-MAC siveltimet kymmenisen vuotta käytössä, ihan jokaikinen päivä :)

      Poista
  5. En ole pitkään aikaan käynyt toisen meikattavana vaikka kiehtoisikin nähdä minkälaisen meikin kasvoilleni loihtisi. Ja ihan turhaan omia meikkejäsi häpeilet, olet aivan loistava meikkari ja mielelläni vaikka sinunkin penkkiisi meikattavaksi istahtaisin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän siitä tulisi, on ihan miljoona vuotta aikaa että olisin jonkun meikannut ;D

      Poista
  6. Oispa kyllä mukava joskus käydä meikattavana. Täälläkin yksi lurppaluominen, hei vaan! :D Luomivärien käyttö jäänyt lähes kokonaan, kun tuntuu, että pohjustuksista ja puuteroinneista huolimatta ne ei kovin kauaa luomella viihdy. Lisäksi tuntuu, että eyeliner pienentää silmiäni entisestään tekipä paksun tai ohuenohuen rajauksen, joten teen vain sisärajauksen yläripsien alle. Vaikeaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toimii kaksoispohjustus. Smashbox, MAC, MUFE, Too Faced, Urban Decay, mielestäni heiltä löytyy parhaat silmämeikinpohjustajat. Sitten vielä päälle voidemainen luomiväri niin pysyy vaikka näin kuumana päivänä :) Käy muuten oikeasti meikissä, sieltä saa uutta inspiraatiota ja minusta meikkaukset eivät ole pahan hintaisia.

      Poista
  7. Kaikki arvostus vaan meikkitaiteilijaa kohtaan, mutta ihan rehellisesti sanottuna nuo sinun itsesi tekemät meikit on mielestäni paljon sopivammat ja paremmat. Eikä tämä ole mitenkään mielistelyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehkä olette vaan liikaa tottuneet minun meikkeihin ;D nuo mun meikit on ehkä enemmän arkisia ja Maitan meikki sellainen taidonnäyte, hän kun tietää että vahvasta meikistä tykkään :) voi kun osaisi itse ja olisi aina aikaa!

      Poista
  8. Mun mielestä sun tekemät meikit ei kalpene ammattilaisen rinnalla ollenkaan. Varsinkin tuo halo-meikki on todella hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) halo-meikistä tykkäsin, siinä oli kivat värit. Teen usein arkimeikiksi tuon tyyppisiä.

      Poista
  9. Onhan nuo sinun omatkin meikit hienoja! Oikein hyvin voi pistää näytille :)
    Mutta kyllähän Maitta on tehnyt Törkeen upeen meikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Just sellainen inspiroiva ja opettavainen, näen itse tuosta kuvasta miten eri tavalla kulmat voi meikata!

      Poista
  10. Upea on ammattilaisen tekemä! Mutta olen kyllä ihan eri mieltä, sun meikit ei todellakaan ole räpellyksiä, musta sulla on aina todella hyvin häivytellyt sävyt, lisäksi tosi kekseliäitä väriyhdistelmiä, joita itseni ei tulisi mieleenkään yhdistää jne. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mutta on mullakin oppimista, nuita varjostuksia voisi nostaa ylemmäksi. Ja opetella meikkaamaan kulmat hieman toisella tavalla. On vaan hyvä kokeilla ja oppia uutta eikä vaan jumittaa samassa :)

      Poista
  11. Sun ei todellakaan tarvitse "nolostella" omia meikkejä, osaisinpa itse meikata edes tuonne päin :D. Maitan meikki on upean tumma ja mystinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä erinäköinen kuin yleensä mutta ei mitenkään huonompaan suuntaan :) nuo kulmat tekee niin paljon!

      Poista
  12. Kauniita ovat kummankin tekemät meikit! Meikkitaiteilija on tehnyt aika dramaattiset/kissamaiset meikit, miau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisia voisi tehdä itsekin kun on kunnolla aikaa :)

      Poista
  13. Molemmat on upeita meikkejä ja täytyy myös ihastella kulmameikkiä! Mä en ole koskaan käynyt ammattimeikkaajalla mutta voisi olla tosi hauska idea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kulmat on ihan mahtavat! Olen joka päivä yrittänyt saada samanlaisia aikaan mutta ei vaan tule ;D

      Poista
  14. Käsittämättömän upeat silmämeikit molemmat. En pystyisi edes valitsemaan kumpi on ihanampi <3

    VastaaPoista
  15. Moi 🙂 Minusta sun tekemät meikit eivät ole missään nimessä mitään "räpellyksiä", kaukana siitä! Olet todella taitava meikkaaja, hahamotat hyvin kasvosi ja olet luova värienkäyttöjä! Todella inspiroiva!

    Tuohon omaan meikkiin en oo 100% tyytyväinen mutta harvemmin sitä onkaan täysin tyytyväinen 🤦🏼‍♀️😀 Kuva syö väriä aika paljon joten kuvameikkiä varten tekisin vielä vahvemmat kontrastit ja rajauksen. Mutta livenä näytti hyvältä ja sehän oli tarkoituskin 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 väreistä kyllä tykkään, on kiva aina hahmotella ja sommitella. Aina ei osu nappiin mutta ei sillä niin väliä arkimeikeissä. Viikonloppuisin otan sitten pidemmän kaavan mukaan :)
      Tiedän tuon tunteen, itsekään en ole aina tyytyväinen! Se oli tarkoituskin kuten myös oppia uutta :) oli tosi mielenkiintoinen ja opettavainen hetki :) kulmakarvoja puunataan koko ajan, tänään nypin nuita alakarvoja ja yritän saada linjaa selkeämmäksi. Kulmakarvat kun ei identtiset ole ja toisen alkupää alkaa niin paljon sisempää. Mutta kelläpä ne tosiaan symmetriset olisivatkaan :) Kiitos ja otetaan joskus uusiksi <3

      Poista
  16. Luulin jo kommentoineeni tätä! Mutta siis musta sulla on kyl tosi kauniita meikkejä, eikä oo mitään hävettävää! <3
    Maitta on myös supertaitava ja tykkään kyllä molempien meikeistä tosi paljon! :)

    VastaaPoista
  17. Molempien tekemät meikit on todella upeita! Toi sun värienkäyttö on ihan älyttömän hienoa ja osaat meikata munkin mielestäni todella taitavasti<3 :)

    VastaaPoista
  18. Todella kauniit meikit, en ole koskaan ollut toisen meikattavana alusta lähtien joten olisi hauska nähdä, miten ammattilainen hahmottaisi kasvonpiirteeni :D Ja sinuna en nolostelisi meikkejä, sinulla on hyvännäköisiä meikkilookkeja :)

    VastaaPoista
  19. Tosi upea ja erilainen tuo ammattilaisen tekemä meikki! Mutta olen silti samaa mieltä kuin muutkin, sun ei tarvitse yhtään hävetä omia meikkauksiasi, ne on aina hienoja :) Kulmat on mulle itselleni tosi tärkeä osa meikkiä. Mullahan on luonnostaan tosi tummat ja paksuhkot kulmat, mutta vaativat ehdottomasti meikkiä jotta ovat symmetriset ja huolitellut. Harjoitus siinä taitaa olla se avain, joten jos haluat muuttaa niiden meikkaustapaa (mun mielestä sun nykyisissäkään ei kyllä ole mitään vikaa), niin rohkeasti vain kokeilemaan eri tapoja :)
    Olen käynyt varsinaisella ammattilaisella kerran, hääpäivänäni. Epäröin sitä ensin, sillä olin kuitenkin mielestäni kokenut meikkaaja ja ajattelin että saan varmaan häämeikin kyllä kasaan kunhan ostan laadukkaat tuotteet. Sitten aloin kuitenkin miettimään että entä jos jännitän ja kädet tärisee. On pian eyelinerit keskellä naamaa. Niinpä menin ammattilaiselle ja olin erittäin tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Moni tekee häämeikin itse mutta onhan se hemmottelua ja stressin vähentämistä käydä ammattilaisella :) voi, olen tosi kade sun kulmista! Mulla on ohuet ja värittömät, toinen alkaa myös sisempää kuin toinen. Muodon saa kyllä piirtää mutta nyt olen kokeillut uusia kulmakyniä joten ehkä se harjoittelu tekee mestarin!

      Poista
  20. Silloin tällöin olen ollut työkavereiden meikattavana. Mitä enemmän on tullut itse kokeiltua erilaisia tyylejä, sitä enemmän katsoo mieluusti myös muiden kädenjälkeä omilla kasvoilla. Paitsi kulmakarvat on mun heikko kohta. :-D Jos toisen meikkaamana ne poikkeavat omasta tyylistäni, alkaa helposti ahdistaa.
    Ja kuten jo sanottu, ihan turhaan häpeät omia meikkejäsi! Osaat kyllä tehdä sinun silmille sopivia ja upean erilaisia. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sinä kyllä meikkaat niin upeat ja täydelliset kulmakarvat, olet oikea kulmakarva-idolini :) ymmärrän jos ahistaa kun on erilaiset kulmat mihin tottunut ;D

      Poista
  21. En oo ollut meikattavana, olis kyllä ihanaa just nähdä ammattilaisen näkemys.
    Noi kaikki meikit on hienoja, tuohon tapaan punaista luomiväriä pitää kokeilla. Haluisin osata tehdä sellaiset instakulmat 😎

    VastaaPoista
  22. Huhhuh miten upeita meikkejä, niin ammattilaisen kuin sinunkin tekemänä! Ihan täydellisiä jokainen ♡

    VastaaPoista
  23. Maitta on kyllä todella taitava ja olisi mielettömän ihanaa päästä hänen meikattavakseen! Luottaisin täysin ja todellakin antaisin vapaat kädet! Mielettömän hienon ja kauniin meikin on taikonut sinulle, upea!

    Minusta ihan turhaa vähätellä kuitenkaan itseäsi ja omia taitojasi! Me kaikki meikkaamme eri tavalla, jokaisella on ne omat tapansa ja tyylinsä ja siksikin on turhaa vertailla. Oppia voi tietenkin aina ottaa ja aina voi kehittyä vaikka olisi miten hyvä, sitä en kiellä. Olen aina ihaillut sinun taitoasi häivyttää, olet siinä todella, todella taitava! Niin kuin värien käytössä! Kulmat on hankalat, itsellänikin ne ovat eri paria ja korkeuskin on eri. Mielestäni meikkaat kulmatkin kauniisti, ei ehkä ihan noin graafisesti kuin Maittan meikkaamina mutta toisaalta, ainakin itse olen vähän arka kulmien meikkaamisen suhteen, pelkään aina vetäväni överit niin usein ne jäävät vähän vaisuiksi....enkä nyt siis tarkoita, että sun kulmat olisivat vaisut, vaan että kenties sinullakin kulmien meikkaamiseen vaikuttavat ne jotkut omat sisäiset sudenkuopat joita ei välttämättä itsekään edes tiedosta.

    Huh, nyt ei taas ajatus tunne kulkevan kovin selkeästi tai ainakaan tämä sanallinen anti ei tunnu ihan sujuvan, toivottavasti kuitenkin ymmärsit mitä tarkoitin. Ihania meikkejä noi kaikki, niin Maittan tekemä kuin sinun omasi, ihaillen katselen molempia ja ihmettelen itsekseni miksi itsellä ei koskaan onnistu noin kauniisti. Ei muuta kuin treenaamaan siis! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minusta oli mukava antaa vapaat kädet, mitäpä sitä taiteilijaa neuvomaan :)
      Kiva kun jaksat aina kommentoida pitkästi, luen kyllä aina ajatuksen kanssa mutta olen nopea vastaamaan. Sain kyllä kiinni mitä ajat takaa. Periaatteessa olen ollut tyytyväinen omiin kulmiini, mutta just tuo graafisuus ja tarkkuus kulmien samanlaisuudesta on puuttunut. Sitä opiskellaan koko ajan :)

      Poista
  24. Hieno meikki on sulle taiteiltu! Kulmat korostaa juuri sopivasti ja on tosi hyvän malliset ja tykkään tuosta viistosta luomivärillä tehdystä reunasta.
    Sun omat meikit on aina ihanan rohkeita väri-iloitteluja; uskaltaisinpa itsekin kokeilla. Joskus arkena rohkenen laittamaan vähän enemmän luomiväriä ja on kivaa saada sitten töissäkin kehuja, mutta koko päivän on itsellä vähän ylimeikattu olo, kun ei ole tottunut! Haluaisin saada lisää rohkeutta meikkaamiseen. Sulla on aina tosi hyvin häivytetyt luomivärit ja siistit rajaukset.

    Olen käynyt kahdesti toisen meikattavana ja on jännää huomata miten erilailla toinen näkee omat kasvot. Ensimmäisellä kerralla oli joku meikkiesittely Sokoksella ja siitä meikistä tykkäsin; huulet meikattiin silloin tosi kivasti. Siitä on monta vuotta aikaa. Toisella kerralla oli häämeikki. Koemeikki oli kiva, mutta sitten varsinainen meikki oli hääpäivänä mielestäni hyvin erilainen ja tunsin oloni epämukavaksi silloin. Sitä ehdittiin vähän korjailla, mutta hääkuvia katsoessa en meinaa oikein tunnistaa itseni ja moni sanoi samaa, ettei ollut ehkä paras mahdollinen meikki. Toki sen piti olla vahva, että erottuu kuvissakin, mutta esim. kulmat meikattiin hieman oudosti ja liian tummasti. Meikin teki parturi-kampaaja ystäväni, jolla myös meikkaaja-maskeeraajan koulutus. Oli iso kynnys hänelle asiasta sanoa, kun hän oli tuttu ja ei ollut tehnyt niin paljon meikkejä, kuin oli tehnyt kampauksia. Siitäkin on nyt kohta 8 vuotta aikaa ja olisi hauskaa kyllä mennä pitkästä aikaa meikattavaksi :) Tulipas nyt paljon tekstiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) se on kyllä vaan totuttelukysymys. Minä tunnen oloni vieraaksi jos ei ole luomiväriä. Silmäni näyttävät oudoilta. Ilman meikkiä on vielä pahempi ;D
      Häämeikin on oltava hieman vahvempi mutta ei sellainen jossa morsian näyttää sitten ihan vieraalta. Kun se muisto jää niihin hääkuviin..käy ihmeessä meikattava uudestaan ja pyydä käyttämään luomivärejä niin että saa vinkkejä ja ideaa omaan meikkaamiseen. Mä sain tästä tosi paljon oppia ja olen alkanut meikata kulmakarvat vähän skarpimmin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3