torstai 17. elokuuta 2017

Kookoksen tuoksua ilmassa

Yves Rocherilla on ihanan huumaavia kesätuoksuja. En tykkää kookoksen mausta enkä siedä sitä missään muussa muodossa kuin tuoksuna. Sain Yvesiltä testiin Noix De Coco tuotteita jotka olivat osittain tuttuja ennestään.

Yksi tuote jota otan aina Yvesin tilaukseen, ovat mini hajuvedet. Vanilja ja tämä kookos ovat suosikkejani. Näitä pikku pulloja olen käyttänyt iät ja ajat ja mikäli tuoksuun kyllästyy, voi sen vaihtaa toiseen. Tämä pulloni kookoksen tuoksua on 100 ml kokoinen joten tämä kestää jo pidempään. Eau De Toilette tuoksussa on kookospähkinän eksoottinen ja aistillinen vivahdus. Kestää iholla yllättävän pitkään, tästä joko tykkää tai ei. Alkuun se on voimakkaan imelä mutta laantuu kyllä siitä. 
Nämä Yvesin Les Plaisirs Nature tuoksut on kyllä nostalgisia. Ja ne vanhat pullot joissa oli pyöreä vihreä korkki! Joskus näissä oli Toffeen tuoksukin, sitä olen kyllä jäänyt kaipaamaan.

Yves Rocher Noix De Coco

Suihkugeeli ja vartalovoide ovat myös vakkarijuttujani Yvesiltä. Niitä kuluu koko ajan. Kookoksen tuoksu näissä on voimakas ja makea. Vartalovoide on mukavan kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Sopii mulle just hyvin kun ihoni ei ole niin kuiva.

Uusi tuote mulle on kookoksen tuoksuinen silkinsileä vartalo- ja hierontaöljy. Minä hieman vieroksun öljyjä koska pelkään niiden olevan hitaita imeytymään ja siten sotkevan joka paikan. Tämä sisältää viittä eri kasviöljyä; jojoba, macadamia, saflori, aprikoosinkivi ja kookospähkinä ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Ainesosista 98% on peräisin luonnosta. 
Onneksi tämä ei ole mitään koko illan imeytyvää öljyä. Pieni suuaukko annostelee öljyä hyvin vähän kerrallaan, eipähän tule lorauksen vaaraa. Tässäkin on ihana kookoksen tuoksu, tunnistaa hyvin kuuluvan sarjaan.

Yves Rocher Noix De Coco

Ihania tuotteita jos rakastaa kookoksen tuoksua! Minulla on tarjota jotain teillekin:
Sinä saat tämän esitellyn setin tarjoushintaan 17,90 e. Postikulut ovat ilmaiset. Tämä tarjous on kyllä ihan hullun halpa, neljä ihanaa tuotetta edulliseen hintaan.

Settiä voit ostaa vain tämän linkin takaa. Normaalihinta näille on 35,20 e.

Mikä on sinun suosikkisi Les Plaisirs Nature tuoksusarjasta?

Postaus yhteistyössä Yves Rocherin kanssa, ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission. 

14 kommenttia:

  1. Mä tilasin Yvesiltä kolme pullo noita suihkugeelejä, tosin tarkoitus olis käyttää ne ihan käsisaippuana... hieman lipsahti. :D

    VastaaPoista
  2. Oi, Les Plaisirs Nature on mun lempparisarja Yvesiltä! Tosi harmi kun täällä Tampereella ei oo enää sitä YR:n liikettä, siellä oli niin kiva käydä tuoksuttelemassa tuotteita.

    VastaaPoista
  3. Mä sekoitan öljyjä vartalovoiteisiin, jos haluan niiden imeytyvän nopeammin ihoon. En olekaan pitkään aikaan tilannut Yvesiltä mitään, pitäisi varmaan tarkistaa mitä kaikkea valikoimissa on nykyään :)

    VastaaPoista
  4. Just tänään mietin, että täytyisi tehdä Yvesille piiitkästä aikaa tilausta ^_^

    VastaaPoista
  5. Minäkin välillä tilailen yvesiltä suihkugeelejä käsisaippuaksi :D Tykkään tuoksuvista käsisaippuoista, ja nämä todellakin tuoksuu ihanalle! Lemppari oli jardins du monde -sarjan laosin lootuskkuka suihkugeeli <3 Tosin sitä ei ilmeisesti enää ole...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä muistaa että sopivat myös saippuaksi :D ne pullot kun on nättejä!

      Poista
  6. Hih, minulla samat suosikit Yvesiltä; kookos ja vanilja! Heillä on myös muutama erittäin laadukas hajuvesi joista todella tykkään! Itse en siis näitä kookosta ja vaniljaa enkä niitä pikkuhajuvesiä laske sellaisiksi "oikeiksi" hajuvesiksi....en oikein osaa selittää. Minäkin siis ostelen noita pikkutuoksuja, ovat ihania arkikäytössä ja näppäriä mukana kuskattaviksi jos tuoksutuksen tarve yllättää.

    Mulla on luonnoksissa ollut homehtumassa YR:n kookospostaus jo varmaan puolitoista vuotta! Kaikkien muiden miljoonien keskeneräisten postausten kanssa, joita en tunnu ikinä saavan valmiiksi asti ja sitten ne ovatkin jo niin vanhentuneita, että ei niitä viitsi enää postata ollenkaan! :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ne minustakaan mitään parfyymin tasoisia ole mutta kivoja arkihaisuja :) kyllähän näistä viitsii postata, kookos-sarjaa kuitenkin myydään koko ajan ;)

      Poista
  7. Vaihdellen olen tilannut sarjan tuotteita, olen tykännyt todella paljon kausituotteita, mutta noin muuten lemppari taitaa olla vadelma vai mansikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli joku vadelma-piparminttu jossain sarjassa, siitä tilasin suihkugeeliä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3