perjantai 18. elokuuta 2017

Kaikki ei ole niin mustavalkoista

Mulla on useammat NCLA Nail Wrapit ja monesti on ollut mielessä niitä käyttääkin. Näihin kynsiin laitoin smoky-wrappeja, käyvät kivasti mustan holon kanssa!

Color Clubin Halo Hues -sarjan Beyond on ollut vähän unholassa. Se on kyllä mainio lakka kun sopii hyvin leimauksiinkin. Ja miten hyvä lakata, en edes muistanutkaan! Yksi kerros riittää ihan hyvin! Pitäs vaan Halo Hueseillakin lakata useammin, ovat niin nättejä ja laadukkaita hololakkoja. Kuivuvat nopeasti!

Color Club Beyond

Keskisormessa ja nimettömässä pelkkä aluslakka. Päälle Smoke Spectrum wrapit joiden käyttöön tutorial tässä! Helppoja käyttää, nämäkin asettuivat ongelmitta kynsille. Muistaa vaan valita hieman omaa kynttä kapeamman wrapin, muuten reuna on sitten hankala asetella. Wrappikynsiin vinolakkaus valkealla Coated One Coat French Tipillä.

NCLA nail wraps

Aluslakkana mulla oli CND Ridge Fx. Päällyslakkana Konadin Gel Effect päällyslakka. Nopeasti kuivuva, edullinen geeli päällyslakka. Hyvä koristelujen päällä, leimat taisi levittää kylläkin.

NCLA Smoke Spectrum nail wraps

Simppelit ja nopeat kynnet. Mutta ai että tykkäsin!

Color Club Halo Hues lakat / CesarsShop, saatu
Color Club Coated One Coat lakat / CesarsShop, saatu
NCLA Nail Wrapit / CesarsShop, saatu
Konad Gel Effect Top Coat / CesarsShop, saatu

Joko olet kokeillut Nail Wrappeja?

Käytetyt tuotteet saatuja.

11 kommenttia:

  1. Oon kokeillu milvejä. Onks ne wrappejä 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun water decaleita :DD wrapeissa on yleensä tarrakiinnitys eli ovat kuin tarroja.

      Poista
  2. Mulla on just reissussa NCLA:n wrapit ja nämä ovat kyllä loistavat ❤️. Oikein odotan että pääsen postaamaan näistä! Täydelliset reissussa kun kestävät kauan ja tuli muutenkin niin kivat lomakynnet.
    Tuo Beyond on ollut ostoslistalla liian pitkään. Mietin myös että jos valitsisi sittenkin NCLA:n holon, kun se on 7-free. Saas nähdä kuin tässä käy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Beyondin hyvä puoli on se että sopii leimauksiin :) se on myös holona näyttävämpi kuin NCLA:n holot jotka tokikin ovat kerrassaan upeita!

      Poista
  3. Ihanat kynnet! Wrappeja ei ole tullut kokeiltua. Pitäisi joskus.

    En sitten ehtinyt enää leimata Happy Go Luckyn ja Seche Viten päälle. Luulen kuitenkin, että se olis onnistunut paremmin kuin ilman Secheä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilehan joskus ;) wrapit on kivoja, niissä on niin paljon hienoja kuvioita!

      Poista
  4. Tosi kivat (: mäkin sain noita wrappeja pitäis kyllä testaa niitä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kokeile, olis kiva lukea mitä niistä tykkäät!

      Poista
  5. Nää yhellä kerroksella peittävät on ♡_♡ Oon tosi huono suhaamaan lakkojen kans joita tarvii kerrostaa. Ja wrapit on vielä omalla kohdalla kokeilematta :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3