sunnuntai 20. elokuuta 2017

Jeffree Star Beauty Killer

Ostin aiemmin Jeffreen Androgyny -paletin. Jäin silloin miettimään Beauty Killeriä mutta luin siitä arvosteluja joissa sitä moitittiin vähäpigmenttiseksi. Kyselin parilta kaverilta mitä paletista tykkäävät ja hiplasin tätä kaverin luona. Mietin koko ajan ostanko..ostanko...luomivärit on kyllä mun heikkous ja suhteessa meikkimäärään, minulla on niitä eniten. Esim. meikkivoiteita tai puutereita mulla voi olla 3-4 kappaletta mutta luomivärejä...daa :D

Jeffree Star Beauty Killer eyeshadow palette

Jeffree Star Beauty Killer eyeshadow palette

Beauty Killerissä on kaunis pinkki kuori ja sisältökin on ihana väripläjäys. On kyllä pakko olla eri mieltä paletin pigmenttisyydestä, tässä ei nimittäin moitittavaa ole! Vitsit miten herkullisia värejä ja mikä pigmentti! Taisinpa rakastua tähän enemmän kuin Androgynyyn. Tämä on monipuolisempi ja tällä saa kiitä arkimeikkejä. Androgynyn oudot ja pigmenttiset mattavärit eivät ole hyvä yhdistelmä kiireen kanssa. Vaikka muuten olen siihenkin ihan tyytyväinen.

Jeffree Star Beauty Killer swatches

Jeffree Star swatches

Jeffree Star Beauty Killer swatches

Hintaahan tälläkin on liki 50 e. Siksi mietinkin pitkään ostanko. Onneksi ostin koska on tämä niin kiva paletti meikkileikkeihin! Jeffreen meikkejä myy suomessa Oletkaunis.fi. Postitus heillä toimii esimerkillisen nopeasti ja erittäin hyvin pakattuna. Tämäkin tilaus tuli alle 24 tunnissa mulle!!

Desktop1

Ihastuitko? Vai onko tämän värit sulle vähän liikaa?

28 kommenttia:

  1. Mua himottaa noi Starin meikit ihan älyttömästi! Tuo paletti on upea! Ja olet kyllä jälleen kerran tehnyt kauniita meikkejä <3 Mä ihailen sua kun uskallat käyttää värejä niin rohkeasti ja ne aina sopii sulle ihan mielettömän hyvin <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 rakastan värejä eikä yleensä mikään tunnu olevan liikaa ;DD tämäkin paletti sopii hyvin vaikka arkimeikkeihin! Jeffreen meikit on ihania, suosittelen tutustumaan!

      Poista
  2. Tykkään kanssa väreistä ja hyvä kuulla, että toimivat kunnolla. Mulle tulee ensi viikolla Modern Renaissance, ensimmäinen kyseisen hintaluokan paletti. Liityin lisäksi Huda Beautyn uuden paletin odotuslistalle. Sen enenpää en toivottavasti hurahda. Asiasta toiseen, googlailin sitä Smashboxin silmänaluspohjustajaa ja päädyin ostamaan. Mutta en saa jotenkin toimimaan, onko levitystapaan jotain vinkkejä? -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pyyhin silmäluomet puhtaaksi rasvasta. Sitten laitan pohjustajaa sormella taputellen tasaisesti luomen alueelle ja loput kulmakarvoihin asti. Pidän silmiä auki, kulmia kohottaen. Annan sen kuivahtaa hetken. Sitten voidemainen pohjustaja päälle, toistan saman homman ( tämän voi korvata puuterilla/ihonvärisellä luomivärillä ). Miten se ei toimi, ei pidä meikkiä paikoillaan vai?

      Poista
  3. Upea paletti! En itse osaa tarttua pinkkiin Luomiväriin, vaikka näyttääkin kivalta.
    Mulla on muuten yks vanha viva la glam paletti jossa ihan samanlainen tähtikuvio.

    VastaaPoista
  4. Tää on upea paletti, jos itse ostisin jumman kumman näistä Jeffreen paleteista se olisi tämä, enemmän mun sävyjä tässä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat kivoja mutta tämä on ehkä monipuolisempi ja iisimpi ;)

      Poista
  5. Tarkoitan sitä silmien alle tulevaa Photo Finish Hydrating Undereye Primeriä, jonka bongasin taannoisesta postauksestasi. Olen pari kertaa käyttänyt, yrittänyt laittaa enemmän tai vähemmän, mutta juonteisiin kasautuu meikki joka tapauksessa. Ehkä eivät pohjustaja ja peitevoide vaan pelaa yhteen? -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sori, luin aamupöpperössä vähän huonosti! Mä huomasin parhaaksi keinoksi laittaa sitä meikkivoidesienellä. Sitten päälle peiteaine samalla sienellä. Muuten se peiteaine tuntui kökkööntyvän :) ja sitä Smashboxia riittää pienempi määrä, minäkin yliannostelin innoissani alussa.

      Poista
  6. Yaaaas!! Siinä oli tiivistetty kompakti mielipide :D

    VastaaPoista
  7. No onpa upea paletti taas! Mun suosikkeja swatchien perusteella ovat Courtney, Rich Bitch ja Star Power ja Confession ja oikeastaan kaikki 😀 Tämä on paletti hauskanpitoon ja leikkimiseen mutta varmasti saa myös toimistoystävällistä lookkia aikaan tällä (tai siis ööh, luulisin niin, itse kun en toimistoissa työskentele 😀). Hmm... pitäiskö hankkia tuo... Voi ei! 💸 Paletin värit näyttää niin upeilta sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä tavallisia sävyjä käyttämällä saa toimistoystävällistä meikkiä ja tarpeen tullen voi ilotulitella, kuten minä nyt ;D

      Poista
  8. Onpa upeita sävyjä ja tosi pigmenttisiäkin näyttää olevan! Mulle ei olisi ihan ne omimmat silmämeikkisävyt, mutta sulle sopii kyllä täydellisesti :)

    VastaaPoista
  9. Tosi räväkät sävyt, ihanat swatchit ja meikkikuvat! Osaispa käyttää värejä noin hyvin. :)

    VastaaPoista
  10. Voi ei! Nyt varmaan pakko ostaa tää! Olen yrittänyt perustella itselleni, että miksi en tarvitse tätä.. mutta on kyllä liian upea jätettäväksi välistä tän postauksen perusteella :D Omistan Androgynyn ja se on ihan kiva, mutta on melko tumma paletti. Tässä on upeita vaaleampia sävyjä, kuten tuo Courtney ja ihan perus valkoistakaan mulla ei taida missään paletissa vielä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä pettynyt, pigmenttiä on ja värit on ihanat jos vaan tälläisiä käyttää :)

      Poista
  11. I'm in love with these colors! *___*

    VastaaPoista
  12. Kiva että tykkäsit, mulle China white on ihan ykkönen noista sävyistä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos avusta :) meillä on kuitenkin aika samanlainen meikkimaku niin osaa luottaa toisen sanaan!

      Poista
  13. Upeita meikkejä eri sävyillä! Kyllä jotkut vaan osaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3