keskiviikko 30. elokuuta 2017

IsaDora Autumn Legends syyskokoelma

Rakastan syyskokoelmia koska ne tuovat mukanaan lempivärini! Poikkeuksetta ne sisältävät ympäri vuoden käyttämiäni meikkisävyjä; tummaa, mattaa ja maanläheisiä värejä. Kesäkokoelmat ovat yleensä pirteitä ja kirkkaita mutta liian vaikeita meikkivärejä käytettäväksi muulloin. Syksyn väreissä tunnenkin oloni kotoisaksi.

IsaDora on selektiivistä markettikosmetiikkaa. Sitä myydään nykyään jopa Citymarketeissa mikä ei tokikaan alenna sen arvoa. Kiva vaan että meikkejä voi ostaa ruokakauppareissun yhteydessä. IsaDoran tekee mielenkiintoiseksi kivat kausikokoelmat ja yleisesti hyvät tuotteet kohtuuhinnalla. Kausituotteista olen tykännyt ja etenkin huulimeikit on aina trendikkäitä ja ajanmukaisia. Pakkaukset eivät ole liian halvat ja etenkin ripsareissa ne parhaat löydän IsaDoralta.

IsaDora Autumn Legends

Autumn Legends syyskokoelma sisältää kaikkea ihanaa hypisteltävää. Kun sain kokoelman niin välittömästi ihastuin huulimeikkeihin sekä upeisiin kynsilakkoihin. Yksi kynsilakka aiheutti ooooh-huudahtuksen, sitä aion ostaa varapullon itselleni!

Autumn Legendsissa huomio kiinnittyy Blush & Glow poskipunapalettiin. Peachy Rose Pop sisältää neljä poskipunaa ja highlighterin. Poskipunat ovat vanhan roosan ja persikka-pinkin sävyissä. Syksyn Autumn Legends -meikissä käytetään draping -tekniikkaa eli muotoillaan ja korostetaan kasvoja poskipunalla. Draping on mulle ihan uusi juttu mutta IsaDoran sivuilla näytetään mallin kasvoilla mitä tekniikalla saa aikaan. En osaisi kyllä noin hienosti!

Tekemässäni meikissä minulla on kevyt varjostus Make Up Storen Masailla. Poskilla paletin vanha roosa mattasävy ja korostuksissa paletin highligteriä. 

IsaDora Blush & Glow Peachy Rose Pop

IsaDora Blush & Glow Peachy Rose Pop

P8240053.ORF

Kokoelman luomiväripaletti on nimeltään Smoky Velvets. Sävyinä malvaa, ruskeaa ja denimiä. Koostumus on kuin samettia ja alarivin sävyt ovat mukavan mattaisia luomella. Pysyvät hyvin, eivät varise ja ovat helppoja häivyttää. Tämä taitaa olla tämän syksyn lempparipalettini, aivan ihanat sävyt vaikka paletti ensin näyttää aika tummalta. Kyseessä on kausituote.

IsaDora Smoky Velvets

IsaDora Smoky Velvets

IsaDora Smoky Velvets

Stretch Lash Mascara on pakkaukseltaan syntisen upea! Ihana puna-musta liukuväri! Harjan erikoisuutena on säädettävä harjaspää. Lyhyenä se tuo extratuuheutta ja näyttävyyttä, pitkänä tuuheuttaa, pidentää ja erottelee. Ripsiväri on avattuna melko kosteaa eikä anna vielä oikeaa tulosta joten palataan tähän myöhemmin.
Käytin tätä tässä meikissä, itse pidän enemmän lyhyestä harjaspäästä. Joustava kumiharja muistuttaa Lumene Blueberryn harjaspäätä joten jos pidit siitä, pidät tästäkin!

IsaDora Stretch Lash Mascara

Wonder Nails kynsilakka lupaa pitkään kestävän lopputuloksen ja kiiltävän värin. Kokoelmassa tulee kolme kynsilakkaa Vintage Rose, Red Legend ja Ruby Velvet. Kaikki ovat kausisävyjä. IsaDoran lakoissa tykkään leveästä siveltimestä ja hyvästä pigmentistä. Nyt kun mietin, ei ole tainnut ikinä tulla vastaan huonoa IsaDoran lakkaa? Pullo on aika pieni mutta saapahan joskus käytettyä loppuunkin ;)

IsaDora Wonder Nail

IsaDora Wonder Nail kynsilakka

IsaDora Vintage Rose

Vintage Rose
Malvan värinen metallilakka. Kaksi kerrosta, levittyy hyvin ilman raidoittumista.

IsaDora Red Legend

Red Legend
Upea, upea, upea!! Tätä on ostettava toinen jemmaan. Tulenhehkuinen punainen, erittäin seksikäs ja näyttävä metallisävy. Kaksi kerrosta. Arvatkaa vaan montako punaista lakkaa mulla on...mutta ei yhtään samanlaista kuin tämä! Jos vaan punaisista tykkäät niin kipaiseppa ostamaan tätä upeus!

IsaDora Ruby Velvet

Ruby Velvet
Syvä punainen jelly, peittää kahdella kerroksella.

Lakat sointuvat yksiin Liquid Lip Cream huulimeikkien kanssa. Koostumus näissä on kermaisen pehmeä yhdistäen huulikiillon keveys ja huulipunan pigmenttisyys. Sävyt ovat Berry Brown, Red Legend ( kausisävy ) ja Brunette. 
Näihin ihastuin, koostumus on miellyttävä kun on käyttänyt niin pitkään mattapunia. Nämä eivät kuivata huulia ja ovat ihanan kiiltäviä huulilla. Helppoja levittää, kuin huulipunia! Ainut että menevät helposti hampaisiin joten ole varovainen!

IsaDora Liquid Lip Cream

IsaDora Liquid Lip Cream

IsaDora Liquid Lip Cream

Berry Brown, Red Legend ja Brunette. Ylemmässä meikissä käytin sävyä Berry Brown. Myös Red Legend on ihana, se on näistä ainut kausisävy. Brunette vaatii minulta hieman totuttelua mutta tummien huulien ystäville must-have! Upea syksysävy.

Mitä tuumit kokoelmasta?

Kokoelma tulee myyntiin elo-syyskuussa. En ole nähnyt tätä vielä kaupoissa mutta elevenistä löytyy jo. Sieltä löytyy myös kaikkia vanhoja kausituotteita mm. Crush sokerilakkoja! Tuotteiden suositushinnat:

IsaDora Blush & Glow Draping Wheel, 18 g, 29,90 euroa
IsaDora Liquid Lip Cream -huulipuna, 3,5 ml, 13,90 euroa
IsaDora Eye Shadow Quartet, 5 g, 16,90 euroa
IsaDora Wonder Nail -kynsilakka, 6 ml, 8,90 euroa


Postaus sisältää mainoslinkin. Kokoelma saatu maahantuojalta. 

34 kommenttia:

  1. Ihania juttuja. Sävyt 💓 oliko ripsari kestävä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se pysyy eikä sottaa yläluomeen päivän aikana. Ei ole vedenkestävä!

      Poista
  2. Just passelit syksysävyt kaikissa. Liquid Lip Creamit vaikuttaisivat aika kivoilta, kun en tykkään mattapunista, mutta pehmeät ja kiiltävät nestemäiset punat voisivat menetellä. Yleensä käytän vain huulipuikkoja.

    VastaaPoista
  3. Oooo, toi red legend on upea! Jospa siitä tulisi se mun punainen kynsilakka, kun en vielä ole löytänyt ihan mieleistä. Huulipuna taitaa kans mennä hankintalistalle. :)

    VastaaPoista
  4. Isadoran kokoelmat ovat aina niin kauniita ja ajassa kiinni :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita sävyjä, mutta sen verran viileitä ja roosahtavia, että eivät sovi mulle kovin hyvin. Arvasin jo ekasta kuvasta, mikä noista lakoista oli se, jota tarvit varapullon:D OPIlla on muuten In My Santa Suit, joka voisi olla dupe tuolle Red Legendille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää muuten hyvinkin samanlaiselle, mitä googletin. Kun avasin kuorta ja lakka tipahti syliini niin suusta pääsi huudahtus! Vaikka mulla on kymmeniä erilaisia punaisia niin ei yhtä ihanaa ja hehkuvaa kuin tämä <3

      Poista
  6. Onpa kaunis kokoelma. Sellainen että näyttääkin kokoelmalta eikä vain selalaiselta valikoimalta tuotteita. Nämä sopivat hyvin yhteen. Poskipunapaletti on sievä, se metallinpunainen kynsilakka ja huulipuna aivan upeita ja minusta ne kaksi muutakin huulipunasävyä ovat kauniita. Pitää testata livenä! Tykkään hirveästi sun silmämeikistä. Niin kaunis varjostuksen muoto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 tuollainen varjostuksen muoto on sellainen joka syntyy ihan luonnostaan ilman kikkailuja. Tämäkin meikki oli ihan työmeikki, äkkiä vaan tehty ;D paletista tykkäsin kokonaisuutena, toimii ja häivyttyy hyvin! Käy tsekkailemassa, uskon että ihastut lakkoihin ja huulimeikkeihin :)

      Poista
  7. Tuo Isadoran ripsari pisti silmään Cittarin kuvastossa. Tosi hauska idea! :) Red Legend täytyy kyllä ehkä saada <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt kaikista kokeilemistani IsaDoran ripsareista. Uskon että tämäkin on tosi hyvä kunhan alkaa vähän kuivua ja pelittää paremmin :) Loppuneissa toki kuulemme siitä arvostelun sitten aikanaan.

      Poista
  8. Himoitsen niin tuota poskipunahärdelliä!Innostun värikosmetiikasta taas pitkästä aikaa mutta tässä äitiyslomalaisena kosmetiikan budjetti on nolla.Mutta onneks posket punottaa muutenkin😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun tekisi mieli kokeilla rohkeampaa poskimeikkiä, jos vaan osaisi :)

      Poista
  9. Red Legend on UPEA! <3 Siis vau mikä sävy, ja mähän en mitenkään turhan monista kynsilakoista innostu tällä tavalla :D Myös tota Blush & Glow palettia oon ihaillut ja voikin olla, että se pitää jossain vaiheessa napata kaupasta mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ja täyteläinen syyslakka! Sopii myös joulukynsiin ;)

      Poista
  10. Upeita ja informatiivisia kuvia oot ottanut, tosi hyvin panostettu ja keksitty :)) Upeaa että jaksat panostaa :))

    Mä olin eka ihan varma, että se varapullo-jemmapullo-lakkasi olisi ollut tuo ensimmäinen (Vintage Rose), mutta olin väärässä ;) Mä taidan kyllä ostaa sen, se on musta upein noista ! Muutenkin kyllä ihana kokoelma, kyllä syysvärit on ne munkin sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ❤️ Vintage Rose on jännän värinen mutta tekee mun ihosta hiukan punakan. Malvat yleensä on vähän hankalia mulle!

      Poista
  11. Kiva, kun sait tämän kokoelman esiteltäväksi. :) Kaikki tuotteet näyttivät kivoilta ja taidan käydä vilaisemassa tuon luomivärinelikon sekä kynsilakat. Isadoran luomivärit ovat laadukkaan tuntuisia, mutta usein kovin kimaltavia, joten hieman aristan niiden ostamista. Hyviä sävyjä kuitenkin löytyy. Isadoran kynsilakoista olen pitänyt jo vuosia.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ei onneksi ole varisevia sävyjä, minäkään en niistä välitä! Hyvä arkipaletti, sävyt sointuivat hyvin toisiinsa. Mulla on useampi loistava IsaDoran luomiväripaletti, tykkään kyllä niistä :)

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Ei ehkä ihan syksyiset sävyt vaan ehkä keskivertokuluttajalle suunnatut :) näinhän se on myyvempi.

      Poista
  13. Ihania sävyjä! Syksy on ihanaa aikaa ja nämä sävyt on aika perinteisiä, tummia sävyjä ajanjaksoon. :)
    Olen itseni kanssa pyöritellyt silmiä tässä vähän aikaa. Olen alkanut pitämään punaisista sävyistä. En olisi uskonut sitä ikimaailmassa. Siinä vaiheessa kun alan ostamaan sinisiä lakkoja/vaatteita, hakeudun kyllä jo hoitoon - ihan oma-aloitteisesti itse. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on ihana väri. Kynsillä, luomilla tai huulilla! Samoin sinisetkin ;)

      Poista
  14. Red legend lakka on kyllä huikee! Saattaa muistuttaa Ninezero lacquer King of Hell iä. Shiftaako yhtään kultaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullossa enemmän mutta kynsillä hyvin hillitysti, jos ollenkaan!

      Poista
  15. Tämä postaus toimi tehokkaammin kuin aikakauslehden mainos :D
    Ihastuttavia tuotteita ja kaunis meikki!

    VastaaPoista
  16. No kyllä on taas IsaDora onnistunut syyskokoelmassaan täyden kympin arvoisesti, ihania! Ja tosi kaunis myös tuo näillä tuotteilla tekemäsi meikki <3

    VastaaPoista
  17. Nuo lakat on kyllä niin ihanan sävyisiä, etten kestä! <3 Tää kokoelma on muutenkin tosi kiva ja onnistunut! Syksyn sävyt on myös mun mieleen ja IsaDora on niitä harvoja markettimerkkejä, joista tykkään. Meikkien laatu on oikeasti hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, IsaDoran ripsarit on todella laadukkaita ja kokoelmat aina ajan hermoilla :)

      Poista

Kiitos kommentista <3