torstai 31. elokuuta 2017

Elokuun loppuneet tuotteet ( + ilmoitusasiaa )

Huh, se viedään jo elokuuta ja huomenna alkaa ihan virallisestikin SYKSY! Tuntuu että taas se kesä meni...kesä alkaa vuosi vuodelta myöhemmin, nythän tuli lunta vielä viikko ennen juhannusta. Talvi on taas kamalan pitkä eikä lomaa töistä kuin vasta keväällä :/ mitenkähän sitä jaksaa sinne asti...
Onneksi tämä kosmisharrastus ja blogin pitäminen piristää, on nimittäin mukava kirjoitella näistä loppuneista tuotteista :)

P8060092.ORF

Ihonhoito

P8060098.ORF

Innisfree kangasnaamio
Riisinaamio oli hyvin hyvin kosteuttava. Innisfreen naamiot ovat huippuhyviä koska asettuvatkin kasvoille saumattomasti. Iho on kostea ja hoitavia ainesosia jää iholle. Laitan joskus loput naamiosta vähäksi aikaa kaulalle vaikuttamaan, Virven idea tämäkin... ;D

Dermosil Spa & sauna vartalokuorinta
Hyväntuoksuinen ja hyvin iholla rullaileva kuorinta. Taisin voittaa Mira sun arvonnassa tämän ;) sainkin uuden kappaleen tätä #mökkimiitin goodie bagista. Käytän toisenkin hyvin mielelläni. Dermon tuotteista tykkään mutta nyt ei ole tullut tilattua kun ei kuvastoa enää tule..

Dermosil Walnut käsivoide
Saksanpähkinä käsivoide taas on sellainen Dermon tuote jota ostan aina uudelleen ja uudelleen. Hyvä tuoksu, erittäin hyvät tehot eikä iho jää liian klähmäiseksi. 

Lumene Birch & Honey jalkavoide*
Koivu & hunaja tuli joskus LivBoxissa. Tätä ei taida enää saadakaan, olisin kyllä mielelläni uuden ostanut. Hyvä tuoksu ja iholla viilentävä tunne. Imeytyy melko nopeasti mutta jalkapohjat tulevat tosi pehmeiksi. Tykkäsin!! Saa vinkata samantyyppisestä rauhoittavasta jalkavoiteesta.

Marvis Cinnamon Mint hammastahna*
Edellinen Marvisin tahna oli hyvä mutta tämä ei ollut...tuntui ettei raikasta ja maku oli outo...ei siis oikein jatkoon!

P8060101.ORF

Sosar Wild Man mutanaamio*
Villimiehen mutanaamio sopii myös naisille ;) nämä luomunaamiot on huippuja, Virolainen muta on ihanan viilentävää löllyä kasvoilla. Rakastin leikkiä tällä ;D tämän ei saa antaa kuivahtaa iholle vaan täytyy suihkia pullosta vettä päälle. Iho kyllä pysyy hirmu puhtaana ja mattaisempana kun muta-/ savinaamioita käyttelee. Tätä ostaisin lisää jos joskus saan kaikki naamiot käytettyä. Tästä ehti mennä päiväys joten tuli aika kiire käytellä pois..kannattaa muuten katsoa ettei kannen sisälle jää kosteutta koska näihin muodostuu hometta sisälle. Homeen saa kuitenkin pyyhittyä pois jos se ei pitkään ehdi muhia ;)

Lumene Lähde Hydration Rescue*
Ravitseva 24h kosteusbalsami laitetaan tässä muistiin. Nämä Loppuneet-postaukset toimii nimittäin itsellekin ostoslistalla. Mietin joskus mikä se hyvä voide oli ja täältähän sen voi tarkistaa. Tämä oli huippuihana kuivan ihon voide! Täydellinen iholleni, se tuli hirmu pehmeäksi ja hyvinvoivan tuntuisaksi. Voide toimi illalla öljyn kanssa tai aamulla meikin alla. Jopa kesällä! On mun iho sitten aika kuiva vissiin!

Yves Rocher Sebo Végétal Zero Blemish geelivoide
Tämä geelivoide oli ihanan raikastava, kerroinkin tästä ihan vasta Kuukauden suosikeissa. Ainut että tämä saattoi hiukan rullata meikin alla jos laittoi paksusti. Mutta sitä tuntuu kaikki geelivoiteet tekevän. Vaikka geelivoiteista pidän, mietin nyt jatkossa kannattaako niitä ostaa kun aina pitää sitten meikkivoidetta levittäessä noitua ;) hyvä voide rasvoittuvalle sekaiholle. Kesällä nämä kevyemmät voiteet on hyviä.

P8060103.ORF

Hiukset

Sim SensiDO värinaamio
Simin pinkki värinaamio on huippu! Antaa sitä kiiltoa, hoivailee ja pitää värisävyä yllä. Uusi jo hommattu! 

Manic Panic suoraväri

Sävy Cotton Candy taitaa sopia paremmin vaalennetulle pohjalle. Antoi melko hailakkaa sävyä tähän punapohjaiseen pinkkiin tukkaan. Otinkin nyt räväkämmän sävyn. Olen kyllä muuten tykännyt näistä. 

P8060107.ORF

Meikit

NYX Pore Filler
Tämän piti pienentää ihohuokosia..en nyt ehkä mitään ihmeellistä huomannut ja muutenkin tämän koostumus taisi olla pilalla?! Minusta tuntuu että nämä NYXin pohjustajat ei ole mun juttu. Sijoitan mieluummin vähän enemmän ja ostan oikeasti kunnollisen.

MAC Paint Pot Rollickin`

Ehehehe tämä on kyllä ikivanha ja kuivahtanut vähän purkkiin ;P jokohan raaskisi laittaa Back-To-MAC kuormaan ;) Paint Potteja kyllä käytän koko ajan mutta näitä värikkäitä ei ehkä kannata hamstrata kun ei ehdi käyttää. Painterly on ainut joka on koko ajan käytössä.

Smashbox Hydrating Under Eye Prime sample
Näyte silmänalusihon pohjustajasta. Linkkaan Maitan postaukseen. Minusta tuntuu että saatan tarvita tätä tulevaisuudessa. Loistotuote sinulle jolla on kuivat silmänaluset ja niissä pieniä juonteita. Ei pahan hintainenkaan, ihan sairaan riittoisa tuote.

Essence Crystal eyelinerit
Voi vitsit että näitäkin piti hamstrata ja arvatkaa vaan olenko käyttänyt. No en parin kerran jälkeen ;DD

Clarins 3-dot Liner*
Huippuhyvä kolmipäinen eyeliner tarkkaan piirtoon. Ruskea sävy oli yllättävän kiva ja luonnollinen. Eyeliner pysyi hyvin ja kesti tosi pitkään. Ohuisiin, luonnollisiin rajauksiin. Kissajutut ei tällä taivu ;) Saattaisin ostaa joskus!

Dermosil kulmakynä
Sävy taisi olla Medium? Hyvä hiukka vahaminen kulmakynä. Tykkäsin, harja toisessa päässä ja teki aina luonnollista jälkeä. Tykkään Dermon edullisesta hintatasosta mutta nyt ei ole aikoihin tullut tilailtua.

P8060105.ORF

Kynnet

X-tra kynsilakanpoistoaine
Perustuote jota kuluu koko ajan. Käy leimailuun ja poistaa lakat hellävaraisen tehokkaasti. 

Cien kynsilakanpoistoaine

Kuivatti kynnen ympärysihon kyllä niin pahasti että en osta toiste! Swatchailussa tykkään putsata kynnet näissä dipattavissa. Tää purkki ei kestä montaa viikkoa mulla mutta tulipahan kokeiltua. Lakat kyllä lähtee joten hyvä perustuote noin muuten.

Color Club GRO2 Oxygen aluslakka*
Huippuhyvä aluslakka joka auttoi parantamaan liuskoittumat pois! Mulla oli talvella ikävän kuivat kynnet jotka otti damagea koko ajan. Jossain vaiheessa keväällä otin tämän Oxygen aluslakan tehokkaampaan käyttöön. Nyt tajusin että en ole käyttänyt Trind Nail Repairiakaan pitkään aikaa. Kynnet on pysyneet kunnossa pelkillä kosteuttavilla tai muilla "perus" aluslakoilla. Jos kaipaat hyvää vitamiineja sisältävää kosteuttavaa aluslakkaa niin tsekkaa tämä CesarsShopista! Sanon tälle kyllä, ehkä tavataan taas uudelleen!

Essence Pro White aluslakka
Aluslakka kellertäville kynsille, sininen väri taittaa keltaisuutta pois. Ainut että paksuuntui tosi pahasti loppua kohti ja kuplitti kynsilakat. Mutta tämä on ollut tosi pitkään auki että johtunee siitä ;) Essencen aluslakoille kyllä!

NCLA So Rich kynsiöljy*

NCLA kynsiöljyt on kyllä hyviä. Paksuja ja kunnolla hoitavia, ei mitään luiruja. Dippauskorkki hyvä mutta en tajua miksei se voi olla pohjaan asti? Vähän ärsytti ettei loppuja saanut vaan piti kaataa pullosta kynsille. Noh, pikkuvikoja, annetaan anteeksi kun muuten niin hyvä ja laadukas tuote. Tätäkin löytyy CesarsShopista!

Mitä tuotteita teillä loppui tässä kuussa?

*-merkityt saatu blogin kautta.

Ilmoitusluontoista asiaa! Minulla alkaa syksyn myötä pari uutta harrastusta ja koska aikaa ei tule taivaalta lisää, jostain on luovuttava. Olen jo pidemmän aikaa harkinnut postaustahdin harventamista joten jatkossa postauksia tulee ma-ke sekä la-su. Eli viisi postausta viikossa ja tuttuun tapaan kuudelta aamulla. Kokeilen miltä tämä tuntuu ainakin tämän kuukauden ajan. 

Ei mitään hätää, blogin sisältö ja aihepiirit eivät tule muuttumaan. Ensin meinasin luopua lauantaista mutta koska Lifestyle lauantai on suosittu, siitä ei luovuta :) tykkäätte eläinpostauksista! Olen kuitenkin itsekin tästä postaussarjasta tykännyt ja yleisesti ovat pidettyjä sekä paljon kommentoituja postauksia. Antakaa palautetta ja kertokaa miltä tämä postaustahdin harventaminen tuntuu. Poikkeuksena huomenna perjantaina tulee vielä postaus mutta sitten muuttuu uusi rytmi!

30 kommenttia:

  1. Voi hitsi. Miten mä totun postaustahtiin. Kerrot sitten uudesta harrastuksestasi.
    Hyvin oot saanu roskia aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä totut ❤️ eihän siinä ole kuin pari välipäivää :) mulla alkaa vaan jumppa ja jooga uudestaan, pidin vähän taukoa niistä. Uusia mutta ennestään tuttuja harrastuksia mutta uusilla ohjaajilla.

      Poista
  2. Tuun vielä heilumaan tänne..
    On pitäny monesti kertoa että Goshillakin on tuommoinen silmän alapuolelle tuleva primeri. Se toimii kanssa ihan ok.

    VastaaPoista
  3. Olipas kivasti loppuneita. Omat on kans kohta esillä;n
    Laitan itselle muistiin kans Lumene Lähde Hydration Rescue balmin, kun kuivanaamana tarvitsen aina uusia hyviä kosteuttavia voiteita, ja Lumenen tuotteissa ei meinaa pysyä perässä omin avuin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tätä muistaisi Lumenen hyllyllä, niin monta samankaltaista purnukkaa :)

      Poista
  4. Valitettavasti bloggaaminen vie todella paljon aikaa ja kun siihen sivuun pitäisi kokopäivätyö ja kaikki muukin elämä ympätä niin tulee aikoja kun tämä yhtälö ei vain toimi. Itse päädyin kesällä myös hidastamaan hieman bloggaamisen suhteen ja vaikka siitä edelleenkin poden huonoa omatuntoa niin kyllä se oikea päätös oli, jos tilanne elämässä muuttuu niin ainahan sitä pystyy siihen jokapäiväiseen postaustahtiinkin taas palaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen jo tottunut siihen ettei sulta tule joka päivä juttua. Mutta eipä se haittaa, kiinnostava aihe on se joka saa klikkaamaan postauksen auki.
      Jostain on pakko luopua ja se joku on blogi. Täytyy pitää vähän itsestäkin huolta, ylläpitää kaveri- ja perhesuhteita sekä ennenkaikkea touhuta Hipsterin kanssa :)

      Poista
  5. Olen monesti miettinyt, että postaat kyllä tunnollisesti joka päivä jotain uutta ja sitä, että miten ihmeessä ehdit?! Eli ihan oikean päätöksen teit, aikaa pitää löytyä muullekin. Ei me lukijat täältä minnekään kadota. Ja luulisi bloggaajastakin tuntuvan mielekkäämmältä, kun ei ole hirveätä painetta tehdä postausta joka päivä - vaikka se toki kivaakin varmasti on.
    Onnea matkaa uusiin harrastuksiin, kerrohan niistä joskus lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuun se saattaa lukijana harmittaa mutta kyllä siihen tottuu. Onhan viisikin postausta viikossa paljon :) pääasia että taso ja jutut säilyy ennallaan. Voin luvata että kivoja juttuja on tulossa, olen vähän ennättänyt postailla luonnoksiin ;) ehtii itsekin panostaa enemmän. Kiva harrastus tämä on!
      Ja tosiaan kuntojumppa uudella ohjaajalla alkaa. Sekä jooga pienen tauon jälkeen uudelleen :)

      Poista
  6. Mikähän siinä on, että vaikka en itse voi sanoa harrastavani kauneus- tai kynsijuttuja sellaista perus meikkailua ja ihonhoitoa enempää, niin silti tekee aina mieli lukea tästä blogista uusia juttuja? Kiitos mukavasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista <3 minusta se kuuluu naisten perusluonteeseen olla jossain määrin kiinnostunut kosmetiikasta ja kaikesta siihen liittyvästä hömpästä ;)

      Poista
  7. Hyvä määrä loppuneita. Joo siis sun postaustahti joka päivä on ollut todella hatun nostamisen arvoista, kun tämä blogi ei ole sun päätyö. Kyllähän sitä sitten, jos blogi olisi se päätyö ja ainoa tulonlähde, mutta harrastepohjalta melkoinen suoritus normi työn ohessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on aika vaikea irrottautua, monesti alkaa ne blogihommat päivätöitten jälkeen. Nyt toivon että saisin vähän höllättyä kun ei ole pakko tehdä joka päivälle postausta :)

      Poista
  8. NYXin Pore Filleristä ei tullut munkaan kaveria. Koostumus oli jotenkin oudon rakeista eikä se nyt erityisemmin häivyttänyt huokosiakaan. Ei jatkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, se mun Pore Filler ei sitten ollutkaan pilalla vaan kuului olla sellaista...ei todellakaan kyllä jatkoon!

      Poista
  9. Onneksi olin ehtinyt jo hieman totutella ajatukseen postaustahdin harvenemisesta. Kivat päivät valitsit julkaisupäiviksi. :) Saattaa mennä tovi, että tottuu uuteen postaustahtiin. Harrastukset ovat kuitenkin tärkeitä. :)
    Hyvän määrän olet saanut tuotteita kulutetuksi. :) Tuosta Essencen Pro white -lakasta olen itsekin tykännyt. Mietin, että sain kaksi seerumia tässä kuussa loppuun ja vihdoinkin heitettyä roskiin vanhoja huulipunia ja -kiiltoja. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin että nuo olisi hyvät päivät :) ja itse tykkään ja ehdin lukea paremmin viikonloppuna. Huh, kaksi seerumia samassa kuussa on jo saavutus! Mä olen harventanut kanssa huulimeikkejä ja yritän olla ostamatta niitä lisää, omistan niitä kuitenkin liikaa ;)

      Poista
  10. essencen linereista luovuin minäkin, tosin käytin useamman kerran ja ne kuivuivat. Harmi kun ei enää saa :( Miitin goodie bagissa oli Dermon kuvasto, tosin se edellinen. Miulle eilen tuli se uusin postissa, vaikka olen viimeksi tainnut tilata ennen kesää?

    Dermon sivuilta saa kyllä veloituksetta tilata sen uusimman jos sitä kaipaa/ei ole tilaillut viime aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tilannut kyllä ainakaan vuoteen...eipä sillä niin väliä, saan tilattua tuotteita kavereiden kautta :) eipähän tarvitse itse hoitaa sitä tilausten toimitus -rumbaa :D

      Poista
  11. On kyllä kunnioitettavan suuri määrä postauksia kuussa sulla! Ehdottomasti kannattaa kuitenkin höllätä jos ja kun siltä tuntuu, bloggaaminen vie kuitenkin paljon aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se vie ja minä olen vähän sellainen etten osaa irrottautua. Vielä pitää tuo kirjoittaa, tuotakin vähän ja tuota...toisaalta se tuo vapauden tehdä milloin itse haluaa. Kivaa puuhaa tämä on ja sellaisena se kannattaa pitää ;)

      Poista
  12. Huh, onneksi päätit pitää taukopäivät to-pe, aika hiljaiseksi olisi viikonloppu alkanut käymään, kun G&G:n Minnakin pitää hiljaiseloa pe-la ja moni ei muutoinkaan bloggaa viikonloppuisin :/
    Mutta tsemppiä uusiin harrastuksiin ja mukavaa alkanutta syyskuuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Sitäpä just mietin, monilla on taukopäivät pe-la ja itselläkin on silloin lukulistalla hiljaisempaa. Siksi päädyin to-pe koska niillä ei ole väliä kävijämäärien kannalta. Että ainakin minulta löytyy sitten luettavaa :)

      Poista
  13. Oon miettinyt ton NYX:n Pore Fillerin testaamista, mutta taitaa jäädä väliin. Oon muualtakin lukenut, ettei se oo oikein ajanut asiaansa, joten ehkä mäkin pysyttelen muissa primereissa :)

    Oon myös samaa mieltä Eevan kanssa, kunnioitettava määrä sulla onkin ollut julkaistuja postauksia kuussa! Mä en itse moiseen pystyisi, kun välillä tuntuu että tekee tiukkaa saada postaus ulos joka toinenkin päivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä osta sitä! Se koostumus on niin outo, ei liu`u iholle. Osta mieluummin joku parempi! Nyt on vähän ongelmana se että paljon asiaa, liian vähän päiviä postata mutta eiköhän se tästä ;DD pakko vähän hillitä itseään ettei uuvahda.

      Poista
  14. Viisi päivää viikossa on kyllä edelleen todella kunnioitettava postaustahti, ihan uskomatonta miten sä jaksat! ♥

    Ps. Iik, apua, ei saa! Vaikka kalenteri sanoisi mitä vaan, mä kieltäydyn puhumasta syksystä vielä :D Ehkä sit, kun tulee ne yöpakkaset....

    VastaaPoista
  15. Lumenen jalkavoidetta saa edelleen ainakin Sokoksen nettikaupasta ja mahdollisesti muualtakin. Olen käyttänyt kyseistä voidetta useita tuubeja ja varastossa on muutama. Todella hyvä jalkavoide.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3