tiistai 29. elokuuta 2017

Elokuun kosmetiikkaostot

Elokuussa mulla oli mahdollisuus ostella enemmänkin mutta hillitsin itseäni. Houkutuksia oli mutta päätin että nyt en tuhlaa. Meillä on vihdoin ja viimein vessaremontti menossa, pitää vähän hankkia tarvikkeita siihen. Joskus sijoittaa johonkin vähän järkevämpäänkin ;)

Manic Panic suoravärit

Kuukauden alkupuolella mulla oli kampaaja ja ostin värin ylläpitoon ihan tarpeellisia tuotteita. Manic Panic suoraväri Hot Hot Pink ja Sim pinkki värinaamio. Nämä kustansivat 27 euroa. 

Kirppisostoja Urban Decayn Naked peiteaine sekä kaksi Urban Decayn luomiväriä; Tonic ja Fireball. Nämä olivat 17 euroa. Ja tietty Sokokselta Urban Decayn Heat jonka hintaa en enää muista, oliko se jotain 56 euroa?

P8040063.ORF

Kävin Make Up Storen Kuopion liikkeellä meikattavana. Sieltä tarttui mukaan kolme luomiväriä jotka olivat n. 42 euroa. Samalla sain tilaamani Kat Von D:n Tattoo Linerin, olikohan tämä jotain 22 euroa? Pitäis kyllä heti kirjata kaikki ylös niin ei tarviisi muistella.

P8140002.ORF

Ja sitten vaihteeksi kosmisshoppailua ruokakaupassa ;D arvostan suuresti isojen markettien hyvää kosmevalikoimaa. Citymarketteihin on tullut essence ja IsaDora. Sieltä löytyy myös paljon luonnonkosmetiikkaa. IsaDoran pinkkikuosinen Insane Volume on ollut pitkään ostoslistalla. 
Vanulappuja tarvitsin ja Urtekramin hammastahna oli ihan heräteostos, en nimittäin ole mitään luomutahnaa ikinä kokeillut. Nämä maksoivat 26 euroa. 

P8150027.ORF

Heinäkuussa tekemäni Born Pretty Storen tilaus tuli yllättävän nopeasti! Joskus sieltä tulevat pr-lähetykset viipyvät kuukausia, nyt tämä tilaus tuli kolmessa viikossa! Pientä nurkumista siitä että isot tarrat olivat vääntyneitä koska tilaus tuli pehmessä kuoressa. Mutta ei haittaa koska ovat decaleita ja se riski näissä halvoissa kiinakamoissa aina on. Nämä olivat n. 10 euroa.

P8220088.ORF

Mutta sensijaan CesarsShopista tilattaessa ei tarvitse pelätä vääntyneitä tuotteita. Kaikki on pakattu aina moitteetta ja ovat ehjinä perillä. Picture Polishin Autumn on tositosi pitkäaikainen himotus ja nyt syksyn tullen se oli hankittava. 
NCLA Siberia on kutkutellut mieltä ja Gloria lähti mukaan poistomyynnistä, sitäkin olen aikani harkinnut. Muutamat Milvit vielä mukaan. OPI What Lizardy Is This on kirppisostos ja Essencen aluslakat Pretty.fi:stä. Näistä kertyi n. 50 euroa. 

Ööööh 250 euroa?? Ajatuksella nyt en tuhlaa? *hakkaa päätä seinään*

32 kommenttia:

  1. Alkoi naurattaa toi lopun lausahdus. 😂
    Utsekin olen ollut säästölinjalla pitkään. Laivareissultakaan en ostanyt mitään. Nyt sit repäsin. Ostin 100€ kosmetiikkaa. Hyvät tarjoukset houkutti 👍😁

    VastaaPoista
  2. Make Up Storen sinkkuluomivärit on hillittömän suuria, mutta saapahan sitten upeita sävyjä kerralla isomman annoksen. Ihania sävyjä oot ostanut:)

    VastaaPoista
  3. Tuo Isadoran ripsiväri on tosi hyvä, siihen on tullut viime aikoina ainoastaan tartuttua vaikka useampikin mascara korkattuna :D

    Yllättävän nopeasti tuon parisataa kosmetiikkaan saa kulutettua ihan huomaamattakin.. Lähipäivinä yritän kasata kokoon myös omat ostokseni - se saattaakin yllättää monet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) niinpä, pari kalliimpaa ostosta niin hups mikä summa syntyikään!

      Poista
  4. Mulla on tainnut kans mennä tässä kuussa parisataa ja kaikki ihonhoitotuotteisiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aikamoiset jemmat ihonhoitotuotteita niin niitä ei tarvii nyt ostaa :)

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Make Up Storen luomivärit näyttää todella kauniilta<3 Toi IsaDoran ripsari on päässyt mun suosiooni, vaikka aluksi sainkin sen kanssa melkoiset paakkuripset, kun se ripsivärimassa oli niin märkää :D Nyt kun se on vähän kuivunut niin sen käyttökin on sitä myötä hieman helpottunut ja ripsistä saa tosi kauniit ja näyttävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Jotkut ripsarit on tosi märkiä alkuun, menee aikaa että ne alkavat toimia kunnolla :)

      Poista
  6. Hyvin meni säästölinjalla:D Mä en ole jaksanut edes laittaa BPS:n ostoksia ylös, vaikka muuten kirjaan kyllä kaiken aina heti excel-taulukkoon. Niissä kun voi kestää niin kauan, että olen jo unohtanut mitä tilasin ja summat on aina jotain muutamaa euroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilaan sieltä niin harvoin että nämä olivat tuoreessa muistissa :) vähän ärsyttää tuo huono pakkaaminen, olisivat laittaneet tarrat vaikka pahvin sisään.

      Poista
  7. Mä en kirjaa ostoksia, joten elän tyytyväisenä ajatellen etten tuhlaa paljoa rahaa. Ja sitten mietin mitä esim. vain tällä viikolla on tullut ostettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on hyvä kirjata, sitä saattaa vähän havahtua kulutustottumuksiinsa...

      Poista
  8. Välillä tulee itsekin huomattua, että kulutan ehkä hieman liikaa kosmetiikkaan :) Hyvä pitää kirjaa niin tietää!
    UD:n Naked Heat paletti taitaa olla itselläkin seuraavana ostoslistalla!

    -Laura/kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heatiin olen kyllä ollut täysin tyytyväinen, kuukauden parhaita ostoksia ;)

      Poista
  9. Haha, hyvin toimi! :D Mä olen ihan totaalisesti unohtanut laitta ylös ostokset, öö, varmaan koko kesän ajalta nyt! Jotenkin tuntuu, että en edes kesäloman jälkeen ole paljoa ostellut, mutta tiedä sitten jos olisin listannut kaikki niin kuinka suuri loppusumma olisikaan. En ainakaan kynsijuttuja ole ostanut ollenkaan! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin menee enimmäkseen meikkeihin, kynsijuttuja olen ostanut yllättävän vähän? Tai ainakin siltä tuntuu ;D

      Poista
  10. Mä taas olen ilmeisesti onnistunut tosi hyvin, kun en muistaakseni ole ostanut kuin ihan muutaman jutun vaan, säästän tulevaa Tukholman reissua varten :) Mutta ihania ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholmassa passaakin sitten shoppailla kaikkea kivaa :)

      Poista
  11. Hehheh, aika komee määrä! :P Mä ajattelin, että sun kaikki ostot oli tossa ekassa kuvassa, mutta sitten selasin alaspäin.. :D

    On kyllä tullut itsekin shoppailtua kosmea, varsinkin just joku Essencen hylly on aika petollinen. Viimeksi taisin tosin ostaa UD:n primerin (ihana!) ja Lancomen kulmageelin (vielä ihanampi!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole UD:n primereitä kokeillut. Aikomuksena on kyllä tehdä täsmäisku Jyväskylään ja luulen ettei siitä reissusta halvalla selviä ;) voi kun ne ostokset olisi olleetkin ekassa kuvassa ;D

      Poista
  12. Oho, naputtelin kommentin mutta sain sen katoamaan kesken kaiken 😀

    Niin, hyviä ostoksia sulla! Ei mitään älyttömyyksiä :)

    Itse en myönnä tuhlanneeni liikaa elokuussa. Tosin DECIEMin paketti saapui eilen ja Selfridges-kimppatilaus tulossa huomenna 😂👌🏻Lähinnä ihonhoitoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä meidän molempien on hyvä ottaa iisimmin kesän jälkeen ;) mä kyllä YRITÄN olla kiltimpi syyskuussa!

      Poista
  13. Minuakin nauratti viimeinen lauseesi. ;) Tärkeintä, että ostokset ovat sinulle mieluisia ja tulevat käyttöön. :) Itse olen pitkästä aikaa ostanut taas kosmetiikkaa heinä-elokuussa, mutten ole pitänyt kirjaa kuluista, kun kohtuudessa ovat pysyneet. Muutama kiva PiPo ja Essencen lakka on tullut ostettua. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelottaa että PiPo julkaisee taas uusia kivoja syksyisiä sävyjä...se tietäisi kyllä rahanmenoa :D

      Poista
  14. En ostanut elokuussa mitään 😭 . Enpä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3