maanantai 14. elokuuta 2017

Color Club Mood Change Collection Swatches part II

Esittelen Mood Change lakkojen swatchit kahdessa osassa. Tässä osa 1 ja tänään loput :) aiemmassa postauksessa kerroin enemmän lakkojen ideasta, kannattaa lukaista se jos on jäänyt välistä.

Color Club Mood Change Collection

Sain CesarsShopilta lakat kuvattavaksi eikä tämä kakkososakaan pettymystä tuottanut. Jokainen lakka peittää kahdella kerroksella. Kerros saa olla paksu ja lakka kannattaa levittää kolmella vedolla. Paikkaamaan ei jäädä. Toinen kerros kyllä peittää. Hyvä pikakuivattaja on ehdoton, minä käytin Inm Out The Dooria. Aluslakka kaikissa swatcheissa CND Ridge Fx. Lakkojen välillä on hieman eroja, osan efekti tulee heti esiin, joissakin se on hailakampi.

Color Club Everything`s peachy

Everything`s Peachy
Vaaleanvioletti-malva värinvaihto. Kaksi kerrosta. Efektiä saa hieman houkutella esiin mutta on tässä kyllä makeat värit!

Color Club Happy go lucky

Happy Go Lucky
Kelta-oranssi värinvaihto. Kaksi kerrosta. Ihanan voimakas lakka, tämäkin muuttaa väriään jo lakatessa! Hauska katsoa kun levittäessä lakkaa väri muuttuu koko ajan keltaisesta tummempaan oranssiin.

Color Club Old soul

Old Soul
Persikka-pinkki värinvaihto. Kaksi kerrosta. Niin sievä lakka, aivan ihana! Tässä ei haittaa yhtään vaikka efekti ei ole niin voimakas. Aivan kuin liukuvärjätyt kynnet. Todella kaunis.

Color Club Shine theory

Shine Theory
Keltainen-limenvihreä värinvaihto. Kaksi kerrosta, pitkät kynnet saattavat vaatia kolmannen. Efekti on hyvin voimakas ja mielestäni lakka on kokoelman hienoimpia. 

Color Club Extra-vert

Extra-Vert
Minttu-vaaleansininen värinvaihto. Kaksi kerrosta. Sievä ja luonnollinen efekti.

Color Club Serene Green

Serene Green
Turkoosi-violetti värinvaihto. Kaksi kerrosta. Voimakas efekti joka tulee hyvin esille jo lakatessa. 

Mites nämä loput lakat? Löytyikö suosikkeja?

Color Club Mood Change lakat CesarsShopista. Lakat 3-free / 15 ml / 14,40 e. Jos joku lakka mietityttää niin kannattaa tilata se nyt, nämä ovat myyneet aika tehokkaasti!  Osa lakoista on myyty loppuun mutta ne ovat ennakkotilattavissa uudesta kuormasta.

Tuotteet saatu blogin kautta. 

41 kommenttia:

  1. Uuh, noi on kaikki ihania, mutta Old soul puhuttelee eniten tällä kertaa. On ihan pinkki-persikka -fiilis tänään:)

    VastaaPoista
  2. Toi persikka-pinkki!! <3 Aivan ihana! Harmi vain, en ole vielä saanut kynsiä siihen kuntoon, että kaikki jaksaisivat kasvaa pitkiksi, joten tuo efekti tuskin kynsillä näkyisi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se näy kaksivärisenä jos ei ole kärkeä. Ainostaan yksivärisenä muutellen persikasta-vaaleanpunaiseen lämpötilan mukaan :)

      Poista
  3. Mun oli pakko tilata yksi. Olisin halunnut Old Soulin, mutta ne oli loppu Cesarsilta. Otin sitten Happy Go Luckyn, ja voi pojat onneksi otin. :)
    Pinta jää vähän mattaiseksi, mietin voisiko se vaikuttaa leimojen leviämiseen..? Nyt kynsillä on pelkkä Happy Go Lucky ja Seche. Ehkä yritän leimata siihen pääle.. Jos uskallan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Sechen päälle uskaltaa leimata. Neuvoinkin kun vastailin nyt eilisiin kommentteihin, siihen Must-Haves postaukseen. Kerro miten meni :) Old Soul on minusta nätein, kannattaa laittaa ennakkotilaukseen, sitä tulee kyllä lisää :)

      Poista
  4. Apua mitä ihania kesälakkoja, näitä on ihan pakko saada!! Shine teory pomppaa mun suosikiksi, vaikka kaikki näyttää kyllä ihanilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on ihania mutta Shine Theory on hauskan värinen :) ostaisin kyllä sen jos siis pitäisi miettiä mitkä näistä hankkisin ;D

      Poista
  5. Nuo kolme ensimmäistä.. Ei herranjumala. IHANIA! ♡_♡

    VastaaPoista
  6. Tekisi mieli joku näistä kotiuttaa, mutta iskee valinnan vaikeus :D

    VastaaPoista
  7. Happy go lucky on herkullisen kesäinen ja Old soul jotenkin kivan hillitty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään niistä molemmista, mun suosikkeja tästä kokoelmasta :)

      Poista
  8. Old Soul on kyllä mun suosikki, mutta monta muutakin voisin huolia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdottomasti ihanin, niin suloisen värinen <3

      Poista
  9. Voi että, Old Soul ja Everything's Peachy 😍 Mutta kun mun kynsillä se värimuutos ei kuitenkaan näy, taidan vain hankkia tuollaisen supersöpön lilan lakan mitä Peachyn kantaosa on ja yritän rauhoittua 😀 Just nyt tekee hulluna mieli tuollaisia hempeitä lilan sävyjä eikä mulla oo ainuttakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D ei se kyllä valitettavasti näy jos ei ole kärkeä. Se on sitten vaan jommankumman värinen lämpötilasta riippuen :)

      Poista
  10. Nämä sävyt miellyttivät enemmän kuin aiemmat, voi olla, että pari lakkaa pitää kotiuttaa itsellekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen olemaan nopea, parhaat sävyt loppuvat/alkavat loppua :) samalla sitten ne vinyylit mukaan ;D

      Poista
  11. Old Soul nousi suosikiksi, kuten monella muullakin! :D

    VastaaPoista
  12. Ei ole Shine theoryn voittanutta! Rakastuin siihen täysin ja oli vaikea tehdä seuraavia kynsiä kun mikään ei tuntunut sen rinnalla miltään. Nämä kakkososan värit ovat kivempia. Pari muuta tekisi mieli kotiuttaa mutta olivat tukussakin loppu/vähissä.
    Tulin just sukeltamasta ja oli kivaa mutta kynnet meni 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai katkeilivat vai lakat lähti? Shine Theory on kyllä hieno, oikea kesäväri :)

      Poista
    2. Sekä että. Nyt on lyhimmät kynnet aikoihin. Oikeasta kädestä kulmat napsui urakalla ja nyt vapaata kasvua on vain hieman. Oli pakko illalla viilata lyhyiksi. Vasen säästyi vähän paremmin. Ekana jo märkåpuvun päälle saaminen vie kynnet ja sitten kaikki muu päälle. Katsotaan kehtaanko julkaista kynsiä, mitkä eilen oli. Tai siis kynnsien raatoja 😎

      Poista
  13. Nää näyttää niin ihanilta sun kynsillä. Itellä tota lakkausharjotusta tarvis vaan niin paljon enemmän. Old soulin hankin mutta mulla jää laikukkaaksi/raitaiseksi ja koen sen paksun koostumuksen tosi vaikeaksi lakata. :-/ Mulla ei ole paljon kärkeä mutta muuten olen vaihtolämpöinen, joten odotinkin vain lämpötilavaihteluja. Tosin tuo "persikkainen" sävy on mulla lämpimänä tumman keltainen enemmän kuin persikka, joten ei näyttänyt kynsillä ihan siltä mitä toivoin. No, lakkausharjoituksia enemmän ja ehkä testausta sitten talviaikaan, kun ei varmasti ole pelkoa keltaisista kynsistä. ;)

    Mrs. Viola

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole kokemusta näistä lyhyillä kynsillä, ne ovat toki vähän erilaiset lakata kuin pitkät. Kun sen oikean kerroksen määrän löytää niin jospa lakkaus alkaisi sujumaan paremmin :) paksu koostumus on hiukan erilainen lakata mutta minusta tuo uusi sivellin vähän auttoi siinä hommassa ;) minäkin odottelen mielenkiinnolla miltä nää sitten talvella näyttää!

      Poista
  14. Toinen toistaan ihanampia lakkoja. :D Neljä ensimmäistä ovat mieleeni. Ihanan keväisiä ja kesäisiä. Hyvät kuvat. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Tämä kokoelma oli kyllä pitkästä aikaa mielenkiintoinen ja niin kesäinen :)

      Poista
  15. Toistan itseäni tälläkin puolella mutta on tää vaan niin ihana setti! Hinnan puolesta ei raaski kyllä haalia montaakaan, mutta jos yhden hommaisi itselle ja äidille tuon Shine Theoryn, kun se on niin sen värinen (- voihan sillä sitten lakkailla itsekin). :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti varmasti mielellään lainaa sulle lakkaansa :)

      Poista
  16. Old soul on kyllä nätti. Happy go Lucky on myös tosi pirteä, tosin sen pullon on vähän hassu kun ei ole samat värit siinä niinkuin muissa. Shine theorynkin voisin kotiuttaa :) Tässä oli selvästi ihan liikaa haluan-lakkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullon perusteella näitä ei kannata ostaa :) ihan liian ihana kokoelma kyllä!

      Poista
  17. On nämä hienoja ja helppoja! Eduksi tietysti olisi mitä pidemmät kynnet sitä parempi, jolloin eri lämpöistä kärkeä olisi enemmän toiselle sävylle. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3