maanantai 7. elokuuta 2017

Color Club Mood Change Collection Swatches part I

Uuuh mitä ihanaa Color Club tuo meille loppukesäksi! Väriä vaihtavia pastellilakkoja! Nämä söpöliinit vaihtavat väriä lämpötilan mukaan muodostaen kauniin liukuvärin kynsillesi. Värinvaihto ei tarvitse aurinkoa vaan lämpötilan. Lakkasin lakat kiekolle ja koska kiekko on viileässä, lakka on ihan erivärinen kuin kynsillä. Kynsillä muodostuu kaksi väriä koska kärki on kylmässä ja kynsipeti lämpimässä.

Color Club Mood Change Collection

Koostumus on samanlainen kuin Coated One Coat lakoissa, myös harja on uudentyyppinen ja ergonomisesti muotoiltu. Pullokin on saanut erikoisemman ja kokoelmaa mukailevan ulkomuodon. Koostumus oli erittäin hyvä ja olin positiivisesti yllättynyt lakkojen hyvästä levittyvyydestä. Uudenlainen suti helpottaa paksun ja pigmenttisen lakan levittämistä. 

Suosittelen kahta paksua kerrosta jotka levitetään nopeasti. Raitoja tai kaljuja kohtia ei jäädä paikkaamaan, mutta oikealla levitystekniikalla niitä ei jääkään. Päälle laitetaan pikakuivattaja, muuten lakka saattaa muodostaa ilmakuplia. Tällä tekniikalla saadaan virheetön jälki ja ihan älyttömän hieno liukuefekti kynsille!

Esittelen Mood Change lakkojen swatchit kahdessa osassa. 

Color Club Head in the clouds

Head In The Clouds
Siniharmaa-harmaa värinvaihto. Kaksi kerrosta. Väriefekti ei ole hirvittävän voimakas harmaiden kesken mutta sitäkin luonnollisempi. Kaunis lakka esim. koristelujen ja leimausten alle. 

Color Club Blue skies ahead

Blue Skies Ahead
Vaaleansininen-violetti värinvaihto. Kaksi kerrosta. Voimakas värinvaihto, kaksi hyvin keskenään erottuvaa väriä.

Color Club Easy breezy

Easy Breezy
Sinipohjainen lila-violetti värinvaihto. Kaksi kerrosta. Helpoimpia vaihtamaan väriä, hauska lakka levittää kun siveltimen toisessa päässä lakka on sininen ja toisessa violetti. Vaihtaa väriä jo levittäessä. 

Color Club Go with the flow

Go With The Flow
Vaaleanvioletti-violetti värinvaihto. Kaksi kerrosta. Efekti on ihanan voimakas ja värit sointuvat kauniisti yhteen.

Color Club Feelin´ myself

Feelin` Myself
Pinkki-luumunvioletti värinvaihto. Kaksi kerrosta. Pullo antaa ymmärtää hieman voimakkaampaa efektiä, mutta kynsillä se ei toistunut yhtä tummanviolettina. Voi olla että talvella efekti on voimakkaampi. 

Color Club Enlightened

Enlightened
Roosa-pinkki värinvaihto. Kaksi kerrosta. Tätäkin sai hieman houkutella esiin mutta eikö olekin sievä efekti? Superkaunis, ehkä sinulle joka et halua niin räväkkää värinvaihtoa? Tämäkin näen sopivan hyvin koristelujen pohjalakaksi.

Mitä te tykkäsitte tästä kokoelmasta? Minä kyllä annan pointsit hauskasta ideasta ja tällä kertaa erittäin hyvistä lakoista, huima parannus viime vuoden Heat Index lakkoihin! Ja jos epäilyttää vaihtaako väriä jos kädet on kylmät, voin sanoa että vaihtavat. Terveisin jääkalikka-käsi :) nämä saattavat olla ulkona tummemmat, kohta sisällä taas kaksiväriset. Ei voi ikinä tietää!

Color Club Mood Change lakat CesarsShopista. Lakat 3-free / 15 ml / 14,40 e. 

28 kommenttia:

  1. Todella kauniita kaikki ja liukuefekti tekee erittäin kivan efekti:)

    VastaaPoista
  2. Tilasin heti kaksi, ja toista kokeilin jo. Mulla on ehkä liian lyhyet kynnet näihin, tai sitten oli liian lämpimät päivät. Väri oli koko kynnellä ihan sama. Toisena päivänä kun oli vähän, kylmemepi sää, väri oli ulkona tummempi.
    Olihan se ihan kaunis väri, ja kun laitoin päällylakaksi Inm Northern Lights Hologram Top Coatin, niin mikäs siinä. Kyllä nuo varmaan tulee käytettyä. Kokeilen uudestaan sitten kun säät kylmenee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä nämä toimii vaikka ovatkin välillä yksivärisiä. Minua nauratti kun kotona kynnet oli turkoosit ja yhtäkkiä kirjastossa käydessä tummanvioletit :)

      Poista
  3. Saan jo kunnon inspistä tuosta pullokuvasta itsetehtyihin liukuihin :)
    Mun mielestä nämä on kivoja. Näistä tuo viimeinen on suosikki. Jään odottelemaan toisen satsin swatcheja vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain inspiksen tehdä leimat liukujen päälle :) nää toimii sellaisessa hyvin. Ensi maanantaina tulee loput swatchit :)

      Poista
  4. Kauniit ja erittäin kiinnostavat lakat, tykkään! Erityisesti tuo roosa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kokoelma ja parasta oli lakkojen hyvä laatu sekä toimiva värinvaihto :)

      Poista
  5. Kiitos hienoista swatch-kuvista. Koukutuin niin vihreään mood pastelsiin että odotin näitä innolla jos löytyisi lisää mieleisiä. Tykkään kyllä kovasti tästä kokoelmasta. On niin loistava idea ja kynsien värien vaihtumista on tosi viihdyttävää katsella eri tilanteissa 😀.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olaa hyvät :) se vihreä oli kiva mutta vaati huolellisen levityksen. Nää on kyllä paljon parempia kuin Heat Indexit :)

      Poista
  6. Ihania sävyjä ja toi efekti on hauska!

    VastaaPoista
  7. Voi miten kauniita! Harmi kun tuo kikka ei taida toimia mun kynsissä. Ovat niin lyhyet että sitä vapaata kärkeä ei juuri ole. Eli ei tulisi näkyviin se värin vaihtuminenkaan 😭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toimi jos ei ole kärkeä ollenkaan. Paitsi sillee tietysti että on yksivärinen ja talvella vaikka toisen värinen :) mutta liukuefektiä ei tule ;)

      Poista
  8. Jipii, näitä on odotettu! :) Minä iskin silmäni Feelin Myselfiin. Harmituksen harmitus, ettei väriero ole tuon kummoisempi.. Joku varmaan täytyy hankkia. Todellisia kesälakkoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se olla että efekti on näkyvämpi vaikka talvella! Ei kantsi masentua mun swatcheista :D

      Poista
  9. Nää on IHANIA! Mulla kynnet ei oo tarpeeks pitkät et eri sävyt näkys aina mut kyllähä noista huvia sais irti :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa, kyllähän ne on erivärisiä sisällä ja ulkona lämpötilan mukaan :)

      Poista
  10. Kivat swatchit ja hyvä kokoelma Color Clubilta!! Tykkään nähdä nämä juuri samassa postauksessa niin on helpompi vertailla suosikkeja, luulen kuitenkin olevani eniten kiinnostunut Shine Theorysta, joka ei näkynyt näissä. Näistä ehkä tuo Enlightened on mieluisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Shine Theory tulee sitten ensi maanantaina ;)

      Poista
  11. Minkähän takia juuri lämpötilalla saadaan näitä efektejä aikaiseksi ja milloinka joku keksii jonkun uuden kikan kynsi taiteeseen. Mielenkiintoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja hauska nähdä miten näissäkin on parannettu laatua Heat Indexeihin verrattuna :)

      Poista
  12. Upeita lakkoja. Kiva huomata, että uusia juttuja on taas markkinoilla. Hienot lakkaukset!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vielä ehtii lakkailla kesälakoilla, kiva kun tälläisiä jänniä tuli!

      Poista

Kiitos kommentista <3