maanantai 28. elokuuta 2017

Apua vaurioituneille ja kuiville hiuksille

Yves Rocherilla on yllättävän hyviä ja suorastaan loistavia hiustuotteita! Minulla on esiteltävänä muhkea hiuspaketti ja postauksen lopussa teillekin jotain kivaa ;)

Jos sinulla on erittäin kuivat ja vaurioituneet hiukset, Yves Rocherin Réparation Repair tuotteet voisivat sopia sinulle. Minulla on luonnostaan kuiva ja käsittelyistä kuivunut luonnonkihara, joka rakastaa kuivien hiusten tuotteita.

Nutri-Repair Treatment shampoo korjaa syvältä vaurioituneita hiuksia. Erinomainen silikoniton shampoo kuiville, karheille hiuksille ja hamppulatvoille. Hiuksista tulee sileämmät ja huomattavasti pehmeämmät. Koostumus on silkkinen ja kookokselta tuoksuva.

Yves Rocher Nutri-repair

Nutri-Repair hoitoaine sisältää manteli- ja jojobaöljyä. Auttaa kurittoman kuivaan luonnonkiharaan, hiukset ovat sileät ja takuttomat käytön jälkeen. Silikoniton pikahoitoaine ihanalla tuoksulla ja luonnollisilla ainesosilla.

Karitevoita sisältävä Nutri-Repair hiusnaamio on unelmatuote muhitteluhommiin. Rakastan pitää hoitoainetta pitkään päässä ja ottaa siitä kaikki tehot irti. Eron nimittäin huomaa, käyttääkö aina pikahoitsikoita vai jaksaako pitää naamiota silloin tällöin.

Yves Rocher Nutri-repair

Kuivien ja vaikeasti käsiteltävien hiusten paras kaveri on Hair Repair hiusöljy. Sisältää mm. jojoba-, australianpähkinä - ja babassuöljyä. Ainesosista 99% on peräisin luonnosta. Tätä voi käyttää öljyhoitona ennen shampoopesua tai silottamassa kuivia latvoja. Itse käytän jätettävän hoitoaineen seassa. Pullonsuu on yllättävän kätevä pienen suuaukon takia eikä tuotetta lorahda kerralla liikaa.

Yves Rocher Nutri-repair

Hiusseerumi on mulle ihan uusi tuote! Botanical Expertise seerumi on taikatuote kuluneille hiuksille! Hoitava ja korjaava seerumi suojaa hiuksia katkeamiselta ja tekee hiuskuiduista vastustuskykyisemmät. Koostumus on ihanan kevyt ja nopeasti imeytyvä. Käytän tätä silikonitonta seerumia selvittämään ja pehmittämään hiuksia. Lyhyt tukka on helppo saada lähmäiseksi, sitä pelkoa ei tämän tuotteen kanssa ollut.

Yves Rocher Nutri-repair

Teilläkin on mahdollisuus päästä kokeilemaan näitä ihania tuotteita. Setti sisältää esitellyt viisi tuotetta ja on arvoltaan 62,50 e. Mutta teille setti on hintaan 21,90 eikä päälle tule postikuluja. Settiä voi ostaa tästä linkistä.

Yvesin hiustuotteet. Mitä mieltä, oletko kokeillut?

Postaus yhteistyössä Yves Rocherin kanssa. Saan pienen komission linkin kautta ostetuista setistä.

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Uskon että tykkäät jos omaat kuivuuteen taipuvaiset hiukset :)

      Poista
  2. Mulla oli joskus joku Yves'n hiusnaamio ja se oli kyllä oikeinkin loistava. Teki hiuksista ihan mahdottoman kiiltävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä selvittävät hyvin, pitäisi vaan itsekin käyttää naamioita vähän useammin :)

      Poista
  3. Esitellyistä tuotteista shampoota, naamiota ja öljyä on tullut kokeiltua. Olen tykännyt etenkin naamiosta (kolmas purkki parhaillaan menossa), se sopii oikein hyvin kuiville, kihartuville hiuksilleni. Myös öljy tekee hyvää kuiville hiuksille, tosin sitä en jaksa käyttää ihan niin usein kuin pitäisi, kun sen pitäisi antaa vaikuttaa vähintään puoli tuntia. - Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan öljyä jätettävän sekaan. Nuo vaikutusajat tuntuu pitkiltä kun pitäisi aina suoraväriäkin ehtiä pitää päässä :) silloin kun oli pitkä tukka, öljyä pystyi laittamaan pituuksiin aika huoletta. Latvat vaan tykkäsivät :) lyhyeen ei uskalla!

      Poista
  4. Mulla on ollut tuo shampoo ja se oli hellävaraisen hoitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on tätä yksi käytössä ja toinen jemmassa ;)

      Poista
  5. Yvesin hiustuotteet on nykyään loistavia, ennen aikaan ne olivat ihan uskomatonta kuraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista olenko niitä ennen kokeillut mutta nämä ovat ihan loistavia!

      Poista
  6. Tykkään tosi paljon juuri tämän sarjan shampoosta ja hoitoaineesta! Ihana tuoksu ja kampaamosarjojen toimivuus ^.^

    VastaaPoista
  7. Shampoota en ole kokeillut, kun siinä on sulfaatteja, mitä päänahkani ei kestä. Muut on kokeiltu ja hyväksi havaittu. Kaikki ovat aktiivisessa käytössä ja toimivat kuin junan vessa. Shampoona käytän aika usein YR:n low shamPoota.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3