perjantai 4. joulukuuta 2015

Tyttö glitterkulmakarvoilla

Minulla on uusi suosikkimeikki. Käytin tätä useana päivänä töissä koska tämä on aika nopea tehdä. Mutta silti se on ihanan värinen ja korostaa upeasti silmiäni! Tykästyin päätäpahkaa tähän meikkiin joten onhan se jaettava teillekin :)


PB280027.ORF

Käytin Kat Von D Ladybird paletin punertavia ruskeita. Paletin esittelin tässä. Pidän paletista koska siinä on vain mattasävyjä ja se on aika turvallinen työpäiviin. Mattasävyt vaan imartelevat paremmin mummoluomiani ja en niin välitä hohtavan kiiltävistä luomiväreistä :) 

PB280019.ORF

Punertava korostaa vihreitä silmiä mutta ruskealle keskustalle paras väri on turkoosi! Tilasin Yves Rocherin Halloween kampanjassa kaikki puuttuvat värikkäät kajalit :) sen verran hyviä ne nimittäin ovat! Bleu Volubilis on vihertävä-turkoosi. Näyttää niin mielettömän hyvältä, eikö vain? Kuulostaa itseriittoisalta mutta tämä meikki vaan näytti niin hyvältä minulla :) tykkään leikitellä vastaväreillä tai korostaa vihreää tai ruskeaa. Sekä molempia yhtä aikaa. Meikkaamisessa on kuitenkin kyse leikkimisestä! Sen ei tarvitse olla vakavaa joten vielä glitteriä kulmiin! Glitter "kulmakynä" on IsaDoran Golden Edition joulukokoelmasta.

PB280009.ORF

Käytetyt tuotteet:

Make Up Store Tri Brown kulmapaletti
IsaDora Glitter Lash & Brow 81 Gold / saatu
MAC Prep + prime silmämeikinpohjustaja
MAC Paint Pot Perky
Kat Von D Ladybird paletti
Clarins Be Long mascara / saatu

PB280039.ORF

Onko teillä jotain erityistä meikkiä joka vaan näyttää ihan sikahyvältä juuri sinulla?

28 kommenttia:

  1. Kaunis meikki! Ihanat sävyt :).

    Kyllä parhaimmalta näyttää lämmin, hohtava vaaleanpunainen luomiväri, se vaan raikastaa ilmettä niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle viileä vaaleanpunainen! Mutta kyllä lämmin pinkki menee myös. Sopii hyvin silmiini :)

      Poista
  2. Kyllähän ne matat on hyviä. Tämän syksyn suosikki on ollut neutraali ruskeahko luomiväri tosi lilalla eyelinerillä tai kajalilla. Siitä tulee just kiva efekti :) itse en oikeen voi sisärajausta käyttää (piilarit). mutta kylläpä se sulle sopii! Wow :) löysin ale pöydältä tuon saman ripsarin. Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Be Long on hyvä ripsari jos kaipaa juurikin pituutta :) käytän hyvin harvoin sisärajausta, en tiedä edes miksi. Tuntuu että sitten on tosi meikatut silmät ja näyttää kummalta :D ehkä olen liian pinttynyt tapoihini..nude ja lila toimii! Näissä YR kynissä on hyviä violetteja, voisin joskus postailla niistä ;)

      Poista
  3. Todella upea meikki! Sopii sulle todella upeasti :)
    Vitsit, nyt himoitsen kans noita kajaleja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kajalit on tosi ihania, suosittelen :) niin pehmeitä ja pigmenttisiä!

      Poista
  4. On kyllä hyvä väriyhdistelmä meikissä. Todella kaunis meikki :)
    Täytyy varmaan hankkia lisää noita kyniä, mulla on vasta se violetti, ja on kyllä hyvä. Harvoin tulee tehtyä sisärajausta, mutta sitten kun teen, niin kyllähän se antaa kivasti näyttävyyttä meikkiin. Noi glitterkulmat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) glitterkulmat on tosi hauskat, en olisi itse näitä keksinyt. Ja värikäs sisärajaus on tosi näyttävä :)

      Poista
  5. Kaunis meikki, toi todellakin on sun silmille ihan nappi. <3

    VastaaPoista
  6. Kaunis meikki ja ihanasti blingiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehkä joskus uskaltaudun laittaa enemmänkin ;)

      Poista
  7. Aivan ihana meikki. <3 Silmät näyttävät huikean vihreiltä.

    VastaaPoista
  8. Ootko tykännyt tuosta MACin pohjustajasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen!!! Toimii yhtä hyvin kuin UDPP, MUFE tai Too Faced. Eli aamusta iltaan. Yksinään sitä en käytä vaan mulla on aina sen päällä Paint Pot tai muu. Luotin niin paljon muiden arvosteluihin että tilasin tuon testaamatta ja kyllä olen tykännyt. Hyvä tuubi josta saa sopivasti sormenpäähän ja varmasti on riittoisa. Maksaa n. 20 e :)

      Poista
  9. Hieno on , tykkään samasta kynästä , upea sävy.

    VastaaPoista
  10. Ihanat vastavärit. :-)
    Mä tykästyin itselläni tänä syksynä siihen Natural Coden violetihtavaan Serene-palettiin... Myös UD:n Shadow Boxista vaaleenpunaiseen taittava Bordello ja murrettu violetti Tornado on olleet eniten käytössä. Ne on vaan mun omiin väreihin parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anni :) ne ovatkin tosi ihanan näköisiä sulla ja tulee aina sellainen meikkihimotus kun sinun meikkikuviasi katselee ;)

      Poista
  11. Upea meikki! Aivan ihana ja toi kynä on todellakin ihanan värinen! Minulle tämä olisi liian lämmin meikki mutta voi että se on kaunis siitä huolimatta ja sopii sun silmiin tosi kauniisti! Toteutuskin on taas upea ja huolellinen. Tykkään sun tyylistä meikata ja asetella luomivärit ja häivyttelytkin on sulla aina niin mun makuuni.

    Mullakin on pari noita YR:n kyniä odottamassa kokeilua, nyt harmittaa etten ymmärtänyt ottaa tuota sinistä vaikka sitä pitkään arvoin. Pakko varmaan tehdä tilaus ja napata se! ;-)

    En nyt osaa nimetä mitään tiettyä yhtä meikkiä joka istuisi kuin nakutettu mutta jonkinlaisia wau-efektejä olen saanut yleensä sellaisista silmämeikeistä jotka saa mun silmäni vihertämään. Karpalot, violetihtavat, viinipunertavat jne. sävyt tuntuvat aina näyttävän hyvältä ja viimeaikoina olen ollut tykästynyt yhdistämään esim. vihreän tai sinisen rajauksen varsinkin karpaloisiin tai violetihtaviin meikkeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vaikka olen viileän meikin ystävä niin silmissä käytän lämpimiäkin sävyjä. Meikkaaminen on kivaa ja ajan kanssa tehty lopputulos palkitsee. YR:n kynät ovat kyllä kuin tehtyjä erilaisiin yhdistelmiin. Minä käytin viikolla vihreää meikkiä vihreän tai turkoosin rajauksen kanssa...näissä on kyllä monta vaihtoehtoa kun mulla on nämä kaikki kynät paitsi harmaa. Mutta suosikkini ovat kaikki siniset ja vihreät kynät, niissä on jotenkin erikoisimmat ja näkyvimmät värit.
      Suosittelen kyllä ja eikös ne ole nyt ihan vakiovalikoimassa joten ei ole hätää tilata niitä, käsittääkseni :)

      Poista
  12. Upea meikki! Sopii kyllä sulle paremmin kuin hyvin :). Nyt mua alkoi himoittamaan myös tää YR:n kynä. Ei se tossa kynässä näytä yhtään niin hienolta kuin livenä meikissä. En olisi uskonut, että väri on näin kirkas! Ja Katista me ei edes puhuta, koska mä oon kateudesta vihertävä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 minä haluaisin lisää Katin paletteja! Käykää joku ulkomailla ja tuokaa niitä mulle :P kyllä nuo YR:n kynät on parasta pitkään aikaan, olen oikeasti käyttänyt niitä melkin joka päivä!

      Poista
  13. Hei tämä on upea! Tällaista voisin itsekin kokeilla! Ja tässä taas upea rajaus! Täytyy käydä kurkisamassa nuo kynät. Tuollaisen glitterin olisin halunnut jo aikaa sitten. Kun vaan olisi enemmän rahaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) onneksi nämä glitterkynät eivät ole hirmu kalliita. IsaDoran Golden Edition kokoelma on vielä myynnissä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3