sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Tutorial: meikki Urban Decay Gwen Stefani paletilla

Innostuin kuvaamaan teille pientä meikkitutorialia taas pitkästä aikaa :) pahoittelen etteivät kuvani ole hyvälaatuisia, talvella tämä meikkikuvaaminen on kyllä hirmu hankalaa! Meikkien kuvaamiseen on pari tuntia aikaa keskellä päivää ja kameraa joutuu säätämään ettei näytä ihan kalmalta. Onneksi kynsien kuvaaminen kyllä onnistuu...


PC170175.ORF

Olen ollut tosi innoissani Urban Decayn Gwen Stefani paletista. Se on monipuolinen, toimiva ja inspiroiva. Sillä saa hempeää ja arkista tai tummempaa säväyttävämpää meikkiä. Halusin tehdä sillä meikin jossa käytän vaaleanpunaista ja sinistä, ne tuntuivat olevan monille ne hankalat värit tässä paletissa. Meikki sopii vaikka uuden vuoden bileisiin lisäämällä irtoripset ja sisärajauksen. Minä en voi käyttää sisärajausta pakkasilla, silmäni ovat niin herkät että rupeavat heti vuotamaan vettä.


a

Aloita taputtelemalla luomille silmämeikinpohjustajat.

Ota sävyä Harajuku MAC 239 siveltimellä. Taputtele koko liikkuvalle luomelle. Varo laittamasta kimalteista väriä luomen raskaalle kohdalle vaan pidä väri liikkuvalla luomella.

Ota sävyä Danger MAC 213 siveltimellä. Levitä väriä ulkonurkkaan kevyesti taputtamalla ja liu´uttamalla hiukan keskemmälle luomea.

Ota sävyä Zone MAC 224 siveltimellä. Levitä väriä aloittamalla luomen ulkonurkasta ja pyörittämällä Dangerin yläpuolella. Käy pyörivin liikkein luomen keskiosassa ja palaa takaisin pyörivin liikkein, häivyttele samalla kohti kulmaluuta. Raskasluominen käyttää tässä mattaväriä ja häivyttää raskaimman luomipussin päällä.


b

Ota sävyä Skimp MAC 217 siveltimellä.  Käy meikin rajat läpi kevyellä otteella. Seuraavana voit lisätä Harajukua luomelle ja samalla häivyttää vaaleanpunaisen ja sinisen rajaa. Jos varjostus häivyttyi liikaa, lisää siihen vielä väriä.

Laita eyelineriä. Harjaa ripsiisi mustaa mascaraa ja laita glitter top coat mascaraa.

Viimeisenä teen kulmakarvat. Kuten näitte, kulmakarvani ovat värittömät ja olemattomat. Piirrän ensin muodon alapuolelta, sitten hahmotan väriä kulmiin ja piirrän kulmakarvan yläpuolen. Sitten otan synteettisen Benecos luomivärisiveltimen, väriä kulmapaletista ja väritän kulmat. Väritän enemmän alapuolta, vältän viivan tekemistä kulmakarvan alusta asti koska silloin lopputulos on liian piirretty. Lisään glitteriä kulmakarvoihin.

Lisään vielä alarajauksen Dangerilla ja MAC 219 siveltimellä. Teen meikkipohjan, varjostukset ja korostukset. Käytän viistopäisiä Benecosin ja MACin 168 siveltimiä.


PC170162.ORF

Käytetyt tuotteet:

Silmämeikin pohjustus
MAC 24-Hour Extend Eye Base
MAC Paint Pot Painterly

Silmämeikki
Urban Decay Gwen Stefani luomiväripaletti
Clarins Be Long mascara*
Lumene Glitter Top Coat Mascara*
Lumene Blueberry eyeliner

Kulmat
Dermosil kulmakynä
Make Up Store Tri Brown kulmapaletti
IsaDora Glitter Lash & Brow Brush-on Gel Silver*

Ihomeikki
Lumene Longwear Blur Foundation 0 - Valon hehkua
Rimmel Hide The Blemish Concealer Ivory
Kubiss London kivipuuteri 2 - Candle
MAC Matte Blush Emote
Revolution Vivid Baked Highlighter Peach Lights

Huulet
MAC Dazzleglass Funtabulous


PC170197.ORF

PC170182.ORF

Toivottavasti piditte tutorialista :) millaisen uuden vuoden meikin sinä tekisit?

14 kommenttia:

  1. Nätti meikki ja Sinä!
    Tosi hyvät ja huolelliset ohjeet :) itse käytän aika paljon vaaleanpunaista luomissa. Sopii vihreiden silmien kanssa. Sinistä en oikein osaa käyttää.. Uusi vuosi ei inspiroi mitenkään erityisesti meikkaamaan. Ihan normi meininki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo :) vaaleanpunainen on minunkin lempivärejä vihreille silmille. Turvaväri, toimii aina ;)

      Poista
  2. Uuden vuoden suunnitelmat on vielä auki, joten meikistäkään en tiedä :D ..mutta kulta-sininen on myös aika kiva yhdistelmä vaikka ehkä hieman oudoltakin alkuun kuullostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulta-sininen on tosi hyvä yhdistelmä, tykkään käyttää meikissä ja kynsissä :)

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Musta onnistuminen on helpoin nähdä tuosta kuvasta jossa näkyy enempikin kasvoja; huomaa että kyseiset värit sopii sulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllähän kasvokuva aina sen kokonaisuuden näyttää paljon paremmin :)

      Poista
  4. Uusi vuosi taitaa mennä rauhallisesti kotona koiran ja vauvan kanssa ihmetellen rakettejen pauketta, joten sen suurempia meikkauksia ei varmaankaan viitsi tehdä :)
    Mutta tosi nätti meikki ja erittäin hyvät ohjeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) perheen kanssa on mukavinta viettää juhlapäiviä :)

      Poista
  5. Hei, näitä lisää! :) Olen vasta hiljakkoin alottanu luomivärin käytön ja jääny ihan koukkuun. Toi silmien vuotaminen vaan tuottaa ongelmia. Just kun on saanu kivat meikit niin eikös ulkona vuoda silmät ja luomivärit leviää. Onko tähän mitään vinkkejä? Käytän lumenen pohjustusta ja puuteria päällä. UD primeria on kehuttu mutta pisti mulla silmät vuotamaan. -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ärsyttävä ongelma! Minä yritän välttää silmänurkan pyyhkimistä koska se ärsyttää silmiä ja vuotavat enemmän. Vältän sisärajausta ja eyelineriä jos tuntuu että tänään on ärtyneet silmät. Rimmelin ScandalEyes ja Maybellinen MasterDrama meikkikynät on sellaisia etteivät leviä, käytän niitä pakkaspäivinä. Silmätipoista voi löytyä myös apua, jos on ihan kuivat silmät :)

      Poista
  6. Voi hyvältä näytttää! Olen ajatellut itsekin vaaleanpunaista luomiväriä. Mulla on hyvin samanväriset silmät kuin sulla. Meikkiä en kyllä ole vielä pohtinut, koska ollaan varmaankin ihan kotosalla. Tosin kynnet ajattelin laittaa kuntoon ja säihkyviksi! Jos pitäisi valita, niin jotain hopeisen kimaltevaa smokya haluisin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku hopea-musta kimaltava smoky olisi hieno! Minä en hallitse smokyä, ainakaan niin hyvin kuin haluaisin :) kynnet pitää säihkyä, ne ainakin osataan :D

      Poista
  7. Ihana! En meinaa yhtäkään meikkiä tehdä tuolla paletilla ilman Punkia, se on niin upee!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3