keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Tove Hansson lakka eli Tove / Biorion ylistystä

Tämän kevän hittituote kynsissä on matta. Mattaa voi olla erilaisissa muodoissa; täysin mattana, matattu kimallelakka tai satiinilakka. Satiinilakkoja on myös erilaisia; ehkä haluaisin ristiä Zoyan satiinilakat mattasatiineiksi?


P3190074.ORF



Zoyan maahantuoja NailCity lähetti minulle Naturel Satins kokoelman lakkoja testiin. Zoyan lakkoja saa nykyään myös nettikaupasta nimittäin "kynsilakkataivas" CesarsShopista! Kannattaa käydä tutustumassa uudessa liikkeessä paikan päällä näihinkin ihaniin satiinilakkoihin ;)

Esittelin jo aiemmin muutaman sävyn ja seuraavana kynsille pääsi Tove. Tove Hansson oli lempparini Kingissä joten nimesin lakan hänen mukaansa :D Tove on mattaharmaa jossa on satiinista hohdetta. Nyt sain vähän testailtua pysyvyyttä. Lakkasin kynsille kaksi kerrosta jotka ovat kyllä äkkiä laitettu koska lakka on nopea kuivumaan. 

Mattaharmaa on kyllä tyylikäs, ehkä vähän rumankaunis mutta hillitty. Tove on harmaan sävynä hieman siniseen taittava, neutraali sävy. Pysyvyydestä tosiaan, kolmantena päivänä muutaman kynnen kärkiin tuli lohkeamaa. Mutta en säälinyt kynsiä yhtään ja mulla ei ollut mitään päällyslakkaa. Pesin ikkunoitakin paljain käsin ;) keskiverto pysyvyys koska mullahan ei minkään merkin mattalakka tahdo pysyä päivää-kahta pidempään :)


P3190075.ORF

Näitä kuvia katsellessa huomasin miettiväni että taasko näitä pitää lyhentää! Biorion kapseleista on ollut selvä apu. Mulla oli kampaaja perjantaina joka ihmetteli että miten nämä hiukset ovat viime käynnistä kasvaneet näin nopeasti! Hykertelin mielessäni että nyt pitää ylistää Biorionia blogissa!
Aloin silloin tammikuussa käyttämään Biorion kapseleita joita Maajussi-Miia mainostaa telkkarissa. Ensin en huomannut mitään mutta kun testijakso alkoi olla lopussa; aloin huomata tuuheammat kulmakarvat, nopeammin kasvavat kynnet, vahvistuneet ripset ja liiankin nopeasti kasvavat, paksut ja vahvat hiukset. 



Jos siis haluat apua hiusongelmissa niin testaile Biorionia. Auttaa ihan huomattavasti kun vaan joka päivä muistaa ottaa. Itse pidän paussia ja varmaan jossain vaiheessa syön loput paketista. Biorionin teho perustuu biotiiniin joka on tunnettu kynsien hyvinvoinnin edistäjänä.



Zoyan lakka saatu blogin kautta, Biorion LivBox testiryhmästä :)

30 kommenttia:

  1. Ooh, aivan upea harmaa lakka. Huomasin vähän aikaa sitten, että lakkakokoelmastani uupuu harmaa väri, joka on omaan sävymaailmaani tärkeä elementti.
    Itse napostelen päivittäin Piimaxia, jossa on biotiinia myös. Ihan selvästi huomaa, että kynnet ovat vahvemmat. Jee!
    Hyvä, että Livboxin loota sai uuden elämän. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaat lakat on tosi kivoja, neutraaleja ja ajattomia :) Kyllä se biotiini auttaa. Mulla on nyt ollut taukoa tämän jälkeen ja ehkä pitäisi ryhdistäytyä..on niin monia tabletteja kaapissa. mm.Piimaxia joka toimii :)

      Poista
  2. Ihana kisuliini :). Mä aina ilostun kun näen sun kisuja blogissa! Nuo Zoyan satiinilakat on kyllä hieman erikoisia. Jotenkin nihkeän nahkeita pinnaltaan. En ole vielä päättänyt mitä mielipuolta oon näistä, mutta tämä sävy on kyllä aivan uskomattoman kaunis ja tuo kumimaisuus jotenkin sopii tähän. Olisipa tällainen lakka myös mustana :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä aina vierailevat ja tahtovat esiintyä :) joo musta olis ihan mahtava! Verrattuna OPI Gwen Stefani satiineihin, nämä ovat matampia eivätkä sisällä shimmeriä. Nämä näyttävät nahkeilta mutta eivät ole sen tuntuisia :)

      Poista
  3. Tove, kiva, Briorion, kiva.. PIPSA! ♥ ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipsa on ♡_♡ viime yön nukku mun päällä ja vieressä, se on niin vauva :)

      Poista
  4. Tarviiko mun edes täällä sanoa, että rakastan tuota Tovea. <3

    VastaaPoista
  5. Mun pian kuusivuotias tyttö on Tove nimeltään, siksikin on pakko kyllä hankkia toi lakka. Onneksi on minua miellyttävä sävykin kyllä :)

    VastaaPoista
  6. Onpa ihanan värinen harmaa lakka! Taidanpa klikkailla ostoskoriini, kun teen CesarsShopilta "kevätlakkatilauksen" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti :) kannattaa tukea yrittäjää joka ihan meitä varten hankki Zoyaa myyntiin :) Zoya on kiva merkki jolla on varsin monipuoliset kokoelmat.

      Poista
  7. Mitäköhän tuo Biorion maksaa?
    En ollut uskoa sun kynsiksi ja keilailin eteenpäin löytääkseni "ja tällaiset niistä koristelin" -kohdan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 60 kpl 29,50 e pakkaus ja 120 kpl pakkaus 54,90 e. Hinnat voivat vähän vaihdella :)

      Poista
  8. Oon itekki syöny noita testiin saamiani biorion kapseleita ja mulla ei kyllä auta kynsiin.Ovat itseasiassa heikommat kuin ennen ja olen syönyt enempi hedelmiä ym terveellistä.Lähinnä huomannut ettei hiuspohja ole nii kuiva kuin ennen,mutten juuri muuta muutoksia ehkä toimii eri tavoin toisilla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kynnet kasvavat nopeammin. Mutta ovat aika vahvat joten siinä en eroa huomannut mutta en heikompaan suuntaan menoakaan :) ihan totta, kaikilla toimii eri tavalla. Kaikki ei voikaan toimia kaikilla :)

      Poista
  9. Tosi nätti lakka kyllä. :)
    Myöskin turkulainen MiNails myy Zoyaa ja ilmeisesti kirjautumalla verkkokauppaan sisään on mahdollista myös tilata lakkoja! http://www.minails.fi/tuotteet/kynsilakat/zoya/107/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olispa ihanaa kun täälläkin olisi joku kauppa joka myy ihania lakkoja!

      Poista
  10. Mulla on kans tämä mutta ei oo vielä päässyt kynsille :)

    VastaaPoista
  11. Kisuliini on niin söpö <3 Lakka näyttää myös mainiolta mutta kissa menee ohi mennen tullen vaikkakin rakastan kynsilakkoja niin kisuliinit on vaan niin ihania. Mitä biotiiniin tulee niin syön mutta eri sorttisia ja kyllä takuulla vaikuttaa kynsien kasvuun, suhina vaan käy kun kasvavat! Minäkin olen vielä kuilun partaalla näitten nahkislakkojen kanssa että tykkäänkö pinnasta vai en, saisko tumman liilana, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sally Hansenilla on tumma purppura satiinilakka. Ovat nyt kaupoissa!
      Pipsa on kaikkien kaveri ja tykkää esiintyä kuvissa...ainakin välillä :)

      Poista
  12. Loistava piluilu-lakka!
    Harmi kun noi biotiinit ei mulle tee mitään, sama syönkö tai en.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D sepä just! Kokeile näitä, ihme jos eivät toimi sulla!

      Poista
    2. Oma kokemukseni on, että biotiini auttoi kynsien liuskoittumiseen. Moniongelmaiset kynteni olivat kuitenkin edelleen kuivat ja rikki napsahtelevat. Nyt olen syönyt myös tyrniöljykapseleita, omegaa, toista kuukautta ja sekin oire on helpannut. Luontaistuotekaupoista löytyy myös iho-omega, ja varmaan moni muukin saman tyyppinen ajaa asian. Hiukan kuitenkin häpi, kun on ehjimmät kynnet varmaan ever 😊

      Poista
    3. Kiva kuulla! Kyllähän se öljy auttaa sisäisestikin nautittuna :)

      Poista

Kiitos kommentista <3