maanantai 16. maaliskuuta 2015

ABC: I niinkuin Innie Minnie Mightie Bow

Nyt voi taputtaa käsiä yhteen ja sanoa hyvä Charming! Sain jatkettua ABC teemaa näinkin pian :P pikaiseen jatkamiseen innosti ihanaakin ihanampi Minni-lakka: OPI Minnie Mouse kokoelman Innie Minnie Mightie Bow. 

Tämä on täydellinen! Niin kaunis punainen, niin mieletön laatu, en löydä tästä mitään valittamista. Ihana, iloinen, ei liian porno vaan sellainen erittäin ihasteltava punainen. Innie Minnie peittää kahdella tasaisella kerroksella. Minun OPI kokoelmani on aika pieni, kaksi Helmerin laatikkoa mutta sitäkin tärkeämpi. Ja täynnä juuri tämän kaltaisia ihanuuksia.

P3090020.ORF

Vaikka OPI lakat maksavat niin itse voisin koostaa kokoelmani pelkistä OPI lakoista. Kun löytää näin täydellisen punaisen, ei muita tartte. Valehtelinko kun sanoin noin? Ehkä :D

P3090019.ORF

Innien kaverina kultaiset niitit Cesarin kiekosta ( saatu ). Born Pretty Storen
sta ostetut siirtokuvat taas pistivät mietityttämään, peittävätkö vai eivät? Arvelin että eivät ja vetäisin alle valkean lakan. Se olikin fiksu veto ja siirtikset näyttävät parhailta. Nämä ovat vähän hanurilaatuisia mutta kyllä näiden kanssa pärjää kun on nopea. Nämä kyseiset siirtokuvat tästä D014 arkista, Born Pretty Storella on parempiakin koko kynnen siirtokuvia jotka eivät veny, nimittäin näitä ( löytyy monia erilaisia ).

Hirmu ihanat kynnet, tykkäsin oikein kovasti. Toivottavasti sinäkin :)27 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kaunis punainen <3 , noi siirtokuvat on kanssa nätiti , kymppi lakkaus !

  VastaaPoista
 2. Multa löytyy toi samainen arkki laatikosta, pittääkin ottaa erä sen kanssa joku päivä :)

  VastaaPoista
 3. En koskaan raaski ostaa OPIn lakkoja kaupoista. Mutta joka kerta, kun käyn Tallinnasta - sieltä sitten. Hinta 10 €/kpl. Kyllähän se harmittaa, että näin viedään rahaa Suomesta muualle, mutta raha ratkaisee. Valitettavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Mutta itse ajattelen niin että koostan kokoelmani laadukkaista valioyksilöistä. Ostan vaikka pari hyvää lakkaa kuukaudessa. En halua koostaa kokoelmaani rupusakista. Esim.Gina Tricotin lakkoja erehdyin ostamaan ja laatu oli niin kuraa että lakat joutivat pois. Haluan mieluummin kaksi hyvää kuin kymmenen huonoa :) maksakoon vaikka enemmän mutta kalliita harkitsee tarkkaan ja harvemmin niissä huteja tulee :)

   Poista
 4. Vautsi tosi ihanat lakkaukset! <3 Pitäiskin ite muistaa käyttää omia koko kynnen siirtokuvia pitkästä aikaa! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) siirtikset ovat ihania ja niihin tulee turvauduttua usein ;)

   Poista
 5. Oi miten ihanat kynnet! Yleensä näin keväisin ihastelen vain pastellisia tai kirkkaita kesävärejä, mutta nämä oli niin upeat, että melkein tekisi itsekin mieli laittaa samaista lakkaa (miniversiosta) :D Oon kanssa ihan rakastunu OPI lakkoihin ja yleensä hyödynnät vähintään kaikki ota 3 maksa 2 tarjoukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jos pääsee käymään Cesarsin myymälässä niin siellä saattaa olla usein tarjouksia vaikka Opeista. Ja Sokkarin alekorit! Kyllä ne tulee aina kurkattua jos löytyy OPI -löytöjä :)

   Poista
 6. Opi kyllä tekee ehdottomasti parhaat punaiset ja niitä punaisia taitaakin ilmestyä aina joka kokoelmaan ainakin se yksi. :D Ihanat kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Opilla on ihania ja erilaisia punaisia, on tullut haalittua mutta ei nyt ihan joka kokoelmasta :)

   Poista
 7. Oih tykkään tykkään tykkään! <3 Tuo punainen todella tuo mieleen Minni-hiiren (ei, en toki oppinut lukemaan Aku Ankan opastamana ja kahlannut kaikkia Akkareita vuosikerrasta -70 eteenpäin varhaisteiniyteen saakka useita kertoja lävitse) ainakin siinä alkuperäisessä punaisesssa asussansa, melkein olisi pakko saada tämä lakka juuri siksi :D Ja lakkaus on muutenkin aivan ihana, nuo siirtikset on tosi kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) minäkin tykkäsin Akuista ja onhan noita tullut luettua. Kuka ei Minnistä tykkäisi ♡

   Poista
 8. Miulla vajaa yksi Helmerin laatikko OPIn lakkoja.. Ennen oli puolitoista, mutta karsin hieman :D
  Chinaakin oli kaksi telinettä ja pari riviä laatikossa, mutta nyt ne on kaikki kahdessa telineessä ja 12 paikkaa vapaana..

  Innie Minnie on kyllä nätti punainen, semmoinen oikea, rehellinen punainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color Clubin lakkoja on eniten, 3-4 Helmerin laatikkoa tupaten täynnä :)
   Innie on niin ihana, rakastuin siihen kyllä uudestaan kun en ollut käyttänyt aikoihin ♡

   Poista
 9. Mun blogissa olis sulle vitosen haaste :) http://mintblogi.blogspot.fi/2015/03/vitosen-haaste.html

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis lakkaus :)! OPIn lakat on kyllä parhaita ja niitä mul onkin eniten.

  VastaaPoista
 11. This manicure is gorgeous! I know what you mean about the perfect red! this one is so beautiful!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3