keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Niin kasarit !!

Jos puhutaan lempikoristelutyylistäni niin ensin se oli eläinkuosit, sitten se oli itämaiset kynnet mutta onko se nykyään KASARI?? 

 P2250027.ORF

Kasari ei haittaa, sehän on hauska suunta jota nykyään hymyssä suin muistellaan. MoYou laatat ja Color Clubin viime vuoden kirkkaat kokoelmat ovat kyllä innoittaneet tekemään kasarikynsiä aika urakalla ja taas nähdään yksi versio :) katsoitteko muuten Tähdet, tähdet? Yleensä en noita laulukilpailuja seuraa enkä suomalaisia muutenkaan ( poikkeus Kingi ja Putous ) mutta Tähdet tuli katsottua ja ysäri-teema oli ihan huippu! 

Jos haluaa olla kasari niin täytyy omistaa Color Clubin lakkoja Poptastic Summer kokoelmasta jonka neonlakat ovat varmaan parhaita kokeilemiani, peittävyys jo 1-2 kerroksella lyhyille kynsille, eikä näiden alle tarvitse säätää mitään valkeaa lakkaa. Nämä ovat niin parhaita ja mun lemppareita! Ja ovat todellakin neon. Just niitä yliviivaustussilakkoja ;D käytin keltaista Not So Mellow Yellowia ja ihanaa lämmintä pinkkiä Peace, Love & Polishia. 


Toinen kiva Color Clubin viime vuoden kokoelma oli Poptastic Remix glitterit. Näissä on läpikuultava pohja, melko ohut sellainen eikä lakoissa ole jankkiintumista havaittavissa. Jotkut Color Clubin glitterit ovat paksumpaa koostumusta, nämä eivät. Näissä on ihania värejä ja näissä kynsissä käytin vähän kaikkia sekaisin.

P2250018.ORF

Ja jos haluat kasarileimauksia niin niitähän löytyy MoYou laatasta Back To The 80´s. Nerokas laatta, ihanat kuviot! Lempparilaattani! MoYou laatoissa on niin kivat aiheet että innostavat keksimään näitä teemakynsiä :) ennen leimauksia sudin vielä kuivalla siveltimellä valkeaa lakkaa kynsille. Ja mustalla lakalla muihin kynsiin. So 80´s !!


Neonlakat ovat satiinipintaisia kuivuttuaan joten reipas kerros päällyslakkaa antaa kiiltoa kynsille. Muista antaa mustan leimaukset kuivua hetken!

 P2250012.ORF


  Iskeekö 80´s teema kynsillä? Miten toteuttaisit sen itse?

30 kommenttia:

 1. Iskee kasari ja lujaa, ihanat! ^_^

  VastaaPoista
 2. No nyt oli kyllä niin kasarit että! Tosi hauskat! :D

  VastaaPoista
 3. Aika herkut värit kyllä ja pirtee lakkaus, hienot! Kasari alkaa olla taas jälleen kerran in kun kaupoissa näkyy paljon sellasia samalla tavalla kvipestyjä farkkujakin. Tosiaan ne jonkun mainitsemat salihousut vielä puuttuu katunäkymästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten haluaisin sellaiset kivipestyt farkut mutta en ole löytänyt. Mistähän löytyisi? Ne salihousut ovat niin hirvitystä, ihan öklöttää kun meidän salilla sellaiset tietyt äijät käyttää sellaisia...kun se sali on niin ahdas muutenkin :) ja en morkkaa kenenkään vaatteita mutta ne ukot itse... :D

   Poista
 4. Voi vitsit miten ihanat! Kyllä kasari iskee tänne ja lujasti. :'D On kyllä ihanan värisiä nuo glitterit.

  VastaaPoista
 5. noi mustat vedot kuivalla siveltimellä keltaisen päällä näyttää niin kivalta! tykkään :)
  pitäis kokeilla tätä tekniikkaa itsekin joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kokeile, varmasti keksit jotain ihan mahtavaa!!

   Poista
 6. Iskee kyllä täysillä myös muhun! Aivan upeat kynnet. <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Mä fanitan kyllä näitä CC:n Poptastic-lakkoja ihan kympillä. Eikös niiltä ole nyt keväällä tulossa Poptastic pastelli neonkokoelma? Joutuu ehkä kotiuttamaan muutaman :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tulossa! Ne ovat varmasti ihania, toivottavasti kuitenkin vähän erilaisia kuin vesiväripastellit ja viime kevään CC lakat :) joskus on vähän sitä sävyjen kierrätystä ;)

   Poista
 8. Makeesti oot tavoittanut kasarihengen, enää ei puutu kuin ne neonpunaiset-, vihreät- tai keltaiset henkselit. :D

  VastaaPoista
 9. Nams mitkä kynnet!! :) Jos multa kysyttäisiin, millaisista lakkauksista sun blogi tulee mieleen, niin kyllä vastaus olisi tällaiset värikkäät kasarikynnet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D mutta ovathan nämä tosi hauskat ja aika persoonalliset :)

   Poista
 10. Mä varmaan tekisin vaaleanpunaiset helmiäiskynnet , todella kasaria , todella isosiskoani =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kaksi sellaista; Essie Pink Diamond ja ChG Exceptionally gifted. Pitäiskin käyttää :D

   Poista
 11. Love the bright colors and the effect you've created looks super artistic and interesting!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3