lauantai 14. maaliskuuta 2015

100% Nude Nails Week - Frappe

Ihana Frappe! Tämä tuli mieleen ihan ta-daa, Frappe otetaan mukaan joukkoon nudeviikolle :) olen tykännyt noista Glitter Galin hololakoista, niissä on todella hyvä koostumus joka kuivuu nopeasti. Nämä ovat myös vähän poikkeusta muitten joukossa, osa on puolipeittäviä ja siksi minusta niin makeita.


P3070010.ORF

Frappe on neutraali linear holopinkki. Pitkissä kynsissä kolme kerrosta. Eikö olekin nätti lakka! Kohta alkaa holokelit ja näitä pitää alkaa käyttämään ahkerasti. Mulla on aika paljon holoja jotka ovat olleet unholassa. Halo Huesit ja A Englannin ihanat hologrammit...puhumattakaan vanhoista suosikeista OMG lakoista ja OPI DS holoista! Mitkä teillä ovat suosikkiholoja? Mitä pidätte Glitter Galin holoista?

P3070007.ORF

Glitter Galin hololakkoja saat CesarsShopista. Frappe saatu.


10 kommenttia:

 1. Sen verran onnistuit nudeviikolla minunkin pääni kääntämään että mulla on tällä hetkellä nudekkaa kynsillä vaikkei se oikein mua olekkaan! Pidän sellasista "ei liikaa holoa" lakoista joiden holoefekti ei peitä kaunista lakkaa jyräten sen värin pelkäksi holottamiseksi. Voihan holo! :) Tää lakka näyttää sellaselta että vois periaatteessa käyttää toiselle lakalle holotopperina, vai voisko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa kyllä. Ehdottomasti voisi kokeilla! Yhdellä kerroksella tämä antaa kevyen vaaleanpunaisen peiton. Kuvauksesi kuulostaa uusilta Picture Polishin lakoilta, mulle on tulossa Cherish joka näyttää ihanalta holonudelta :)

   Poista
 2. Oi, minä rakastan holoja <3 Tällä hetkellä halot ja nufut on lähellä sydäntä mutta melkein kaikki kyllä käy :D

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanan herkkä holo! Kaunis tuo puoipeittävä efekti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on jotenkin poikkeuksellisen ihana <3

   Poista
 4. Kaunis sävy. Itse tykkään nude-holoista eniten.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3