lauantai 28. maaliskuuta 2015

Worth The Wait

Cesarsiin on saapunut kevään uusia Essien kokoelmia joista sain valita lakkoja testiin. Yleensä pidän Essien Bridal kokoelmista joka on joka vuosi kokonaisuutena kivan ajaton ja raikas. Nyt oli vähän hankaluuksia valita mitä haluaisin, netissä oli huonosti swatcheja ja muutamat lakoista vähän samanvärisiä kuin mitä mulla jo Essieltä on. 


Päädyin lopulta vain yhteen lakkaan. Ajattelin että saahan noita ostettua jos innostaa. Worth The Wait vaikutti kivan keväiseltä ja vähän sellaiselta Essien värilakalta että mulla ei vastaavia ole. Eniten minua ihastuttaa lakassa olevan 80-luvun tuntu. Muistatteko ne helmiäislakat, sellaiset vaaleanpunaiset ja metalliset vaaleat? Tästä tuli sellainen mieleen ensilevityksellä :D periaatteessa kaksi kerrosta riittää ja antaa kivan nudemaisen, huolitellun lookin mutta koska tuhrin toisen käden kynsiä niin lisäsin kolmannen kerroksen. 
P3220027.ORF

Sheer koostumus on mukavan kiiltävä ja nopea kuivumaan. Lakan pohjaväri on jossain vaaleanpunaisen ja persikan välimaastossa. Lakka sopii hyvin kylmälle että lämpimälle iholle, on vähän juuri ja juuri onko mulle sopiva. Mutta on! Lakan helmiäishehku tuo lakkaan juhlavuutta joten tämä on kuin oikea häälakka! Huomasin vielä jälkeenpäin että Essien hääkokoelman lakkojen korkissa on uusi juttu; pitsikuvio! Ihmettelin karhean tuntuista korkkia että mikä siinä on? Katsoin tarkemmin niin hentoista pitsikuviota! Miten söpöä!Koristeluissa päätin käyttää eräitä Born Pretty Storen siirtokuvia jotka ovat ikuisuuden odottaneet vuoroaan. Niissä oli vähän itämaista tunnelmaa joten alle tein leimaukset Suki laatasta. Kieltämättä itämaa teemana on mun juttu. Monet näyttävät tykkäävän graafisista kuvioista tai viivoista. Olette varmaan huomanneet ettei sellaisia täällä pahemmin näy :) ne eivät vaan ole tyyliäni eikä niitä niin tule tehtyä. Mutta jokaisella on oma tyylinsä ja ehkä tälläinen koristeellisuus on minun juttuni :) pidin erittäin paljon näistä kynsistä, aivan ihanat tuli vaikka en suunnitellut tälläisiä. Yleensä vahingossa tuleekin ihan parhaat, se on paras juttu kynsien koristelussa kun ikinä ei tiedä mitä tulee!

P3220028.ORF

Mitä pidätte kynsistä? Entäs Essie Bridal 2015, löytyikö kokoelmasta mitään ostettavaa vai piditkö enemmän muista Essien kevätkokoelmista?Essie Bridal 2015 kokoelma Cesarista*
Itämaiset siirtokuvat Born Pretty Storesta
MoYou laatat CesarsShopista ( käytetty Suki 05 näissä kynsissä )
MoYou valkea lakka leimauksessa*
Pinkkejä metallisia niittejä CesarsShopin kiekosta

*-merkityt tuotteet saatuja.

28 kommenttia:

 1. Ihan ovat morsmaikku ainesta! Nätit :)

  VastaaPoista
 2. Oih, todella kauniit kynnet! Tykkään tästä värimaailmasta kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit kynnet ja jotenkin heti tunnistaa sun käsialaksi nämä. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo Hubby for Dessert on ihan pakko saada. Koko kokoelma on kyllä minusta ihana, ja tulisi varmasti käytettyä kaikkia. :) Mut voihan mahoton, että oot tehnyt taas kauniit kynnet! Oot kyllä sommittelun mestari, kun kynsissäsi ei ole koskaan liikaa tai liian vähän yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, punastun kyllä täällä <3 kokoelma on kyllä ihana mutta mulla on aiempia hääkokoelmia Essieltä. En halua hamstrata liikaa samanlaisia kun ei niitä ehdi käyttää! Hubby näyttää ihanalta! Lilat nappaavat kyllä ihan aina :)

   Poista
 5. Belegwen on oikeassa, käsialan tunnistaa kyllä ja kauniit ovat kuten aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ihan totta että meillä kaikilla on oma tyyli ja käsiala. Ja kuvat tunnistaa aina ilman "nimeäkin" :)

   Poista
 6. Mä niin tykkään näistä sun itämaisista kynsistä. Kyllä näitä katselis vaikka päivät pitkät. Mä en ole koskaan innostunut noista Essien morsmaikkulakoista mutta tämä kyllä vaikuttaa erityisen kauniilta. Pitääpä ottaa harkintaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 <3 minähän olen niin nudefani. Kieltämättä täällä taitaa näkyä enemmän nudelakkoja kuin sun blogissa? Mutta sulla on oma tyyli, kaikilla on ja minusta se on kiva niin :)

   Poista
 7. Lakka on ihan jees, sopis kyllä morsiamelle. :) Mää tykkään tosi paljo tuosta sun koristelutyylistäs, ku aina on niin paljo kaikennäköstä kynsillä, mut ei kuitenkaa liikaa tietenkään. :D Nuoki kynnet on niin ihanat! <3

  VastaaPoista
 8. Oi, upeat kynnet. <3 Ihania sävyjä tuossa lakka kokoelmassa.

  VastaaPoista
 9. Voi kiesus noita sun upeita kynsiä!!! En kestäääää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3