torstai 19. maaliskuuta 2015

Kohti kevättä kera pinkin

Oi vitsit se on nimittäin kevät! Ihan virallisesti! Miksi? Sen takia koska minä kaivan kevätlakat esiin ja sanon hus hus tummat lakat. Nähdään taas syksyllä.

Tämä on jo lähinnä noloa mutta...Minni lakkaa taas :D jotenkin tuosta pinkit/punaiset OPI -osastolta tarttui näitä Minni lakkoja mutta haitannekko tuo kun ne on niin ihkuja!

P3110023.ORF


If You Moust You Moust on jotenkin vähän imelä, sellainen karkkimainen pinkki. Kirkas väri muttei neonlakka kuitenkaan. Mielestäni kaksi kerrosta oli jo siisti mutta tapani mukaan lisäsin kolmannen. Kaunis pinkki lakka, tästä tulee hyvälle tuulelle! Essie Fashion Playground sopi tämän pinkin minttukaveriksi. Erittäin nätti lakka koska tässä on vähän hopeaa shimmeriä seassa. Molemmat lakat ovat ihanan laadukkaita, suorastaan täydellisiä cremejä. Ainut vaan että kynsien punaiseksi värjäytyminen meinaa paistaa mintun lakan läpi! Silti näitä kynsiä oli ilo tehdä ja olin hirmu hyväntuulinen näiden kanssa :D

P3110021.ORF

Koristelut lipsahtivat tutulle ja turvalliselle linjalle. Miten se leimailu on taas unohtunut vaikka pari uutta laattaakin olisi? Siirtokuvat ja glitter ovat tuttua minua ja kun seuraksi laitetaan vielä neon värisiä niittejä...ei saa hermostua mutta tämä vaan toimii :) Essien Summit Of Style on se ihanaakin ihanampi ruusukultainen glitter jossa on läpikuultavalla pohjalla  erikokoista glitteriä. Lisäksi Born Pretty Storen tähtiniitit ja perhossiirtokuvat.

Käytetyt lakat ja niitit blogin kautta saatuja.

19 kommenttia:

 1. Ihanat, musta Minni-lakat toimii aina. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Pitääkin vkonlopuksi pastellisoida kyntensä (;

  VastaaPoista
 3. The pink shade is extremely pretty and I love the butterfly decal.

  VastaaPoista
 4. Hih, sä tosiaan oot nyt innostunut näistä Minni-lakoista :D Mutta aivan ihana tämäkin, ja koristelut on tosi passelit! Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Pitäskö myös pastellisoida :D Ihana varsinkin tua perhoskynsi! Pitäskö myös perhosoida?

  VastaaPoista
 6. Nöyttää ihan siltä, että toi perhonen olis ilmassa :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit kynnet! Jännä miten siniseltä tuo Fashion Playground näyttää pinkin rinnalla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3