lauantai 21. maaliskuuta 2015

Stripped Nails

Tämän kevään ehdoton trendi ovat nakukynnet. Blogeissa näkyy tosi paljon paljaita kynsiä joihin on joko leimattu jotain tai osa kynttä on peitetty lakalla.
Minusta paljas kynsi näytti ensin oudolta mutta vastarannan kiiski kuitenkin innostui ideasta. Sitä kun pari kertaa ohimennen sattumalta kokeili ja kun te annoitte kivoja kommentteja niin sitten innostuin ;)

Toinen hottijuttu on pitsileima. Pitsilaattoja löytyy mm. Konadilta ja Born Pretty Storelta. Usein pyörittelen päässäni ideoita kynsiin ja tänään mieleeni putkahtivat verkkosukkahousut ja tuhman punainen väri. Näissä yhdistyy kaksi kuumaa trendiä; pitsi ja nakukynsi. Tehdään tänään kynnet sen mukaan!

Kevään myötä innostun punaisista lakoista. ( olette varmaan huomanneet nyt lähiaikoina ;D ) Mutta ei saa olla joulunpunainen! Mietin mitäs uusia punaisia mulla olisi ja muistin Love Tahiry tuoksulakat! Niissä oli sexy Red Handed -lakka. Mausteisen tuoksuinen lakka, muistelin että tuoksu on voimakkaampi mutta ei tämä tuoksu kuin hyvin miedosti? Näitä tuoksulakkoja ei siis kannata pelätä! Mulla on ihan hyvä hajuaisti mutta minusta tuoksu on mieto. Eikä nämä tuoksu nyt kun näpytän tietokonetta. Minusta tuntui että tuoreeltaan, pullon avatessa ekaa kertaa se tuoksu oli tymäkin. Mutta kuitenkin, Red Handed on ihana punainen! Peittoaa OPI punaiset laadullaan, ihanan laadukas creme, ei valu kynsinauhoille ja peittää jo yhdellä kerroksella!

P3160004.ORF


Uudistuneissa Color Clubien cremeissä on paksu ja raidoittumaton koostumus. Levittyvät kauniisti ja kuivuvat äkkiä. Parempia kuin OPI cremet, en tiedä peittoaako ihan Essietä mutta läheltä liippaa. Koostumus Color Clubin ja Essien välillä on erilainen. OPI koostumuksia on erilaisia, jotkut punaiset valuvat kynsinauhoille vaikka nättejä ovat väreiltään. Color Clubin punaiset eivät valu, tätäkin näissä kynsissä vain yksi kerros! 
Color Clubista vielä; verrattuna kolmen - neljän vuoden takaisiin cremeihin, näissä on laatu parantunut ihan huimasti. Ja minä tiedän mistä puhun, olen nimittäin jokusen Color Clubin lakan testannut ;) äkkiä laskettuna pari sataa ainakin! Ei Color Club suotta ole lempimerkkejäni, kokoelmatkin ovat ihanan kekseliäitä ja erilaisia!

P3160003.ORF

Nämä tuhmat kynnet tein leimaamalla aluslakan päälle valkeaa pitsikuosia, vinosti punaista lakkaa ja muihin kynsiin koko kynneltä punaista :)

Konadin m71 ja m79 pitsilaatat CesarsShopista*
Born Pretty Storen pitsilaatta BP-02 ( käytetty näissä kynsissä )
Color Club Love Tahiry tuoksulakat CesarsShopista*
Valkeat glitterit Wiino Shopista
Inm Looks Wet top coat CesarsShopista*

*-merkityt tuotteet saatuja.


Ostitteko muuten Love Tahiryn tuoksulakkoja? Mitä mieltä olette, ovatko ne voimakkaan tuoksuisia? Entä Color Clubin uudistunut laatu, mitä tykkäätte?

41 kommenttia:

  1. Ooh, todella suloiset! Mutta samaan aikaan hyvin sensuellit. Mullekin tulee mieleen alusvaatteet ;D

    VastaaPoista
  2. Oi kun kauniit <3 Tälläiselle kynsimaallikolle vieras lakkamerkki. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan älyttömän ihanat! Todella taitavasti ja huolella oot tehnyt <3.

    VastaaPoista
  4. Ihana lakka! Tosi kauniin värinen. :) Koristelutkin on upeat!

    VastaaPoista
  5. Tykkään ihan älyttömästi! <3

    VastaaPoista
  6. Nätit, kun tuota nakuosuutta on noin hillitysti. :)

    VastaaPoista
  7. Tosi hienot kynnet, punainen väri ja valkoinen pitsi voisi helposti mennä mauttoman puolelle, mutta nämä on tyylikkäät ja kauniit :) Tuo Color Club on muuten tosi upea punainen! Mulla ei ole yhtään tuon kokoelman lakkoja, mutta olisi hauska kyllä kokeilla. En taida kuitenkaan raaskia hankkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 jos joskus innostut hankkimaan niin suosittelen etenkin Love Tahiryn lakkoja. En ole pettynyt yhteenkään niistä, mielettömän hyvä cremelaatu :)

      Poista
  8. Aika hitsin mageet! Mä kyllä tykkään todella paljon CC:n uusista lakoista, jotenki tuo pelkkä pullo on kivempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo niin tottunut uusiin pulloihin etten muistanut koko uudistusta :D kiitos, CC:n uudet lakat on todella laadukkaita ja tykkään kun kokoelmassani on eniten CC lakkoja :)

      Poista
  9. Ihanat. Ite muuten postasin samalla tavalla tehdyt ranskalaiset eilen :). On meillä vaan hyvä maku.

    Tarviipa jossain vaiheessa hommat CC:n punainen testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) kannattaa kokeilla, on yksi parhaita punaisia kuten moni muukin Color Clubin cremepunainen :)

      Poista
  10. Vau, upeat lakkaukset! Ja tuo lakka on täydellisen punainen, pakko saada tuo, jos kerta yhdellä kerroksella peittääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä peittää, on ihan hirmu hyvä punainen!

      Poista
  11. Nää on pitsiä parhaimmillaan <3.

    VastaaPoista
  12. Vitsit miten upee punanen! Yks syy miksen ole ostanut Color Clubin cremejä on niitten törky huono laatu, mutta tosiaan viimeisestä on jo pari vuotta aikaa. Ehkä annan uuden tilaisuuden :) upeet kynnet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusien ( eikä kaikkien vanhojen ) laatu ei ole törky huono :) en sellaisia lakkoja käytä tai mainostaisi blogissani vuodesta toiseen :) joku taso se täälläkin on ;DD ei tosi, tykkään ihan himona etenkin Love Tahiry kokoelman cremeistä. Kannattaa kokeilla. Maanantaina saan postista uudet Color Clubin kokoelmat, innoissani odotan millaisia ovat :) kiitos kynsikehusta <3

      Poista
  13. Upee lakkaus! Toi Color Club on oikeen mehukkaan näkönen :D

    VastaaPoista
  14. Tosi hauska idea tuo vino lakkaus pitsin päälle..! :))

    VastaaPoista
  15. Vautsi miten upeat! Siis niin mahottoman hienot! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina, nämä sopisivat sullekin ♡ jotenkin sun tyyliset!

      Poista

Kiitos kommentista <3