tiistai 31. maaliskuuta 2015

Pikakaunistusta ja Essence uutisia

Yves Rocherin blogia varten lähettämässä paketissa oli yksi tuote joka on jonkun verran kiinnostanutkin. Elixir 7.9 sarjan kauniin vihreät pullot ovat herättäneet mielikuvan kasvivoimasta ja hiukan tyyriimmästä tuotelinjasta. Tiesin sarjan olevan suunnattu ihotyypeille jotka kaipaavat nopeaa elvytystä, nuorekkuutta ja elinvoimaa. Mikään mummosarja tymäköine tuoksuineen ja rasvaisine voiteineen tämä ei ole vaan tässä sarjassa olisi vähän jokaiselle jotain, suuremman hyödyn löytävät n. minun ikäiseni ja siitä ylöspäin :)

Minulla ei ole pikakaunistajaa tällä hetkellä käytössä joten tämä oli kiva uusi tuttavuus. Luminosity Reactivator pikakaunistaja on monikäyttöinen tuote joka aktivoi ihosi elinvoiman. Se sisältää kasvipohjaisten vahojen sisältämää helmiäistä joka antaa iholle täydellisen pinnan ja nuorekkaan hehkun. Tuote on pakattu hyvin toimivaan pumppupulloon jota ravistetaan ensin. Tuotetta voi käyttää pelkästään tai päivävoiteen seassa. Kosteuttaa hyvin ja imeytyy todella nopeasti, tykkäsin tästä tosi paljon meikin alla. Antoi iholle hehkua, kimmoisuutta ja meikki levittyi hyvin tämän päälle.

Tuoksu on kasvimainen, raikas ja jää hetkeksi iholle tuoksumaan. Voide levittyy kyllä niin ihanasti ja on miellyttävän tuntuista että taisin rakastua tähän tuotteeseen! Teki nimittäin mieli tarttua tähän joka aamu eikä siihen normaaliin kosteusvoiteeseen ;) tämä ei ole tukkinut ihoani vaikka käytän todella usein. Tämän tuotteen ainesosista yli 90% on luonnollisia. 7.9 sarjan tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai parabeeneja.

Hyväntuntuinen anti-age sarja näin ensitestauksella. Mielelläni voisin kokeilla muitakin tuotteita! Mineraaliöljyt ovat pahinta iholleni ja saavat isoja paukamia aikaan joten välttelen tuotteita jotka sitä sisältävät. Plussaa 7.9 sarjan kasvivoimasta ja luonnonmukaisuudesta. Juttua kirjoittaessa huomasin tuotesarjan olevan tarjouksessa, tämä pikakaunistaja normaalisti 43,90 e mutta nyt 21,50 e.

Tuote saatu Yves Rocherilta, postaus sisältää mainoslinkkejä. Muistutan vielä Yves Rocherin ja minun kampanjastani. Eli koodilla YRCHARMING -20% alennus sekä luomu päivä- ja yövoide kaupan päälle! Jos olet missannut esittelypostauksen niin kurkkaa tästä :)

Kuopiolaiset, kierot savolaiset; oletteko huomanneet että Carlssonille on ilmestynyt Essencen myyntipiste? Käyn niin harvoin Matkuksessa että nyt sain päähänpinttymän hakea Essenceltä uusia poskipunia koska olin keskustan tuntumassa töissä.

Kaipasin vähän persikkaista ja keväisen raikasta ilmettä. Mulla on kyllä aika vähän persikkaisia poskipunia koska se ei yleensä ole mun väri. Mutta vaihtelu virkistää ja nämä kun eivät ole hinnalla pilattuja niin raaskii tilipäivänä ostaa ;D


Huulimeikkejä mulla on ihan liikaakin mutta ei vaan voi aina vastustaa :) etenkin noin halpoja. Otin myös tuollaisen punaisen huultenrajauskynän. Ei ole ihan puna-punainen vaikka kuva väittää vaan sellainen jota voisi käyttää punaisen huulikiillon kanssa. Kynsituotteista otin Gel Look -päällyslakan jota Malle olet kehunut. Ja koska mun keltaisuutta taittavat aluslakat taitavat olla pilalla, otin sellaisen Essenceltä sekä Mavalalta alekorista. Kynsilakoista kiinnostuneille; geelilakkoja oli tosi paljon, leimauslakkoja, laattoja, efektilakkoja ja paljon erilaisia kynsilakkoja mm.natural ja jotain glitter toppereita. Käykää tyhjentämässä, kaikkea oli ihan huimasti :)

26 kommenttia:

  1. Minun pitäisi varmaan alkaa käyttämään myös tuollaisia aikuisemman ihon tuotteita, mutta jotenkin en saa päähäni tarttumaan sitä totuutta, että olen ihan kohta 30-vee. Tuli muuten se Rocherin paketti eilen, ja alennuskoodisi kaupanpäällisvoide toimi loistavasti. Mitä nyt näin yhden käytön jälkeen voin sanoa. :) Ostin muitakin ekosertifikoituja tuotteita kokeiluun, ja pakko sanoa että Yves se vaan saa kaiken tuoksumaan hyvältä. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Kiva kuulla että pystyt käyttämään :) se on ihan loistava voide! Yvesillä on hyviä sertifikoituja tuotteita ja muutkin kasvipohjaiset tuoksuvat hyvältä ja ovat ihanan raikkaita iholla. Mun oli pakko ottaa 30 tienoilla järeämmät aseet käyttöön. Iho kuivaa niin julmetusti ja pintajuonteet näkyvät selvemmin. Lisäksi mun iho kutisee synteettisen meikkipohjan alla jos olen rasvannut huonosti :/

      Poista
  2. No jopas on Essencesn tuotteet edullisia! :)
    Täällä pk-seudulla ei ole Carlsoneita, mahtaakohan Essencen pisteitä löytyä muista liikkeistä, esim. Tokmanneilta tms.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essenceä on Tuurissa, Kärkkäisellä, osassa Halpa-Halleista ja joissakin Carlssoneista. Korjatkaa jos olen väärässä! Mutta pakko lällättää, kerrankin kuopiossa on jotain; jopa 2 eri Essence myyntipaikkaa!

      Mutta Essence myyntipisteet kasvavat koko ajan joten toivotaan että sinnekin olisi tulossa! Hyviä ja halpoja. Ja kaikki uusi, erilainen kiinnostaa ;)

      Poista
  3. Tässähän iskee Essence-kateus :). Odottelen kuumilla hiilillä, että pääkaupunkiseudulle tulisi pian myyntipaikka. Tykkäsin kamalasti sarjan luomiväreistä ja ripsarista, joten pakko kai se on muitakin meikkejä kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsivärit on muuten ihan hyviä. Hintaansa nähden! Luomivärejä en ole vielä ostanut :) toivottavasti teille tulee, uskoisin kyllä. Teillä on kaikkea muuta mitä meillä ei :)

      Poista
  4. Mukavaa, että Carlsonit lähti tähän mukaan. Iloittiin Joensuussa sitä, sillä Tokmanni on n. 50-55 min. kävelymatkan takana ja muutenkin siellä tulee käytyä todella harvoin (samoin Lidl, Prisma jne. n. 45 min kävelymatka). Nyt Carlsonille menee se 10 min. kävellen :D Tosin täällä on se pienin 250 tuotteet valikoima, niin suurin osa lakoista miulla on C&G versiona. uutuudet tulen kuitenkin ostamaan jatkossakin K4L - sillä sinne tulee kaikki kokoelmat TE:sta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on hyvänkokoinen Carlsson, kosmispuoli on minusta parempi kuin täällä. Muutenkin hyvät kaupat mutta harmi kun Kicks lähti pois :/ tuli aina tehtyä pyhiinvaelluksia sinne kun kaveri asuu siellä :)

      Poista
  5. Reissusta olen kuskannut Essencen tuotteita ja tilannut suoraan Saksasta. Kynsilakat ovat laadultaan hyviä, varsinkin hintaansa nähden. Käsirasvoista tykkäsin kovasti ja jalkavoidekin tuoksuu niin hyvältä, että olen käyttänyt sit käsivoiteena. Täytyypä tarkistaa Halpa-Halli, kun menen seuraavan kerran äitini luokse. Tuo liukuvärjätty poskipuna alkoi kiinnostaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakoista olen kuullut hyvää mutta myös huonoakin. En ole niistä enempää innostunut koska eivät näytä niin uniikeilta ja jokaista väriä jo taitaa täältä minulta löytyä ;D

      Poista
  6. Essencen kaksi värinen poskipuna näyttää ihanalta ja siksi ostinkin sen, mutta siinä oli harmikseni aika heikko pigmentti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua :D en ole vielä kokeillut. Mutta mieluummin ehkä vähän kerrallaan kuin persikkaisia pelleposkia ;D ellei ole ihan susi yksilö...

      Poista
  7. Yllättävän vähän ovat nostaneet Essencen hintoja :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mulla tietoa mitä on ennen maksanut tai mitä maksaa netissä :) halpoja jokatapauksessa ;D

      Poista
    2. Tietääkseni hinnat on melkein samat kuin Kosmetik4lessillä?

      Poista
    3. Tarkoitin verrattuna muiden maitten hintoihin siis! :D

      Poista
  8. Essencen poskipuna on tosi nätti. Persikkaiset sävyt on kesällä poskilla omia suosikkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aika vähän käyttänyt persikoita ja sellaisista puna-koralleista tai kultaiseen taittavista mulla taitaa olla vain Orgasm! Oli siis aika korjata tilanne :)

      Poista
  9. Mulla on ollut tuon Yvesin sarjan seerumi. En enää muista mitä pidin itse seerumista, mutta muistan elävästi pakkauksen epäkäytännöllisyyden! Lasinen pipettipullo yhdistettynä melko jämäkän koostumuksen omaavaan tuotteeseen!!! En muista ikinä kohdalleni osuneen epäkäytännöllisempää tuote+pakkaus yhdistelmää.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa vähän epämiellyttävältä. Tämä pumppupullo toimii loistavasti, on siis taidettu kuunnella palautteet ja pullon toimivuutta on paranneltu :)

      Poista
  10. Aivan ihanan värinen tuo Essencen Blush Up! - poskipuna <3 Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla merkkiä ja harkinnut Saksasta tilaamista, pitäisiköhän vihdoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä, halpoja ovat ja kaikki on ihan hulluna näihin :D

      Poista
  11. Pitääkin suunnata Carlsonille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3