sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Picture Polish - Darcy

Darcy piti ihan ehdottomasti hommata Picture Polish kokoelmaani koska mustat! Pidän niin paljon tummista lakoista ja musta on aina musta. Siihen ei vaan ikinä kyllästy. Darcy näytti ensin mustalta jossa on vähän microkimalletta mutta kun sain lakan niin oooh!

 P2250066.ORF

Darcyssä on ihanaa pientä holoflakieshippusta. Ihan mieletön! Ja tämä on kynnellä ihan mustamusta mutta pieni holotus sieltä erottuu. Tosi hieno näin talvellakin kun jaksaa kimmeltää vähän vaisummassakin valossa. Millainen upeus on sitten kesällä?

Koostumus on vähän vekkuli. Jos laitat ensimmäistä kerrosta ohuesti, se kaljuuntuu. Suosi mieluummin yhtä paksua kerrosta, se peittää lyhyet kynnet. Minulla kaksi kerrosta. Darcy kuivuu nopeasti vaikka lakka on paksua. Minuun vetoaa kiiltävä musta pinta ja kun siihen yhdistää hopeaa...!!!


 Mietin pitkään tämän ostoa. Oman kokoelman OPI My Private Jet sekä Color Clubit Revvvolution ja Halo Hues Beyond mietityttivät, eivät kai olisi liian samanlaisia. Eivät kyllä ole, kaikki ovat ihan erilaisia. 

 P2250086.ORF

Tämä erottuu edellämainituista Picture Polishin uniikilla holokimalteella. Ja tämä on ihan selkeimmin musta, noissahan on vähän ruskeaa ja harmaata...Jos pitäisi valita yksi loppuelämän musta lakka niin se olisi ehdottomasti Darcy!


Koristeluissa hopeat niitit ja OPI Liquid Sand It´s Frosty Outside. Nämä kynnet vaan toimivat ja olivat yhdet lemppareista! Yksinkertaiset mutta silti niin näyttävät.

Muita Darcyn ystäviä? Jännä miten pidin tätä ensin ehkä vähän tylsänä ja yhtenä mustana muiden joukossa...mutta sitä se ei kyllä ole ;)

Se muuten alkaa olla loma lopussa. Pöh. Huomenna töihin. Ajattelinpas muuten tehdä tälläisen jätskiarvostelun tähän loppuun. Jäi niin elävästi mieleen kun viime kerran vaaditte kuvaa Ben & Jerry uutuudesta kun en hoksannut kuvata sitä postaukseen vaikka uutuusjäätelöllä lällätin ;) 


Cinnamon Bunsin bongasin Ärrältä. Jos syöt korvapuustitaikinaa raakana etkä hätkähdä imelää jäätelöä niin kannattaa maistaa. Maistuu todella imelältä karamellilta ja korvapuustilta :P niin imelää että jäi mullakin yhteen purkkiin mutta tulipahan maistettua. Ei noussut Ben & Jerry suosikkeihin mutta onneksi näitä on niin iso valikoima että kaikille on varmasti jotain. BeeJiin suomisivuilla on pari muutakin uutuutta, käys kurkkaa! Meikä aikoo käydä kaupassa heti maanantaina katsomassa joko niitä myydään. 


Mun mielestä lomalla saa vähän hölläillä. Syön vähän rennommin enkä liiku ihan joka päivä. Arki kuitenkin on niin aktiivista ja liikunnantäyteistä ja päivittäiset kalorit on tiukasti laskettu. Mun mielestä tekee vaan hyvää lomalla olla oikeasti lomalla. Tuli tavattua ystäviä, sukulaisia, vähän käytyä kaupoilla, pitsalla ( en ole käynyt sitten viime kesän ) ja luettua kirjoja. Mulla on paha tapa mutustaa suklaata samalla kun luen. Cloettan uudet levyt on ihan mielettömiä; riisimuro-minttusuklaa ja suolainen vohvelisuklaa! Nämä menevät ihan hetkessä, samaten kuin Fazerin uutuus popcorni levy. Sitä en ole uskaltanut ostaa kun viime levy mene kerralla :D ehkä hiilarikammoisten ei kannata tätä blogia lukea...lupaan kyllä olla arkena kiltisti mutta pitää sitä välillä nauttia! 

Mutta on se vaan kiva palata ruotuun, liikkua ja syödä kontrolloidusti :D se kuitenkin on mulle parempi vaihtoehto ja tiedän sen itsekin. Jatkuvalla mässäämisellä saa vaan pahan olon ja huomaan itsekin olevan laiskempi jos annan itselleni luvan siihen. Parempi pysyä ruodussa ja syödä perusterveellisesti mitään pelkäämättä. Viikonloppuna pidän aina herkkupäivän ja siihen on vara jos ruokavalio muuten on ok.


16 kommenttia:

  1. Darcy päätyi mun ostoslistalle! Aivan ihana! <3
    Huomasin muuten, että mulla ei ainakaan sun postaus ole päivittynyt lukulistalle ollenkaan. Instasta päättelin, että blogissa on postaus tästä Darcysta. Mullahan oli viikolla sama juttu, tyhmä blogger kun aina sekoilee. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Darcy on hankinnan arvoinen :)
      Blogger on...Mullakin päivittyy tietyt blogit tunteja myöhässä. Todella outoa :/ sekoilee nimittäin todella usein!

      Poista
  2. Tuosta nyt ei puutu kuin Colin Firth märällä paidalla. Taidan ostaa pulla-jäden pikarina , ei nuo taikinat maistu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä tykkään Colinista :D kerran näitä maistelee...joskus se Cookie Dough oli lemppari mutta ei ole tullut enää ostettua .)

      Poista
  3. Pullajätski kuulostaa ihan mahdottoman hyvältä! Tarttee odotella, että tulee oikeisiin kauppoihin. Ärrällä, kun ei tule asioitua oikeastaan koskaan, mitä nyt pari kertaa olen joutunut hakemaan sieltä paketin.

    Itsellä näkyy tämän päivän postaus Bloggerin lukulistalla julkaistuna "4 päivää sitten".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas käyn Ärrällä aina kahvilla joten sieltä bongaa aina kaikki uutuudet :) johtuukohan tämä viba nyt siitä kun piti vähän säätää tätä julkaisua...eli tämä postaus on nyt jäänyt vähän kaikilta huomaamatta...ihmettelinkin kun tulee niin vähän kommentteja!

      Poista
  4. nätit kynnet ! <3 multakin löytyy OPIn Frosty, on kyllä ihana lakka! ainoa miinus on siivoaminen, koska OPIn suti on omille kynsilleni hieman liian leveä, joten sotku on väistämätöntä.. ärsyttävä hopeashimmeri tuntuu vaan leviävän joka paikkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minunkin kynsilleni OPI sivellin on liian leveä mutta minilakassa se onneksi on pienempi. OPI lakat on muuten parhaita mutta siveltimestä vähän miinusta!

      Poista
  5. Mä oon kanssa koko päivän odottanut postausta :). Tää tollo tajusi vasta nyt tulla katsomaan ihan manuaalisesti josko olisi postausta blogissa. Ei toi Bloggeri ei! Onneksi en missannut tätä, koska Darcy on mun superlemppari. Mua vähän keljuttaa, kun laatikossa on jo Zoyan Storm ja tämä on aikaslailla dupe mutta huomattavasti paremmalla peittävyydellä. Stormin alle saa melkein laittaa mustan lakan. Ja kiitos näistä herkkuarvosteluista <3. Mä en tykännyt popcorn-suklaasta mutta pitääpä maistaa noita Cloettan sukluja. Ben&Jerryä mä en raaski juuri koskaan ostaa, kun kaikki roposet pitää käyttää kynsilakkoihin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Darce on minunkin uusi lempparini! Meinasin muuten ostaa Stormin mutta onneksi en jos se on noin huonosti peittävä.

      Haha nyt vähän naurattaa tuo logiikkasi :D tällä hetkellä BeeJiit näyttää olevan tarjouksessa K-kaupoissa joten plussakortti esiin, nyt on silkkaa säästöä ostaa jätskiä ;D

      Poista
  6. Voi äh, nyt tekee mieli Ben & Jerryä :D
    Mie käyn ostamassa ne yleensä Makuunista, kun siellä on halvempaa mitä Valintatalossa / S-marketissa ja siellä on koko kaapillinen niitä. Mansikkajuustokakku on kamalanmakuista, en tykkää yhtään. Mutta ne yougurtti ja Satisfy My Bowl on lemppareita. Tuota kanelipullaa voisi maistella :P

    Fazerilta on nyt tullut 100 g suklaalevyjäkin! (maitosuklaa, marianne ja joku kolmas oli vielä, en tiedä onko enemmänkin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko se kolmas joku pähkinärouhe? Sitä taisi olla jokunen vuosi sitten :) minä ostan BeeJiit mistä sattuu, aika usein kyllä K-kaupasta kun siellä on tarjouksessa. Minusta S-ketjussa on huonompi B&J valikoima muutenkin, ei niillä ole omaa B&J kaappiakaan. Ja pitää ostaa useampi kerralla ja kylkeen jotain pakasteita kun on yli puolen tunnin ajomatka kotiin niin ettei ne ehdi sulaa ;))

      Poista
  7. On kyllä ihanat kynnet ilman mitään erikoisuuksia; tässä pääsee hyvin tuo darcyn musta lakka esille :) Kynnet mun makuun! :) Darcyn lakkoja en ole vielä päässyt testaamaan, mutta on tullut nettikauppoja selaillessa vastaan. Täytyykin selailla vielä lisää :)
    Ja siitä mausta puheen ollen, niin NAM nuo Ben & Jerry's jätskit on kyllä niin herkkuja! Muutamaa olen maistanut ja jotkut ollut ihan taivaallisia :p Chloettatkin on hyviä :) Ite en kaloreita laske, mutta pidän terveellisestä kotiruuasta ja liikkumisesta, kun tosiaan on paljon parempi fiiliskin kun on liikkunut päivän aikana ja syönyt terveellisesti :) Roskaruokia melko harvoin tulee syötyä. Mutta näitä mässäilypäiviä saa (ja pitääkin) aina sillon tällön mielestäni pitää. :)
    Lomallasi olet löhöilyn, mässäilyn ja rentoutimisen varmasti ansainnut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Picturen lakat ovat ihania, kannattaa tutustua :)
      Ei mulla arkena tee sinällään mieli herkkuja paitsi kun on nälkä :) tykkään terveellisestä ruoasta, rahkasta ja kaikesta happamasta. Tosi harvoin syön roskaruokaa tai käyn ulkona syömässä tai kahviloissa. Niin ihan hyvällä omallatunnolla voi joskus höllätä. Ben & Jerryt on parasta jäätelöä ikinä mutta kyllä niihin tympiintyy jos koko ajan syö. Ne on ihan spesiaaleihin herkkuhetkiin ;)

      Poista
  8. Tummat kimaltavat lakat parhautta, hienot!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3