keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Magazine Cover Mouse

Minniellä jatketaan! Yksi ihanimpia OPI Liquid Sand lakkoja on ehdottomasti Minni kokoelman Magazine Cover Mouse. Minusta tämä sopii kivemmin lämpimälle iholle mutta ei hirmu paha mullakaan :) kaksi kerrosta riittää, ahh niin ihana nopean lakkauspäivän lakka!

Punaisen sävy on kullankimalteinen mutta ei liian jouluinen. Onneksi on erilaisia punaisia tekstuureja, tämäkin kaunis mutta ei niin ihana kuin Zoyan Chyna jonka koen paremmaksi ihonvärilleni.


P3100005.ORF

Mutta kun poistin lakat, ylläri kynsillä oli aika ikävä. Peel-off päästi punaisen lakan läpi ja JUURI BUFFATUT ja vaaleiksi saadut kynnet olivat punaiset :((( kyllä harmitti!


P3100003.ORF

Onko siellä muita punaisen tekstuurin ystäviä? Tämän lakan ystävä kyllä olen mutta sanon buu kynsien värjäämiselle...

Hei ja vähän muita kuulumisia :)) KOIRAkuulumisia! Eli pääsiäisenä kovasti odotettu Hippu-pentu pääsee uuteen kotiina :) vielä olen malttanut mieleni pahimmilta hankinnoilta mutta ruokakupit piti jo ostaa ;D pannan ostan vielä ja ruokia. Meinasin ostaa oman pedin mutta alkuun saa pahvilaatikko ja tyyny riittää...jos se pissii :D Zooplussassa oli halvimmat pedit mutta en vielä tilannut. Kun ei tiedä miten iso siitä tulee niin ostaa myöhemmin. Samalla kun valjaatkin.

Pääsiäinen kyllä sattuu hirmu hyvin, pennut on just 2 kk ikäisiä. On neljä päivää aikaa olla pennun kanssa. Mulla on myös se käsileikkaus pääsiäisen jälkeen joten sittenkin on mahdollisuus olla pidempään Hipun kanssa :) 
Näin viikonloppuna omistajia ja kuvia pennuista. On ne kasvaneet ja alkavat jo näyttää lapinkoiralta, musta pohja jossa harmaata. Meidän pentu on kiltti, jää laumaan kun osa lähtee harhailemaan. Harmi kun mulla ei edelleenkään ole kuvia tähän liitettäväksi. Mistä tämä koko aikainen kiire tulee? En ole kerennyt katsomaan pentuja tai ylipäätään näkemään kavereita. Ei ehdi muutakuin töitä, kotihommia, blogia ja liikuntaa. Tuntuu että illat oli siinä ja hyvä jos telkkarista vähän ehdit jotain katsoa :) mutta sellaista tänne, kolmen viikon päästä Hippu on jo meillä ja kyllä, sitten saatte vauvakuvia!!

18 kommenttia:

  1. Oon aina ollut sitä mieltä, että en tarvii tätä lakkaa kun mulla on se Jinx, mutta kyllä mä nyt ehdottomasti tarviin tän. Onhan tää nyt ihan erilainen! :D

    Ihania uutisia, todella söpö nimi tulee teidän koiravauvalle! :) En malta oottaa että nään kuvia. <3

    Ja tuosta kiireestä... vähän alkaa jo puuduttamaan tää jatkuva kiire. :( Tuntuu että mitään ei ehdi tehdä, kun on vaan töissä ja sitten kotona on niin paljon kaikkea tekemistä. Yritän kovasti kyllä tehä aikaa myös liikunnalle, jos vihdoin pääsisi kesäkuntoon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan, eikös Jinx ole oranssi? Mulla ei sitä ole :)
      Sinä kesäkuntoon? Höpsö sinähän jo olet :) itselläkin on noita kesäkunto-operaatioita kyllä joka vuosi :D minä kyllä pyhitän aikaa liikunnalle, on ihan pakko kun tulee muuten hulluksi ja lösähtää ;)
      Hipusta tulee kuvia, varmaan kyllästymiseen asti! Mullakaan ei ole ollut koiraa kun kissaihminen aina ollut. Mutta koiratkin ihania ja kun se oma söpö koira löytyi niin ♡♡

      Poista
    2. Mulle liikunta on niin pakkopullaa, en ole koskaan harrastanut mitään ja kunto on niin surkea... :D Nyt on kyllä aika ryhdistäytyä!

      Mäkin oon alkanut haaveilemaan koirasta, vaikka oon aina ollut sitä mieltä että mä oon kissaihminen. Joku sellainen ranskanbulldogi tai whippet olis ihana. <3 Ehkä joskus... sitten kun on ikioma koti. :)

      Poista
    3. Minäkin lähdin ihan nollasta ja meinasin kuolla ensimmäisillä jumppatunneilla :D siitäpä sitä on sitten kehittynyt :D
      Koirat on kivoja. Uskollisia kavereita ja parasta on saada kaveri lenkille!

      Poista
  2. OMG!!! This is so pretty! I super love the color and the texture is just fine. I usually prefer this kind of nail polish for they are sturdy so you won't need to apply every other day.

    VastaaPoista
  3. Samaa kiirettä mullakin. Oon monesti ihmetellyt, että miten perheelliset ihmiset saavat ajan riittämään kaikkeen, kun meilläkin lapsettomana pariskuntana on aivan jatkuva kiire. :) Mut ihana koirauutinen! Otahan sitten rutkasti kuvia, kunhan vauva tulee taloon. ;) PS: tuo lakka on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana saada eläinvauva koska viimeisestä on aikaa 10 vuotta, silloin otin Liisan ja Pipsahan oli iso kun mulle tuli :)
      Semmosta se arki on, jos olisi lapsia niin tuskin bloggaisin :D

      Poista
  4. Hippukuvia odotellaan täälläkin <3. Me käytiin eilen katsomassa pupukavereitamme (joo meillä on pupukavereita) ja siellä oli hoidossa ihana harmaa luppakorva ylisuurella päällä ja sydämellä. Se oli ihan kuin meidän Leidi, joka just tammikuussa kuoli. Meinasin napata lupan mukaani, kun tuli niin kamala ikävä.

    Meillä on täällä kanien tutustuminen menossa edelleen. Nyt ne uskaltaa jo jättää vahtimatta samaan pesään mutta vaavi ei uskalla tulla vessasta pois vaan nukkuu siellä :).

    Kehveleen kynsilakka. Mulla oli kans tosi hyvät kynnet, joihin olin laittamassa just geelejä ja edellisenä päivänä oli pakko testata Chinan Passionia FUN:in glitterin alle. Kaikki kynnet oli sit mukavan oranssiset ja nyt niissä on vielä geeli päällä. Näkeepähän kasvurajan ainakin :). Tämä väri on kyllä ihana silti. Niin ihana, että mun oli pakko ostaa myös tän dupe (vahingossa) eli Isadoran Love Crush. Chyna on kyllä astetta arvokkaamman ja tyylikkäämmän värinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kyllä ne pupukaveritkin ovat niin suloisia ♡ sydän ihan heltyy, harmi kun asun niin kaukana etten pääse katsomaan ihania pupusia :)
      Tuota IsaDoraa mulla ei olekaan. Mutta punaiset värjää ja ovat ylipäätään maailman ärsyttävimpiä poistaa! Mutta ihania silti :)

      Poista
  5. Nätti lakka! :) En malta odottaa kuvia teidän uudesta tulokkaasta sitten kun saapuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään malta odottaa pikku-Hippua! Ihan kamala vauvanodotuskuume :))

      Poista
  6. Mulla on kanssa tämä kaunotar ja nyt en pirukseenkaan muista värjäskö tää mulla kynnet. Pirullinen oli kyllä poistaa :D
    Koira vauvat on ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peel-offin kanssa värjäsi :/ mutta ilman sitä ei kyllä jaksa hinkata! Koiravauvat ♡ ja yleensä kaikki eläinvauvat ♡ kissavauvoja en onneksi ole nähnyt, niitä en voisi vastustaa!

      Poista
  7. Pääsiäisvauva! Mulla on ihan hillitön vauvakuume , vaikkei nuorimmainen ole edes kahta.
    Hyvän värinen punainen.

    VastaaPoista
  8. Oih pentukuvia odotellessa! <3 Ihanaa kun saatte mussukkanne juuri pääsiäisen pitkää viikonloppua vasten :)

    Harmi juttu tuo lakka, kun värjäsi kynnet :/ Inhottavaa, itse panikoin aina vahvapigmenttisten lakkojen kanssa ja pelkään värjääntymiä kuin syöpää :D No, onneksi nekin on buffattavissa/hinkutettavissa ruokasoodalla+sitruunamehulla jos eivät ihan pahimmasta päästä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, juuri sitä toivoin niin on sitten aikaa olla pennun kanssa :) minä hinkutin värjäymät jo melko kovalla kouralla pois. Nyt ei sitten buffata vähään aikaa ettei kynnet mene ihan pilalle :)

      Poista

Kiitos kommentista <3