perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kevättä ilmassa

Kevät innostaa meikkaamaan pastelliväreillä ja kaivamaan kirkkaita värejä esille sekä kynsillä että meikeissä.

Clarinsin Garden Escape kevätmeikki iski kovasti, ihastuin blogin kautta saatuihin tuotteisiin mutta hankin vielä muutaman huulituotteen lisäksi.


Instant Light Lip Balmit uudistuivat ja muuttuivat puikkomalliseksi. Hankin sävyn Red. Mietin vähän kaupassa että onko tämä liian lämmin kun joissain kuvissa se on näyttänyt ihan kylmän punaiselta. Riippuu varmaan omasta väristäkin mutta mulla tämä muuttuu jopa vähän pinkiksi kuluessaan pois? Ehkä olisin toivonut pysyvän ihan punaisena koska pinkit on punapäälle nou-nou mutta tykkään tästä silti. Lip Balm on sellainen huulirasvan ja huulipunan välimuoto, ihanan luonnollinen huulilla ja tuntuu vähän kosteuttavan. Kuluu äkkiä pois joten kantsii lisätä aika ajoin :) näitä on kuutta eri sävyä ja hintaa 19 e.


Huuliöljyistä hankin hunajan. Vadelma minulta löytyi ennestään. Tämä oli samanhintainen, 19 e. Hunaja jää valikoimaan, vadelma on kausituote. Tämä ei anna väriä huulille mutta oli niin jännä että pakko oli hankkia. Ihana jellymäinen hunajakiilto huulilla, pysyy myös pitkään. Omaa myös hoitavan ominaisuuden sisältäen hasselpähkinäöljyä jonka vaikutusta täydentävät mirabelle- ja jojobaöljy. Vaikka huulet olisivat kuivat niin tämä tuntuu hellivältä ja jotenkin niin ihanalta kun ei korosta kuivuutta.

P2280033.ORF

P2280032.ORF

Joko huomasitte? Että mitenkä se on saanut nyt noin pitkät ripset :D salaisuus on volyymia antavassa Eccencen Get Big! Lashes ripsivärissä :) ihan hullun halpoja, jotain 3 e. Ei ehkä erottele mutta antaa volyymia. Pakko oli ostaa kolmenlaista Essencen ripsaria kun ovat niin sikahalpoja. En tiedä ostanko uudestaan, ehkä. Kyllä nämä käyttää loppuun mutta eivät nämä huisin hyviä ole ;D

Meikki on tehty blogin kautta saadulla Garden Escape paletilla jonka esittelin tässä. Lisäsin Paesen valkeaa matta luomiväriä kulman alle sekä sisänurkkaan ja rajauksessa käytin Urban Decayn vihreää kynää :)

Joko teillä on meikit muuttuneet kevään väreihin? Onko kenties Garden Escape paletti innoittanut vihreisiin meikkikokeiluihin? 

16 kommenttia:

  1. Pakko myöntää että vihreää on tullut laitettua. Onistan tasan vihreän napin. Kiitos clarinsin lookin, olen käyttänyt vihreää alarajauksessa. ☺
    Käytätkö muuten koskaan alaripsissä ripsaria? Itse oon huomannut nyt kun oon laittanyt sitä vihreää alarajaukseseen niin ripsari kruunaa homman.
    Huuliöljy houkuttelisi... mutta yritän olla ostamatta mitään lähestyvän Lontoon reissun vuoksi ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä, en ole ikinä käyttänyt. Pelkään että tuhrii ja muutenkin näytän oudolta alaripsivärissä :)
      Hei kivaa reissua, siellä sitä passaa shoppailla!!

      Poista
  2. Mä oon noita huuliöljyjä himoinnut. Ehkä mä jossain vaiheessa pääsen kauppaan asti ja ostan sellaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös tämä ollut nyt tarjouksessa Sokoksella? Tai onko sulla se -20% alelipuke?

      Poista
  3. Vau miten upea meikki! <3 Mä en ole pitkään aikaan käyttänyt vihreää meikissä... Nyt tuli sellainen olo että seuraavaksi pitää! Oon nyt vaan käyttänyt tylsiä ruskeita sävyjä... :D Ei oo vaan hetkeen tullut mitään kunnon inspiraatiota, että alkaisin väreillä leikkimään. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mutta onhan sulla mahtavia huulimeikkejä! Niiden pariksi sopiikin sellainen tylsä silmämeikki. Joten kokonaisuus sinulla ei ole tylsä ♡

      Poista
  4. Mä otin just käyttöön tuon Essencen ripsarin ja olen ihastunut. Sain tosi pitkät ripset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin en tykännyt kun se harja on ihme möykky. Mutta sitten rupesi toimimaan ja hyvät ripset tekee :D

      Poista
  5. Kosteuttaako/pysyykö nuo öljyt hyvin huulilla? Ja onko niissä esim. Hunajassa hunajainen tuoksu/maku :D
    Kumpi on parempi hunaja vai vadelma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne pysyvät. Ne ovat kuin hyytelöä huulilla, ei perinteisen kiillon tuntuisia. Huulet ovat pehmeät ja hyväntuntuiset pitkään :)
      Hunaja tuoksuu hunajalta, vadelma vadelmalta. Minusta se on enemmän tuoksu kuin maku. Tykkään molemmista, ehkä vadelmasta kuitenkin enemmän koska se antaa ihan vähän väriä :)

      Poista
    2. Mietin vaan, kun revin huuliani. Että auttaisiko tuo asiaan + vadelma voisi olla <3

      Poista
    3. Voi se auttaa, et ehkä halua koskettaa öljyisiä huulia ( vaikka tämä ei öljyinen ole ). Käy kokeilemassa Sokkarilla ensin, tykkäätkö :)

      Poista
  6. Musta toi hunaja huuliöljy on tosi nätti, jotenkin syötävän hyvän näköinen. :D Kaunis meikki. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä maistanut näitä vaikka hyvältä tuoksuivatkin ;) aika harvoin ostan näin kalliita huulimeikkejä koska mulla on niitä tuhottomasti mutta nyt oli pakko! Huuliöljy on jotenkin niin ihana :)

      Poista
  7. En löytänyt noita kiiltoja Sokoselta , olisin testannut tuntumaa , minne lie laittaneet. Taidan etelässä käydessä ottaa uusiksi.
    Tykkäsin tuosta ripsarista alkuun, mutta sitte se hetkessä kuivahti , nuo tavalliset harjapäät eivät toimi niin hyvin , ei ihan saa ripsen tyvestä asti harjattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä keskikäytävällä, Clarins hyllyn lähettyvillä Diorin puolella. Ihan totta muuten, mullakin kuivahti ensimmäisenä käyttämäni Essence, en muista nimeä. Ostin kolme erilaista ripsari ja tämä on nyt toka käytössä :) hinnalla eivät kyllä ole pilattu!!

      Poista

Kiitos kommentista <3