torstai 26. maaliskuuta 2015

F.U.N. Lacquer TGIF

En ymmärrä mikä ihme tapa mulla on jemmata uusia lakkoja. Aina tuntuu että en nyt halua lakata tuolla, ei vielä, haluan vielä jemmailla sitä :D tai sitten kynnet eivät ole sopivassa pituudessa tietylle lakalle...vähänkö pimeetä!! Mutta nyt iski paniikki, kohta en voi lakata mahdollisesti pariin viikkoon ja uusia lakkoja mulla on ihan hulluna joita haluan esitellä teille!

P3170019.ORF

P3170007.ORF

F.U.Nin lakoista TGIF on odotellut vuoroaan. En tiedä miksi koska ihana se on ja ihastuin siihen silloin heti kun se tuli. Jo pullossa se näytti ihan erilaiselta kuin yksikään omistamani kultainen hololakka. Tässä on jotain samaa jännää glitteriä kuin OPI Golden Eyessä. Tiedättekö sen jännän kultainen hehkun joka on kuin sulaa kultaa kynnellä? Hirmu elävän näköinen lakka.

P3170022.ORF

Minusta tässä on vähän sellainen kultainen foil-tyyppinen finish. Auringossa upea linear holoshimmer tulee sille. Aivan upea lakka! Ehkä enemmän sellainen nudetyyppinen kultainen kuin ihan kulta-kultainen. Kolme kerrosta, todella nopea kuivumaan. Mielettömän nätti viileälle iholle, on sellainen neutraali-viileä kulta. Parhaita kultaisia lakkoja kokoelmassani, kyllä F.U.N osaa...pelkäsin vähän poistoa että saako hinkuttaa. On tässä vähän ärsyttävää tuo glitteri, sellaista hienojakoista joka jää vähän pyörimään käsiin. Mutta en kokenut ylitsepääsemättömän ikäväksi koska jos lakka itsessään on upea niin tuo poistaminen on ihan pikku juttu :)

P3170035.ORF

TGIF ja muut F.U.N lacquer indielakat löydät CesarsShopista. Oma lakkani on saatu blogiin esiteltäväksi. Käytin leimauksessa Konad m72 laattaa. Mustat niitit ostin Wiino Shopista

Mitä tykkäätte F.U.N lakoista, hankitteko jotain? Mikä teistä on upein kultainen hololakka, voisiko se olla TGIF?


22 kommenttia:

  1. Onhan tuo kyllä ihan älyttömän kaunis lakka! :)

    VastaaPoista
  2. F.U.N.:in Kingiä odotellessa.. ;)

    VastaaPoista
  3. Hihii! Mä niin arvasin, että tää olis sun lakka :). Heti kun näin tän Cesarsilla se vaan huusi sun nimeä <3. Ja kyllähän se kaunis onkin. En ollut edes kiinnittänyt siihen huomiota mutta tikuttaessasi FUNeja se oikein pomppasi silmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D ihana on! Funeissa on monia ihania, jossain vaiheessa hankin näitä kyllä lisää :) ihana olis kun pääsiskin livenä hiplaamaan. Joku (H) versio on vielä hommattava :)

      Poista
  4. Onpas kivat kynnet ^_^
    Itte oon kynsimasiksessa, ku onnistuin TAAS katkaisemaan kynteni ja jouduin lyhentämään ne superlyhyiksi. Tuntuu hämmentävältä käyttää sormenpäitään :D Positiivista on se, että nyt voin olla rauhassa nakukynsillä ja öljytä ja öljytä ja rasvailla kynnet vähän kestävimmiksi :)

    Oon ihastellut noita kaikkia F.U.Nin lakkoja, mutten oo vielä saanut aikaiseksi tilattua yhtäkään. Mulla olis monta vaihtoehtoa, mut näitten lakkojen hinta on vähän jarruttanut. Tarttee valita vaan muutama hyvä ja valinnanvaikeus iskee :) Mutta jossain vaiheessa ostan kyllä F.U.Nin lakkoja, on ne niiiiiin nättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi :( tosi kamala juttu! Jos mulla on ihan nysäkynnet niin tuntuu että sormenpäät on ihan arat ja kipeet. Onneksi mennään kesää vasten jolloin on parempi vuodenaika kynsiä ajatellen. Ei muutakuin tsemppiä kasvatukseen!
      Onhan näillä kova hinta ja siksi haluan valita huolella mitä vielä ostaisin näistä. Mutta on ne sen arvoisia, oota vaan kun ekan saat!

      Poista
  5. Hieno! Meinaatko lakata ennen leikkausta ja millä ettei siihen kyllästy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ja ajankohtainen kysymys! Olen pohtinut tuota. Lauantaina mulla on hautajaiset joihin teen yhdet koristellut kynnet. Jos jaksan katsella niitä niin pidän ne. Maanantaina on sitten se leikkaus. Varmaan 1-2 viikkoa on ettei voi lakata :( :( :(
      Tulee muuten hirveet vierotusoireet! Ja ennen leikkausta mun pitää tehdä teille swatchit neljästä Color Clubin kokoelmasta ja sitten mulla on 3 Picture Polishia kokeilematta...ääää on sitten ihan kamalaa kun ei voi kynsipuuhastella. Mutta olen jo kehitellyt postauksia muustakin että en unohda teitä :) ja koirapostauksia on luvassa, viikon päästä se tulee!!!!!!!

      Poista
  6. O-ou, kauneutta ilmassa! Tosi kaunis lakka ja sopii sulle ihan kun - no just se! :)

    VastaaPoista
  7. Awww...so pretty! Love the base color used and love the design that you did in your ring finger. Love it!!!

    VastaaPoista
  8. Ooh, aivan mieletön! Mulla ei yhtäkään FUNia vielä ole, mutta kyllä niitä olisi tarkoitus hankkia kunhan rahapussi antaa periksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei ole mullakaan vara ostaa koko ajan kalliita lakkoja :)

      Poista
  9. Moi :)

    Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

    Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

    Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

    Hauskaa päivänjatkoa!!

    Carl@sudio.se

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3