tiistai 24. maaliskuuta 2015

Aztec Nail Art

Sain joskus aiemmin Konadin uudet Square laatat Cesarista. Osa meni heti käyttöön mutta osassa oli outoja ja hankalia kuvioita. Nämä ovat sitten vähän jääneet unholaan, ihan syyttä suotta kyllä!

P3180057.ORF

Ajattelin kokeilla ihan uutta juttua, nimittäin asteekkikuvioita. Niitä on näkynyt muissa blogeissa mutta täällä ei yhtään kertaan. Ehkä ne eivät niin ole mun juttu mutta kaikkea uutta pitää aina kokeilla ;) siitähän kynsien koristelussa on välillä kyse! Nämä kuviothan voi tietysti maalata mutta enpä lähde edes yrittämään ;) tykkään muutenkin mieluummin leimatusta kuin epämääräisestä kuviosta josta minun tapauksessani varmasti olisi kyse.

Minulla on ollut suunnitteilla liukuväri keväisissä, hennoissa väreissä. Olin valinnut jo lakatkin valmiiksi; sheer valkea, persikka ja meloninpunainen. Nyt kevään tullen on ehdottomasti muutenkin ryhdistäydyttävä Ruby Wingien kanssa, ne ovat kerrassaan niin hauskoja; väriä vaihtavia lakkoja. Kevätaurinko jaksaa vaihdattaa väriä kun käytät kynsiä suorassa auringossa. Oletteko muuten nähneet jo swatcheja uusista Ruby Wing kokoelmista? Yritin etsiä mutta en löytänyt. Pitäisi tehdä niistä ostoslista :)


Kynsille ensin liukuväri kostutetulla meikkisienellä, peukaloon ja nimettömään niittejä. Muihin kynsiin asteekkiset leimat mustalla :) kyllä näistä vaan tuli mieltä piristävät, kevätaurinkoiset ja hauskat kynnet :) tykkäsin itse ja asteekkikynsiä on pakko harrastaa uudemmankin kerran :)


P3180060.ORF

Essie Tuck It In My Tux*
Ruby Wing lakat Silk Sheets ja Saloon Sweetheart**
Konad Square Plate 06*
Niitit Born Pretty Storesta
Inm Looks Wet top coat*

Linkit eivät ole mainoslinkkejä eivätkä hyödytä minua millään tavalla. *-merkityt tuotteet saatuja blogin kautta. Mitä pidätte asteekkikuviosta? Tuossa laatassa on niitä enemmänkin, ensi kerralla joku toinen kuvio sitten!

20 kommenttia:

  1. Tosi kiva laatta, mä tykkään nimittäin tooosi paljon atsteekkikuviosta ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Atsteekki on muuten hankala lausua. Meinaan sanoa koko ajan asteekki, atseekki...kirjoittaessa menee myös sekaisin :)
      Kannattaa hankkia tämä laatta jos on mieleinen, siinä on monta ihanaa atsteekkikuviota :)

      Poista
  2. Hienot :) Itsellä sama laatta odotta vielä kokeilua
    -J-

    VastaaPoista
  3. Kiva idea tehdä liukuväri tuon kuvion kanssa. Mulla on jossain muussa laatassa vastaava kuvio enkä oo oikeen käyttänyt, nyt en kyllä tajua miksen! Nää on hurjan nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en tajua itsekään miksen ole tätä käyttänyt. Liukuväri on just paras tähän alle :) yksivärinen olisi ehkä tylsä?

      Poista
  4. Laatta näyttää aikas kivalta ja ei muuta kun lisää tälläisiä tänne :)

    VastaaPoista
  5. Oioi, kun on kivat! :) Tuo värimaailma sopii tosi hyvin yhteen tuon kuvion kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on mielessä muitakin kivoja väriyhdistelmiä!

      Poista
  6. Oijoi! Nämä ovat aivan upeat! Tuo kuvio on ihana ja sopii täydellisesti tuollaiselle hemppisliukuväripohjalle :) Tykkään! <3 <3

    VastaaPoista
  7. Hienot! Tosi kivat sävyt, ei mikään tyypillinen astek-lakkaus kun värit ovat hempeämpiä (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3