keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

100% Nude Nails Week - Topless & Barefoot

Essiellä jatketaan! Tänään vuorossa onkin vähän vaaleanpunaisempi nude. Aika moni mieltää nudeksi juuri sellaisen vaalean pinkin. Mutta auta armias kun alat etsiä täydellistä nude vaaleanpunaista...näitä kun on läpikuultavaa, puolipeittävää, raidoittuvaa tai hyvälaatuista, tälläistä näinkin peittävää ja sitten siirrytäänkin ihan pinkkiin!

P3060049.ORF

Topless & Barefoot on hiekkainen vaaleanpunainen, paljon luonnollisempi ja ihonvärisempi kuin Sand Tropez. Koostumus on creme joten luonnollisesta kynnen värisestä nudesta ei puhuta. Tämä peittää kynnen eikä jää luonnollisen läpikuultavaksi. Tästä lakasta olen aina tykännyt, väri on kaunis ja koostumus hyvä. Ensimmäinen kerros raidoittuu joten pitkiin kynsiin kolme kerrosta; se on aika normi minulle. Varmasti peittää lyhyemmät kynnet jo kahdella mutta oikea käsi on kipeä enkä saa lakattua täysin tasaisesti tähän vasempaan kuvauskäteen. Vielä vähän odotellaan vakuutusyhtiön päätöstä mutta leikkaukseen tuli käsky. Mietin vaan että entäs sitten kun olen useamman viikon yksikätinen? EN VOI LAKATA, en voi meikata kuin vasemmalla, en voi ajaa autoa, en voi nostaa punttia...yhyy mistä sitten bloggaan teille?? Tuo kynsien lakkaus se oli ensimmäinen murhe kun kuulin leikkaustuomion....

P3060054.ORF

Koristeluiksi aika luonnolliset jutut. Nämä muuten sopisivat vaikka hääkynsiksi, tuli ihan sellainen fiilis ;D leimaus löytyy Konadin m79 laatasta. Kultaiset glitterit Sinalta, asettelin glitterit dotting toolin avulla päällyslakkatipan päälle. Kun laittaa vielä päälle kerroksen top coatia niin hyvin pysyvät! Ja kimaltavat! Ja tuo purkki kestää iäsyyden ja siitä riittää kaverillekin. Olen ihan rakastunut noihin glittereihin!


Sina Dazzling Gold glitter ja Konadin laatta saatuja.


34 kommenttia:

  1. Törkeän nätti lakka! Hupsu olet.. bloggaat mistä pystyt, pidät taukoa, harvennat tahtia. . Sun käden pitää kuitenkin tulla kuntoon 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakka on tosi nätti ♡ onhan tämä käsi tempunnut jo vuosia, on aikakin parantua :)

      Poista
  2. Todella kauniit lakkaukset! <3 Ja hei, kyllä niistä leikkauksista paranee nopeammin kuin huomaakaan, älä suotta stressaa :) Kyllä sä jotain blogattavaa keksit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä mä jotain...toivottavasti. Saa esittää toiveita siitä mistä voisin blogata yksikätisenä :)

      Poista
  3. Onpahan taas nätti! Jotenkin herkkä olematta söpö. Voin muuten sanoa tuohon leikkausasiaan, että kipsin/lastan kanssa ei sitten kannata yrittää koneelle. Mä yritin kirjoittaa koneella, mutta se kipsi esti käden kääntymisen oikeaan asentoon, joten käänsin sitten olkapäästä asti. Sitten olinkin niin jumissa, ettei auttanut kuin laittaa niskatuki. Kuukauden hierontakäyntien jälkeen saatiin vasta jumit auki :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua...kyllä mä ajattelinkin että oikea on kokonaan poissa pelistä ja kirjoitus sujuu vain yhdellä kädellä. Ja onneksi blogeja voi lukea puhelimella ja vähän kommentoida jotain :)

      Poista
  4. Todella ihana lakkaus! :)

    Ei sinun tarvitse huolehtia bloggaamisesta, pidät vaan taukoa sen ajan kun tarvitset. Kyllä me täällä odotellaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on vaan niin pinttynyt tapa postailla joka päivä. Ja lakkaan mä kynnetkin joka päivä niin tuntuu varmasti tosi oudolta olla ilman harrastusta..

      Poista
  5. Onpas kiva lakkaus, koristelu on todella jees :) Harmillista tuo sun käden prakaaminen, toivottavasti leikkaus auttaisi! Siinä vaiheessa vaan blogi hieman jäähylle; harvennat postaustahtia ja kirjoittelet sitten muita juttuja, kun varastosta kynsikuvat loppuu :) Eiköhän täällä muutkin lukijat ymmärrä ja jaksa odotella :) Jaksamisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuli vaan sellainen olo että mitäs nyt...ehkä alan miettimään mistä muusta voisi postata. Kirjoitus se on hankalin osuus. Mutta on kai sitä sitten niin tööt ja kipeä että bloggaaminen tuskin on mielessä :) kiva kuulla että kannustatte ja jäätte odottamaan ♡

      Poista
  6. Kaunis lakkaus :) Sähän voit blogata yksikätisenä vaikka arkistojen aarteita ;)
    -J-

    VastaaPoista
  7. Onpas kivat koristelut! :) Ja hei, lakkaat nyt innolla kuvia varastoon niin voit sitten sieltä arkistosta blogata kuvia sen aikaa, kun et pysty lakkaamaan uusia kynsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä tässä on vähän varastoa kerrytetty ettei ihan tyhjän päälle jää :D

      Poista
  8. Todella kaunis lakkaus ja kaunis koristelu <3. Olen varma että voit postata vaikka erilaisia koristelutyylejä kipsille, vähän glitteriä sinne tänne, kuvioita tonne :) postaat mitä postaat, sun blogi - sun säännöt :), vaikka niistä sun kissoista <3. Eri meikkihommista ilman että pitää meikata omaa nassua, vaikka paperille hyviä väriyhdistelmiä? Vinkkejä lörppäluomisille, herkkäsilmäisille. Miten meikata huulet suuremman näköisiksi? Onhan noita. Salirytkyhommia, treenivinkkejä ja kauneushommia niille jotka joutuu käymään useasti suihkussa ettei iho kuivu? Ravintojuttuja? Tuliks jo vinkkejä kyllästymiseen asti? Mitäs kysyit :D Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hahha repeilin salirytkyille :D mä en tiedä, en jotenkin osaa blogata minusta itsestäni, en mistään vaatteista tai sellaisesta. Tuntuu hirmu hankalalta! Mutta ehkä joku vaatebloggari ei osaa blogata kynsistä? Jokaisella tyylinsä. Mutta kiitti vinkeistä, kyllä tuossa jotain nousi esille. Kipsiä ei ehkä tule ja luulisin että kättä ei saa rasittaa viikkoon mutta pakko sitä on alkaa jumpata että töihin pystyy palamaan 3-4 viikon saikun jälkeen :)

      Poista
  9. Ihanat kynnet. Toi leikkaus kyllä ilman muuta hankaloittaa sun blogiharrastusta, ehkä sun pitää blogata vain kisuista toipumisen ajan. ;) Toivottavasti leikkauksella kädestä tulee sitten entistä ehompi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä sen pitäisi auttaa ja ehkä jatkossa pystyn tekemään kynsijuttuja monipuolisemmin, esim. harrastamaan käsinmaalausta. Juu kissoista kyllä ja siitä tulevasta koiranpennusta jota niin kovasti odotellaan <3

      Poista
  10. On se sen arvoista jos käsi tulee kuntoon , mutta ei varmasti kivaa oo.
    Tääkin lakka on aivan ihana, mun pitäis saada pitsikuviollinen laatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsikuviot on ihania ♡ tulis nyt vaan ilmotus vakuutusyhtiöstä, sitä ootellaan!

      Poista

Kiitos kommentista <3