maanantai 9. maaliskuuta 2015

100% Nude Nails Week - Sand Tropez

Tästäpä se 100% Nude Nails -viikko taas starttaa :) ihan päähänpistona keksin että pitkästä aikaa voisin pitää teemaviikon! Toivottavasti tykkäätte :))

Kun aloin miettimään nudeviikolla käytettäviä lakkoja niin ensimmäisenä tulivat mieleen Essiet. Kun aloitin tätä harrastusta niin ihastuin Essien lakkoihin. Lempivärit lakoissa olivat silloin nudet eri väriskaalassa. Ei ihme että Essien kauniit, hennot ja herkät nudelakkapullot vetosivat minuun. Mulla on vieläkin niitä ihka ensimmäisiä Essien nudepinkkejä! Valitettavasti ne eivät esiinny tällä viikolla mutta pitääpä lakata niilläkin pian :)

Jossain vaiheessa sain pakkomielteen hankkia kaikki ylistetyt ja ne pakolliset nudet Essieltä. Piti olla vaaleanpunainen, vaaleanruskea, greige, maitomainen valkea ja sitten ihan läpikuultava nude. Huh huh, oli kyllä hommaa vertailla ja kokeilla eri lakkoja ennenkuin parhaat löytyivät! Tällä viikolla tullaan näkemään useampi Essie ja ensimmäisenä heistä Sand Tropez.

P3020019.ORF

Nudeja on monenlaisia, osa on selkeitä pinkkejä ja osa beigejä tai hiekan värisiä. Sand Tropez on vaaleanruskea ja taittaa vähän harmaaseen. Kuitenkin hiekka tästä tulee mieleen, näenkin silmissäni kesän, aurinkon ja hiekkarannan. Lakkasin tätä kaksi kerrosta. Huomasin sitten tietenkin vasta päällyslakan laitettuani että kolmaskin olisi ollut tarpeen! Pöllö minä!!

P3020017.ORF

Eihän tämä epäonni päättynyt vähän raitaisiin kynsiin. Innosta puhkuen halusin väenväkisin leimata MoYou Pro 04 laatasta ne voikukkaset. Tiedän laatan ihan p*skaksi, tosi ärsyttävä laatta! Kuvat nousee aina reikäisinä ja vanu tarttuu laattaa kiinni ihan repimällä. Ei mikään paras laatta MoYou:lta mutta pakko se oli saada kun on nättejä kuvioita. Leimatkaan eivät onnistuneet ja huomasin vielä karvoja päällyslakan alla! Hakkasin melkein päätä seinään! Se olikin maanantai kun näitä lakkasin joten nämä ovat viralliset maanantaina kaikki menee metsään -kynnet!! Toivotaan parempaa onnea loppuviikolle :DD


Mitä pidätte tulevasta nudeviikosta? Onnistuuko teillä kynnet aina maanantaisin vai sattuuko välillä näitä metsään kurvailuja?

29 kommenttia:

  1. Uuu, teemaviikot on kivoja (muilla), kun pääsee näkeen miten mielikuvitus on riittänyt koristelemaan monet - tässä tapauksessa - saman sävyiset kynnet :)
    Mä oon ottanut leimaamiseen mukaan pelkästään vain nukkaamattomia lappusia, joilla pyyhin tahmaisen löllön ja laatan. Vanut oli ihan toivottomia liian monesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanut kyllä rikkoontuvat helposti etenkin kun ostan aina halvimpia...mutta Konadin laatat ovat niin hyviä etteivät ikinä revi...
      Ääks nyt tuli suorituspaineita kun sanoit noin! Saa nähdä riittikö mielikuvitus erilaisiin koristeluihin :)

      Poista
  2. Ihana teemaviikko! :)
    Sand Tropez on kyllä oman kokoelman paras nude! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä ansaitsee kärkipaikan..niin ihanan värinen!!

      Poista
  3. Nudeviikko kuulostaa oikein kivalta! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana idea tämmöinen nudeviikko! :) Ja ainakin kuvissa nämä kynnet näyttää todella kauniilta :) <3

    VastaaPoista
  5. Hyvä kun sanoit, että tuo laatta on hankala. En ole vielä sitä korkannut, joten voi pamauttaa päätä seinään jo muutaman kerran ennen leimailujen aloittamista :). Mä rakastan nudeja, eikä niitä voi koskaan olla liikaa, koska kaikki on kuitenkin erilaisia. Olen niin onnellinen, kun löysin Don't Bossa Nova Me Aroundin alesta, koska multa puuttui hyvä roosahtava nude. En malta odottaa mitä muuta esittelet tällä viikolla <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää ei saa kääntää veistä haavassa...Bossa Nova puuttuu minulta! Ainakaan mun vehkeillä tuo laatta ei ole ikinä toiminut moitteetta. Minusta huonoin MoYou laattani mutta jaksaa kai sen kanssa tapella :p

      Poista
  6. Nudea itselläkin kynsillä tällä hetkellä, joten innolla odotan mitä viikko pitää sisällään :)

    VastaaPoista
  7. Mä en näe mitään epäonnistunutta näissä kynsissä, vaan huokasin heti ihastuksesta kun katsoin ensimmäistä kuvaa. :) Nudet on aina kivoja, samoin teemaviikot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) ehkä itse näen ne virheet niin tarkasti ja kiinnitän liikaa huomiota niihin. Ei passais!

      Poista
  8. Ihana lakkaus ja kiva kun jollain on tollasia teemaviikko idiksiä! Toi leima on kyllä sellanen vaikeus, kerran sain sen toistumaan ihan täydellisesti. Kerran! Muistelen sitä hetkeä ikuisesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekisi mieli leimata tällä taas...saan aina pakkomielteitä tietyissä asioissa onnistumisessa enkä luovuta ennenkuin onnistuu :)

      Poista
  9. Ihana teemaviikko :)
    -J-

    VastaaPoista
  10. Mahtavaa nudeviikko kuullostaa oikein kivalle. :)

    VastaaPoista
  11. Silti ihanat. :D Sand Tropez muuten just sen sävyinen lakka, että sen voisi kuvitella sellaisille St. Tropezissa viliseville rikkaille rouville kynsiin. Nätti. :p

    VastaaPoista
  12. Love the essie polish and the delicate touch of the stamping!

    VastaaPoista
  13. Tosi nätit kynnet epäonnistumisista huolimatta! :) karvat lakassa on ehkä ärsyttävintä mitä on, itse lakkailen ihan liian usein huonossa valossa ja lopputuloksena kuituja sun muita lakkauksessa. -.- poistoainetta siis kuluu! :D hmmm, voisin itsekin tän inspiroimana lakata vaihteeksi nudella! - Taija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti teille kannustavista kommenteista! Itse aina masistelen epäonnistuneiden tekeleiden kanssa mutta te sanotte silti aina niin kiltisti. Kyllä, minäkin lakkaan sängyllä huonossa valossa ja kuvailen aina kera kissankarvojen :) mutta tälläistä se on, ei aina voi olla täydellinen :)

      Poista
  14. Ihana kuvio! Sand tropez on kyllä kaunis lakka ja nude-viikko sopivasti tähän kevään alkuun kun siirrytään tummista sävyistä pois (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olinpas sitten tahattomasti hyvinkin ajankohtainen ;DD

      Poista

Kiitos kommentista <3