perjantai 13. maaliskuuta 2015

100% Nude Nails Week - Pink Pastel

Nyt vihdoin ja viimein nudeviikolla se ihan oikea nudenude lakka. Eli ei minkään värinen lakka. Ei minkään värisiä voi käyttää myös ranskalaisessa manikyyrissä tai sitten ihan pelkästään kynnellä. Joku haluaa huolitellut kynnet vähällä vaivalla mutta joku ei tajua ollenkaan näitä värittömiä lakkoja. Minä kyllä tykkään, huolitellut kynnet helpolla ja ennenkaikkea nopeasti; aina on tilanteita joihin tälläisillä nudeilla on tarvetta!

P3070015.ORF

IsaDoran lakat ovat ehdottomasti lemppareita markettiosastolta. Kivoja ja uniikkeja värejä! On aina tosi kiva hypistellä kokoelman one shot -lakat mutta IsaDoran vakkarivalikoimasta löytyy myös ihania lakkoja. Pitäisi tutustua niihin enemmän!
P3070006.ORF

Nyt en voi luvata vieläkö tätä löytyy, kannattaa tsekkailla. Ei tämän ostosta kuitenkaan ole kuin pari vuotta. Pink Pastel on harvoja ja valittuja ynbb -lakkoja kokoelmassani. Tämä on ihan luonnollinen, oman kynnen ( your nails but better ) värinen ja hirmu hyvän laatuinen. Kädet näyttävät viimeisen päälle huolitelluilta mutta eivät lakatuilta.

Kärkiin laitoin kaveriksi IsaDoran kultaista hologlitteriä Gold Digger. En ole käyttänyt tätä vähään aikaan mutta vitsit tämä on ihana! Kultaista glitteriä ja neliötä, kimaltavat hologrammisesti. Kaunis lakka! Kannattaa sekoitella näitä, näyttävät paksuuntuvan aika herkästi. Käyn säännöllisesti läpi glitterlakkojani etteivät mene pilalle. Gold Glitteriä ei enää löydy kaupasta, oli one shot -kokoelma vuoden takaa.


Vielä pinkit water decalit ja ihanuus kynnet ovat valmiit! Buffasin kyllä kynnet mutta vähän tuo pinkki + kulta korostaa keltaisuutta entisestään mutta älkää antako häiritä! Ihmettelen vaan kun alussa Trind Nail Repair tuntui antavan kynnelle ihanan vaalean pinnan mutta ei enää. Ja vaikka laitan sitä kaksi kerrosta aina, silti kynnet ovat värjääntyneet. Voi toki myös johtua siitä että käytin talvella paljon tummia lakkoja ja peel-offia joka pari kertaa laski siniset lakat aika pahasti läpi. Buffaamisella pääsee keltaisuudesta mutta kynttä ei kannata kerralla ohentaa liikaa vaan tehdä esim. viikon välein jos kynsi tuntuu sen kestävän :)

P3070009.ORF

Mitä pidätte tälläisestä ei minkään värisestä -lakasta?

18 kommenttia:

  1. Mä en oikein tiedä mitä oon mieltä tälläsistä nakukynsistä :) ehkä sana omituinen voi olla hyvä kuvaamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) mä tykkäsin näistä ja tälläinen lähes väritön lakka on välillä tosi ihana :)

      Poista
  2. Tykkään lakkauksista, joissa näkyy oma kynsi selvästi lakan alta. Tosi nätit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) pikku hiljaa lämpenen ja tän tyylisiä on tehtävä useammin!

      Poista
  3. Omistan ja se on loisto lakka! Upea glitteri (:

    VastaaPoista
  4. Oi, mää kyllä tykkään tosi paljo näistä. :) Ihanat kynnet oot tehny!

    VastaaPoista
  5. Nätit glitterit tuo kivasti pientä extraa. <3

    VastaaPoista
  6. Mä aina ihastelen lakkauksia, joissa oma kynsi kuultaa läpi. Kivaa vaihtelua peittäville lakoille ja jotenkin mun mielestä raikkaan ja keväisen näköisiä. :)
    Mulla on nyt niin värjäytyneet kynnet, ettei kyllä niihin tulisi mieleenkään tuollaista lakata; onnistuin saamaan ne aivan pinkeiksi pestessäni värinaamiota hiuksistani. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä...mä just eilen olin saunassa ilman aluslakkaa tai mitään ja kynsiin vähän tarttui punaista hiusnaamiosta! Ei nämä ole maailman kauneimmat mutta aina saa buffattua. Tälläiset kuultavat nakukynnet on kyllä aika kivat ja pyörittelen ideoita mielessä, miten näitä voisi toteuttaa lisää :)

      Poista
  7. Näyttää ikävästi tupakoitsijan kellertäviltä kynsiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tupakoitsijalla kellastuu oikean käden sormet. Itse ollut 2,5 vuotta nyt polttamatta. Tekstin jos lukisi niin vastauksen löytäisi :D

      Poista

Kiitos kommentista <3