sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Vertailussa Catrice meikinkiinnityssuihkeet - Halvalla hyvää?

Tilasin testiin kaksi erilaista Catricen meikinkiinnityssuihketta. Tykkäisin käyttää kiinnityssuihketta päivittäin mutta en haluaisi arkena tuhlata mitään All Nighteria. Olisi mukava löytää edullisempi versio. Löysinkö sitä kummastakaan Catricen suihkeesta?

--------------------

Oil-Control Matt Fixing Spray

Tähän mulla oli luotto, tästä pitäisin varmasti enemmän! Haluan ehdottomasti mattasuihkeen koska ihoni on rasvoittuva sekaiho joka alkaa kiillellä helposti. Tässä suihkeessa on tuoksu, ehkä sellainen mistä en hirveästi välitä. Suihketta tulee kerralla liian voimakkaasti ja kasvot märäksi kastelemalla. Ei tunnu iholta kuivalta mutta neljän tunnin kuluttua kasvot kiiltelevät voimakkaasti. Tuotetta kuluu hurjaa tahtia joten edulliseksi tätä ei voi sanoa, pullo ei kestäisi minulla montaa viikkoa. En usko ostavani jatkossa mutta käytän toki pois arkena, meikin kestävyyteen tällä ei ole vaikutusta eikä tämä lunasta lupausta 16 tunnin pysyvyydestä. En huomaa myöskään mitään ihohuokosten "pienentymistä". 

Prime And Fine Multi-Talent Fixing Spray 

Tämä oli yllättäjä, primeriksi sekä viimeistelyyn tarkoitettu suihke. Tässä oli kivempi tuoksu, sumu ehkä aika samanlainen kuin toisessa. Kasvot tosi märäksi jättävä. Suihke ei kummassakaan ole huono tai räiskivä, mutta ehkä pumppu on liian voimakas tai sitten laitan vaan liikaa ;) Tämä kuitenkin piti meikkipohjan vähän paremman näköisenä mutta tuntui enemmän kasvoilla. Tai sitten mun iho oli silloin kuivempi, ei voi tietää. Kasvot ei kiiltäneet kuin viimeistä päivää. Käytän tämän mielelläni pois ja saattaisin ostaa jatkossa uudestaan, tai kokeilla jotain muuta suihketta. 

Molemmat pullot koin kätevän kokoisiksi, mutta en riittoisiksi. Hintaa molemmilla on ostopaikasta riippuen 5 - 6 e mutta jos pullo kestää alle kuukauden, niin sama ostaa UD All Nighter joka tekee mitä lupaa, ja pullo kestää kuukausikaupalla käytössäni. Etsin edelleen halpaa ja hyvää kiinnityssuihketta arkeen.

Onko sulla kokemuksia Catricen kiinnityssuihkeista? Tai suositella halpaa ja hyvää mattasuihketta?


16 kommenttia:

  1. Kiinnityssuihkeista en tiedä, mutta Catricen puutereilla on ollut ihan hyvä hintalaatusuhde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, mulla on yksi puuteri odottamassa vuoroaan :)

      Poista
  2. Mä oon tykänny monista Makeup Revolutionin kiinnityssuihkeista ja ovat kyllä tosi riittoisiakin olleet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista yhtään olenko kokeillut mutta toki voisin, hyvältä kuulostavat :)

      Poista
  3. Meinasin just näitä testata, joten olipas hyvä, kun näistä kerroit. Mulla oli viimeksi Nyxin mintunvärisellä etiketillä varustettu kiinnityssuihke. Se oli aika hyvä, hinta taitaa olla kympin luokkaa. Nyt ostin uoga yogan kiinnityssuihkeen, mutta se on lähinnä kyllä kosteussuihke, että vältä sitä! Ja Tokmannilla oli Maybelinet -40% ja ostin heti meikinkiinnityssuihkeen. Toivottavasti se olis hyvä, en vielä oo testannut. UD on munkin kaikkien aikojen suosikki, kesäksi sitä voisin ostaa. Vaikka ihoni on kuiva, niin saan välillä lääkkeistä johtuen melkein kuin kuumia aaltoja ja meikki on silloin tietysti lujilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niitä kuumia aaltoja töissä, siksi tarvitaan hyvä suihke :D kosteuttavista en niin välitä enkä tarvitse sellaista. NYXin se mustassa pullossa oleva suihke oli ihan hyvä, mielenkiinnolla kuulen sitten mielipiteen Maybellinesta :)

      Poista
  4. Taitaa jäädä multa nää kokeilematta, vaikka pian pitäisikin koittaa löytää taas uusi meikinkiinnityssuihke. All Nighter on ehdottomasti paras, kun tarvitaan loistavaa pysyvyyttä, muttei ehkä se paras valinta ihan joka hetkeen itselläni. ABH:n Dewy Setting Spray houkuttelisi, sitä oon halunnut testata jo ties miten kauan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. All Nighter on kyllä best mutta en ehkä ihan joka päivä haluaisi sitä tuhlata, on kuitenkin kallista. Dewy Set jättää kuulaan pinnan, muutoin se oli miellyttävä :) Meikin pysyvyyteen se ei mun rasvaisella iholla auttanut. Mutta jos tykkää kookoksesta ja kosteuttavasta tunnusta niin sitten se on ihku...

      Poista
  5. Prime And Fine Multi-Talent Fixing Spraysta mulla myös sama kokemus, jätti todella märäksi kasvot. Nyt mulla pari edullista, Essensen se Disney-versio ja Revolution Hyaluronic fixing spray jotka olleet tosi kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että edullisista on löytynyt myös hyviä :)

      Poista
  6. Catricen jotain violettipurkkista suihketta olen käyttänyt joskus, en tiedä oliko silloin tuolla nimellä :D Ja joo, nopeastihan ne kyllä kuluu :S Mie olen tykännyt Morphen ja Lorealin suihkeista, Morphessa plussaa ponnekaasusta, joka antaa tasaisen sumun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ponnekaasullinen olis just hyvä :) L`orealilta oli joskus se valkeassa pullossa oleva, oli ihan ok mutta taisi pärskiä kasvoille valkoisia pilkkuja?

      Poista
  7. Yhden Catricen suihkeen olen käyttänyt, mutta en siitä pitänyt toisin kuin kaikesta muusta kokeilemastani Catricelta.
    Pullon sisältö ei vakuuttanut, mutta pullo itsessään oli aivan paras. Nyt muutamaa vuotta tuon loppumisen jälkeen käytän sitä pulloa edelleenkin. Siirrän sinne UD All Nighterin kun se sumutinpää on tässä Catricessa paljon hienojakoisempaa sumua tuottava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan ole kyse näistä pullosta :D All Nighterin sumutinpää on minulle ollut tosi hyvä <3 minäkin aina jemmaan niitä pulloja mutta lopulta päätyvät roskiin kun en vaan muista käyttää...

      Poista
    2. Itseasiassa on just tuo sama pullomalli, mutta en tiedä onko mulle vaan sattunut poikkeuksellisen hyvä yksilö :D

      Poista

Kiitos kommentista <3