keskiviikko 13. maaliskuuta 2024

Maalis-huhtikuun käyttismeikit

Oli taas aika valita kahden kuukauden käyttismeikit. Kevät on tulossa ja kaipaan vähän väriä, tosin haluan nyt tehokäyttää pois 24 -projektin tuotteita ja muutenkin...mukava saada vanhoja pois niin voi ottaa uusia käyttöön. 

---------------------

Tällä hetkellä käytän vaan Smashboxin primeria, se on hyvä kun haluaa meikkiin vähän pysyvyyttä. Whamisan Eye Essence kosteuttaa silmien alla ennen meikkiä. Silmänaluset neutraloin Make Up Storen Cover All Mixilla ja peiteaineena Estee Lauder. Puuterina silmien alla Laura Mercier Under Eye, kasvoilla essence banaanipuuteri sekä It Cosmetics ja Lottie London irtopuuterit. Lottie arkeen ja It pysyvään meikkiin. Se on kyllä huippu puuteri enkä halua tuhlata sitä joka päivä. Meikkivoiteina It Cosmetics CC, Fenty Beauty Pro Filter Matte ja Catrice HD Liquid. Kiinnityssuihkeet Catricelta.

Bronzerit essence Cocoa-Cool ja MAC Wonder Woman kokoelman Pink Power. Varjostus Make Up Store Masai, korostus MAC Lightscapade. Poskipunat MAC Don´t Be Shy ja Physicians Formula Rosy Pink. Mukavasti pannuja esillä ;)

Silmämeikinpohjustus Wet`n`Wild vanha primer, sitä uutta tuskin ostan kun samalla rahalla saa MACia tai Smashboxia melkeinpä, ja ne on paremman tuntuisia vanhalle luomelle. Sitten on nuo projektin tuotteet, MAC 38 ripsari best ja Fentya kulutan pois. Kysykää jos joku tuote kiinnostaa, samat tässä pyörii kuukaudesta toiseen. Kulmiinkaan ei käytä muuta kun tuota ainaista Make Up Storen kulmapalettia :D 

Ja sitten luomivärien kimppuun! Hudalta Mercury Retrograde, Naughty Nude, Pretty Grunge ja Rose Quartz. Nämä on niin kauniita ja ihania kaikki...

Physicians Formula Rose All Play, Make Up Storelta Moon Shadow, Inglotin itse koottu, Dior Cool Neutral ja pari vanhaa IsaDoraa.

Jeffreelta Beauty Killer 2, Psychedelic Circus ja Blood Sugar. Tykkään ihan hulluna Jeffreen meikeistä, yritän kierrättää näitä että tulisi tasapuolisesti käytettyä kaikkia. Väkisin näissä on aina suosikkeja joita väistämättä suosisi enemmän, mutta pitää käyttää muitakin. En varmaan ikinä saa näitä loppuun kun onhan näissä paleteissa värejä joista en välitä, mutta ei ole tarkoituskaan käyttää pois kun nämä on mulle vähän sellaista keräilykamaa...ja vaikka usein käytän tiettyjä sävyjä niin eihän nuo pirut kulu kun ovat niin pigmenttisiä!

Huulimeikkejä. MAC Creme D`Nude, Jeffree Celebrity Skin, Catrice Choose Passion, MAC Nymphette ja C-Thru, Jeffree Silk Rope ja NYXit Fortune Cookie, Cinnamon Roll sekä Tiramisu. Ai mitennii tykkään nudehuulista?

Kysykää oikeesti jos joku kiinnostaa tai sävy mietityttää. Tuntuu että aina on nämä samat mutta etenkin luomiväripaletteja tykkään vaihdella, ja ihan siksi että kaikki kokoelmastani saisivat käyttökertoja, tai osaan laittaa kiertoon jos en jostain enää tykkää. 

Millaisia sun kevään meikit olisi? 


12 kommenttia:

  1. Nudesävyjen suosija täällä myös! Jos pitäisi valita vaikka näistä sun punista sellainen joka kestää mahdollisimman hyvin, mikä se olisi? :) Omat kokemukset rajoittuu lähinnä Kylien ja Nyxin melkein 10v sitten Lingerie -sarjan puniin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylieta en ole itse kokeillut mutta Lingerie -punia olen, ne kyllä pysyi mutta vei huuletkin mennessään :D mulla ei oikein sellaisia kestopunia ole nyt käytössä, mutta kiilloista Jeffree ja MAC pysyy hyvin, samaten Jeffreen Velour Liquid Lipstickit :)

      Poista
  2. Oi oi kun odotan kokemuksia tuosta Pretty Grunge paletista! Tai jos on jo ollut, niin on mennyt minulta ohi. Se on kyllä niin kaunis paletti.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista aina nähdä mitä luomivärejä valitset. Kiva kun oli Hudan vuoro nyt. Oon tänä vuonna vaihdellut melkein päivittäin palettia. Vaan Buxomin pieni paletti on käytössä joka pv. Ainakin sen paletin yritän tänä vuonna käyttää loppuun. Mulla on kans tuo IT cosmeticsin meikkipohja tehokäytössä, kunpa saisin sen pian loppuun. Meikkivoiteita on kertynyt niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on aina mielenkiintoista nähdä muiden luomivärejä :) IT on aika nopea käyttää pois, tsemppiä sen käyttöön :)

      Poista
    2. Joudun sekoittaan siihen tummempaa meikkivoidetta, niin tuntuu kestävän kauemmin😥. Toisten meikkien katselu on parasta💜. Tutustuin just uuteen ihmiseen, joka on ihan meikkihassu kuin minäkin..tavattiin ratikassa missä alkoi kysyä mitä luomiväriä mulla on..siitä se lähti. Just sovittiin tapaaminen ja siihen liittyy meikkien vaihtelu😅

      Poista
    3. Aika hyvä sattuma, olispa kiva tavata joku samoista asioista kiinnostunut ihminen tuollee sattumalta :)

      Poista
  4. Olipa kiva taas tutkailla mitä oot valinnut :) Ihana kokonaisuus luomiväripaletteja, on kyllä kaikenlaista sävyä! Onko tuossa Diorin yhdeksikössä hyvä laatu? Noissa Diorin Backstage-paleteissa on osassa kivoja sävykokonaisuuksia. Keväällä tulee otettua esiin värikkäämpiä meikkejä, mutta haluan tänä vuonna muutenkin pitäytyä useammin erossa rusehtavista luomiväreistä ja kokeilla yhdistellä värejä uusin tavoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärejä on mukava valita, pitää olla vaihtoehtoja. On tuo Dior hyvälaatuinen mutta aika samanlaisia meikkejä sillä tulee, ehkä se on hyvä sellaista meikkiä hakevalle. Onhan Diorin meikit aina ihania <3 minä haluan nyt käyttää värejä mutta välillä klassiset meikit on ihania, kaikki harmaat ja tuon Pretty Grungen sävyiset. Ruskea meikki ei sinällään pue minua mutta välillä hyvä valinta :)

      Poista
  5. Mä jotenkin huomasin innostuvani eniten Inglotin paletista, ihanat pääsiäissävyt sulla tuossa! Oma kokoamat luomiväripaletit on jotenkin niin parhaita ja Inglotilla huippulaatuiset napit. Myös Dior kiinnostaa näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inglotin luomivärit on olleet hyviä, ehkä nyt vähän huomaa että ikä tulee niissä vastaan :) Diorin meikit kiinnostaa itseäkin ja ainahan ne on huippulaadukkaita, ei vaan sillee tule niitä ostettua. Nautin niistä mitä mulla on ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3