keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Mun suosikkilakat joka merkiltä

Moi :) tänään ajattelin esitellä teille arvon lukijani suosikkilakkani jokaiselta merkiltä, joilta omistan useamman lakan En osta enää hirveästi uusia lakkoja, aika moni ( tai siis melkein kaikki ) viime kesänäkin hankitut on kokeilematta. Nyt kevään korvilla kynsikuvien ottaminen alkaa olla miellyttävämpää. Valoista aikaa alkaa olla enemmän ja muutamia kuvia on tullut otettua. Ehkä siis alamme nähdä uusia lakkoja kynsillä tässä kevään mittaan mutta nyt niihin lemppareihin! 

Faby Sukiko´s Time ja The Cherry Orchard

Fabyn lakkoja mulla ei enää hirveästi ole, osa on mennyt pilalle. Italialainen merkki joka kävi pyörähtämässä täällä, mutta ei tainnut suurta suosiota saada. Harmi sinällään koska lakoissa ei vikaa ole, edelleen tämä sinisenvioletti ja tumma punainen ovat lemppareitani. Cremejä molemmat, peittävät helposti eikä Faby lakkojen kanssa ikinä ole pysyvyysongelmia.

NCLA Life´s Better Poolside ja Call My Agent

NCLA on lempimerkkejäni, siihen liittyy muistoja CesarsShopin ja Sokoksen yhteistyön kautta. Paljon jänniä värejä, hyvä laatu ja näitä markkinoidaan luksuskynsilakkoina. Mulla on tosi paljon NCLA lakkoja, ne holot on tosi makeita ja nämä cremet hyvälaatuisia. Pysyvät kynsillä ja peittävät helposti. Haalea sinilila ja tomaatinpunainen väri ovat näistä ykkösiä,

OPI I Sáo Paolo Over There ja Over & Over A-Gwen

OPI lakkoja mulla on ylivoimaisesti eniten ja on se vaan ykkösmerkki mulle, mutta ehkä lähinnä näiden cremelakkojen osalta. Levittyvät nätisti ja pysyvät hyvin. Kivoja värejä sesonkien mukaan mutta jotka eivät mene muodista vuosien mittaan. Nämä kaksi on kauneimmat; mutainen nude ja kirkas peruspunainen.

F.U.N Lacquer Rainy Day In Barcelona ja Starry Night Of The Summer

Muistattekos tämän merkin kun tuli ryminällä Cesarille ja kaikkien piti saada näitä pari kymppiä maksavia glitterlakkoja? FUNin lakkoja mulla vielä on, ja ne hienoimmatkin glitterit on hengissä. Samaten nämä nätit holot, lila ja sininen on lemppareita näistä. Hyvä laatu, helppo peittävyys ja kyllä nämä ihan hyvin pysyvät kynsillä. Upeita kerrassaan, hintansa väärtejä vuosienkin päästä. Harmi kun näitä ei enää uusia tule.

A England Whispering Waves ja Spirit Of The Moors

Aah, ehkä lempimerkkini holojen ja upeiden värien takia! Tämä kaksikko; turkoosi ja sähkönsininen...wau. Kauneimmat A England lakkani. Harmi että saatavuus on nykyään vaikea ja kallis. Eikä nämä oikein pysy kynsillä, siksi suosin enemmän cremelakkoja. Nämä lohkeilee mulla jo vuorokaudessa. Työstähän se johtuu, ei ole lakan vika. Spessuhetkinä näitä on saatava kynsille eikä näistä muuten yksikään ole mennyt pilalle, ihan siis hintansa väärtejä nämäkin.

Essie Mrs.Always Right, Hip-Anema ja Tribal-Text Styles

Essie on ehdottomasti lempimerkkejäni erittäin hyvälaatuisten cremejen takia. Pysyvät kynsilläni useamman päivän. Tämän postauksen idea lähtikin tuosta Mrs.Always Right lakasta, ihastelin kun se on kerrassaan niin sievä ja pysyi kynsillä monen monta päivää. Se on siis kaunis murrettu ruusunpunainen, tykkään myös oranssinpunaisesta ja metallisesta lopputuloksesta. Tosin tuo metallilakka saattaa olla pilalla, täytyypä lakata sillä joku päivä! 

Picture Polish Allure, Rani ja Rose

Nam mitä herkkuja. Picture Polish lakkoja mulla on myös todella paljon. Kauniita värejä, siis ihan tosi ihania. Kynsilläkin niin hienoja, harmi kun pysyvyys on alle vuorokausi mun kohdalla. Muuten lakkaisin näillä enemmän mutta ei ne kestä töissä. Huomaa mitkä värit näistä on mun lemppareita, tykkään kyllä kovasti myös merkin mustista ja tummista lakoista.

Depend Respect, Sunny Blush ja Makes Me Smiles

Dependin ihanat minilakat :) tykkään todella paljon maltillisen kokoisesta pullosta, hyvästä sudista ja vaihtuvista kausikokoelmista. Harmi kun näitä ei myydä täällä, ostaisin mieluummin just näitä 7Day lakkoja. Erihyvä hinta-laatusuhde, nämä pysyvät tosi hyvin kynsillä! Ja värit on kerrassaan söpöjä ;)

Color Club Seeing Seagulls, Boardwalk Bros ja Cherry Iceeee

Tässä on ihana kolmikko Color Clubilta, upea turkoosi, murrettu oranssi ja kirkas neonväri ihan ympäri vuoden käytettäväksi. Color Clubin lakat ovat hyviä vaikkakaan jokaista uutuutta ei enää suomeen saavu. Helppoja lakata ja nyt viimeistään huomaa miten suosin cremelakkoja, ovat pigmenttisiä ja nopeita lakata. Helppoja arkielämässä.

Hauska huomata tuo väriskaala. En ruennut miettimään ja valitsemaan ajatuksella että pitää ottaa eri värejä, vaan otin ne mitkä kultakin merkiltä on suosikkeja. Olkoon kaikki sitten eri punaisen sävyjä tai pinkkejä :) 

Toivottavasti pidit postauksesta :) Omia lempimerkkejä ja -lakkoja saa ja on suotavaa jakaa ;)


16 kommenttia:

  1. Ihana postaus jossa myös nostalgiaa mukana <3

    VastaaPoista
  2. Voi niitä aikoja kun odotti jotain tiettyä lakkakokoelmaa! Vieläkö Ceasars shop toimii, täytyy mennä katsomaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta <3 toimiihan se mutta ei oikein tule enää uusia kynsilakkoja, ei ole siksi tullut tilattua sieltä...

      Poista
  3. Ihania lakkoja! Lahjoitin taannoin ystävän tyttärelle 30 lakkapulloa - ei enää vuosiin ole tullut lakattua. Oliko tyttönen "vähän" tohkeissaan! :D Ja taannoin heitin kaikki OPIn lakat roskiin (vein ongelmajätekierrätykseen), kun kutaleet käyttävät edelleen eläinkokeita - en voi kannattaa sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa vuosien mittaan lahjoittanut varmasti satoja lakkoja pois...toiselle ne varmasti on suuri aarre <3 voihan OPI, ei ole oikein hyvä juttu se :/

      Poista
  4. Ihana postaus, sait mut lakkaamaan lähes viiden vuoden jälkeen kynteni.
    Tein inventaarion kynsilakoilleni ja kynsille valikoitui Lumenen gel effect - sunny fields/auringonkehrä. Väri muistuttaa unikonoranssinpunaista ja tuo kevään raikkautta.
    Katotaan kauan kestää. Lakka levittyi hyvin pitkästä säilytyksestä huolimatta.

    Tän jälkeen kynsille pääsee Essien purkkapinkki.

    Kiitos inspiraatiosta.
    -mari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestiko, wau! Olipas minusta joskus jotain iloa jollekin <3 sellaiset oranssinpunaiset on ihania ja sopivat hyvin kevääseen. Purkkapinkkiä seuraavaksi :) Mukavaa kevättä!

      Poista
  5. Picture Polishin Rose on kyllä ihana ja Opi tekee kyllä upeimmat punaiset lakat. 😍

    VastaaPoista
  6. Kynsilakoissa myös siveltimen muoto on niin tärkeä, itselleni nuo Essien lakat siitä mieluisimpia :) Kun lakat alkaa paksuuntumaan levittäminen aina vaikeutuu ja vähän pitkällä siveltimellä kuten OPI:n on vaikeampi sitten toimia. Ihania lakkoja, varsinkin nuo Picture Polishin glitteriset erittäin kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä huomio, olen samaa mieltä :) mulla on kapeat kynnet niin paksulla siveltimellä on vaikea levittää...

      Poista
  7. Nättejä sävyjä. Minulta löytyy näistä Essien Mrs always right ja NCLA:n call my agent.
    Omia suosikkejani ovat Picture Polishin dragon ja beetle, Essieltä useampi lakka ja NCLA:n holot.
    OPI:n lakat ovat jääneet vähälle käytölle enkä juuri osta enää uusia. Ne kuivuvat hitaammin kuin esim. Essiet.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3