sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

Glossybox maaliskuu 2024

Kun ei tiedä itkeäkö vai nauraa...mutta kuun 1.päivä lähti Glossyboxin veloitus. Ei se tilaus edelleenkään ole voimassa, tarkistin sivuilta mutta kai tämä tulee sitten sen vuoden tilausjakson loppuun. Tämä on niin epäselvä systeemi että oikeastaan nauran vaan tälle, joulukuussa katkaista tilaus senku jatkuun vaan :D 

Parempi olla siis hyvä boxi kerran ihan väkisin tulee. No, eihän se oikein ollut, ei mitään sellaista mitä varsinaisesti tarviisin. Toivottavasti ei enää ensi boxia tulisi, mun pitää oikeasti saada kaapista käytettyä entisiä pois kun nämä pikku purkit valtaa tilaa ;)

Hinta 17,99 e, viisi tuotetta joiden arvo on vähän päälle 50 e. Tämä boxi ei tosiaan ollut mulle nyt kovin mieluinen mutta ei nyt mikään huonokaan. 

La-Roche Posay Protective Soothing Moisturiser 15 ml / arvo 8 e
Herkälle iholle sopiva kosteuttava ja rauhoittava kasvovoide. Ehkä vähän tylsä tuote, tietysti nyt tulee kokeiltua mutta aika paljon voiteita nyt kaapissa...

Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream / arvo 9,90 e
Ritualsin tuotteet on olleet niitä mielenkiintoisimpia boxissa, niitäkin on nyt kertynyt, etenkin voiteita! Ehkä siis hyvä paussata tilaus ja käyttää vanhoja pois. Voihan näitä tietysti antaa vaikka lahjaksi jos tuntuu ettei ehdi käyttää pois, mulla kuluu vartalovoiteet kyllä todella hitaasti....

Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask / arvo 3,50 e
En käytä yönaamioita enkä itseruskettavia niin en usko että mulla on tälle käyttöä. Tylsä tuote siis.

Dr.Lipp Original Nipple Balm / arvo 8,90 
Tästä balmista olen kuullut mutta en ole testannut ikinä. Monitoimituote joka käy mm.kuiville kynsinauhoille ja huulille. Onneksi on tälläinen pieni koko niin tulee kyllä testattua.

Béllapierre 4 Color Eyeshadow Palette Purple Storm / arvo 25 e
Boxin arvokkaimpana tuotteena luomiväripaletti josta en kyllä välitä. Varmaan joku muu saattaa ilahtua mutta en itse tätä tarvitse.

Itkisitko vai nauraisitko sinä tämän boxin kohdalla?


20 kommenttia:

  1. Mulla ihan sama eli loppuvuodesta peruttu tilaus oon moneen kertaan tarkistanut, että tilausta ei ole voimassa. Niin silti menee veloitus ja boxin tulo jatkuu. En tiiä enää mitä tähän sanoisi. En haluaisi edes hakea näitä enää postista :D

    VastaaPoista
  2. varmaan hiukan kiroilisin ;) ja toivoisin, että loput boksit olisivat enemmän mieleeni. Tosin itse käytän ahkerasti vartalovoiteita, että se tuubi olisi ollut oikein mieluinen. Nuo itseruskettavat kierrän kaukaa! Luomiväripaletti oli minusta väritykseltään nätti, mutta luomivärejä on ihan riittämiin täällä. Varsinkin, kun nykyään etätyöläisenä aika harvoin enää luomivärejä käytän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo paletti tavallaan nätti mutta enhän minä tarvitse...käytän kyllä päivittäin mutta en innostu vaan tuosta :)

      Poista
  3. No jo ovat sitkeitä lähettelemään laatikkoa! Onko tuollainen enää laillista, ei noin pitkä irtisanomisaika ole ollut missään palvelussa :/

    Ilahduin esittelypostauksesta, mutta harmittaa sun puolesta kun olet perunut koko homman ajat sitten. Onkohan heillä edes järkevää asiakaspalvelua, istuuko siellä kukaan käsittelemässä peruutuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tullut noin pitkää irtisanomisaikaa vastaan ja kun missään ei sanota miten pitkään laatikko vielä tulee? Pitää kysäistä jos vielä ensi kuussa tulee. Ja jos tulee niin olis ees hyvä :D

      Poista
  4. Ritualsia tulee nykyään aika usein bokseista, mikä on vähän harmi. Ja usein juurikin tuota Sakuraa. Dr.Lipp tuli miun mielestä LF:stä joskus, IR -tuotteet ei ole itsellänikään suosiossa :D

    Ainoa ehkä käyttis tuo La Roche Posay, Ritualskin joo, mutta tuo Sakura -sarja alkaa tosiaankin tulla jo tuoksuna vähän mälsäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rituals vähän nostaa boxin arvoa...mieluummin sitä kuin jotain halpaa. Mutta olis niillä muitakin sarjoja ja tuotteita kun voiteita, aina jos on samaa niin kyllästyy :)

      Poista
  5. Tuntuu että kauneusboksit alkaa olla vähän menneen talven lumia. :/

    VastaaPoista
  6. Voiko siellä omilla sivuilla poistaa kortin, jolta veloitus menee? Heillähän ei pitäisi olla kuin 1 kk irtisanomisaika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistin sen nyt ja tarkastin niin ei mulla ole aktiivista tilausta. Veikkaan että se olisi loppunut se tilaus nyt, ehkä se vuoden pätkä tuli vaan loppuun...mutta sekava on systeemi, ei voi muuta sanoa :)

      Poista
  7. Voi millainen systeemi! Saa nähdä miten itselleni käy kun vuoden lopulla määräaikaistilaus pitäisi päättyä. Pitänee alkaa jo nyt toimenpiteisiin :D Itse innostuin vain Ritualsin vartalovoiteesta. Tosin onhan niitäkin jo monesti tullut bokseista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin ne korttitiedot pois ja joku s-posti sieltä tuli, pitää syventyä ajan kanssa, toivottavasti sulla tilaus katkeaa kuten pitääkin :)

      Poista
  8. Joo kiva oli kuitenkin lukea boksista! Olisi mennyt itsellä pettymyksen puolelle. Bellapierren luomiväreistä en olisi minäkään osannut innostua ja jos se oli boksin arvokkain tuote, niin aika mälsä olilsi ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan vaan niin sitten tulee kaikkea kivempaa kun tilaus on loppunut :D

      Poista
  9. Ite en uskalla tätä enää ikinä tilata kun jo useampi vuosi sitten oli ihan samanlainen show katkaista tuo tilaus. Bokseja vaan tuli ja tais tulla vielä jokunen vaikka poistin korttitiedotkin. Asiakaspalvelusta ei joko vastannut kukaan tai sit vastattiin tyyliin "ok". Harmittaa ettei mitään kivaa boksia ole oikein enää olemassakaan kun kaikki on mennyt jotenkin krääsäksi, ilmaisnäytekokoiseksi tai samojen tuotteiden toistamiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa pelottavalta, toivottavasti mulle ei käy noin...olen kuullut paljon huonoa Glossyboxin aspasta. Paljon näissä on toistoa ja näitä halpistuotteita...meikit on enimmäkseen jotain halpamerkkejä, se on vähän harmi. Olisin valmis maksamaan kunnon boxista enemmänkin...paitsi en ehkä ulkomailta enää tilaisi :)

      Poista
  10. Jopa on syvältä sieltä jostain tän boxin peruutus. Mulla olisi mennyt hermo touhuun jo totaalisesti ja mennyt lankoja pitkin. 🤬

    Boxi oli sinällään ok, toi LRP:n voide on tosi hyvä, vaikka varmasti monelle tylsä tuote. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvelin että se saattaa olla hyvä tuote, siksi jätin itselle testiin ;) tylsän näköinen mutta kehuja olen sarjasta kyllä kuullut joten testataan!

      Poista

Kiitos kommentista <3