keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Mun luonnonkihara tykkää - Ziaja Antioxidant uutuudet

Saatu ilmaistuote

Sain pr-näytteenä kivan paketin Ziajan uusia hiustenhoitotuotteita. Olen tosi kranttu tukkatuotteiden kanssa koska mulla on paksu, kuiva luonnonkihara eikä siihen pure mikä tahansa tuote. Ziajan uudet Antioxidant -hiustenhoitolinjan tuotteet onkin suunnattu kuivalle, kiharille tai vaurioituneille hiuksille joten todellakin testataan :)

Tuotteita tähän sarjaan kuuluu neljä; misellishampoo, hiusnaamio, jätettävä hoitoaine sekä suolasuihke. Tuotteissa on käytetty mm.suojaavia antioksidantteja, biotiinia, vitamiineja ja hivenaineita sisältävää lähdevettä. Kaikissa tuotteissa on mieto tuoksu ja nämä ovat sellaisia koko perheen tuotteita, ja sopivat mainiosti käytettäväksi kesäkaudella uimisen ja auringonoton jälkeen. 

Misellishampoo vaurioituneille, kiharille, värjätyille, hauraille tai vaikeasti hallittaville hiuksille. Antioksidanttinen misellishampoo tuo hiuksiin kosteutta ja hillitsee pörröisyyttä. Silottaa, pehmentää ja tuo kiiltoa. Oikein hyvä shampoo geelimäisellä koostumuksella, minusta sopii hyvin koko perheen käyttöön. Pidin tästä ja tukasta tuli hyvä näillä pesemisen jälkeen. Voisin ostaa jatkossakin!

Hiusnaamio erityisesti vaurioituneille ja kiharille hiuksille. Silminnähden silottava vaikutus ( lamellar-koostumus ) , kosteutus ja pörröisyyden ehkäisy. Helpottaa myös hiusten selvitystä ja harjaamista. Lunastaa lupauksensa, tällä kaksikolla pesun jälkeen tukka oli helppo harjata, se ei ollut yhtä pörröinen kuin yleensä kuivuessaan ja ennen suoristusta normaalia sileämpi ja helpommin hallittava. Naamio antoi hyvän kiillon hiuksiin joten hankkisin tämän jatkossa, plussaa edullisesta hinnasta.

SOS hiuksiin jätettävä hoitoaine joka sopii myös vartalovoiteeksi. Tosi jännä tuote koska sopii jätettäväksi hiuksiin tai ihovoiteeksi. Hyaluronihappokoostumus hoitaa vaurioituneita hiuksia ja kuivaa vartalon ihoa. Ei moitittavaa, hyväntuntuinen tuote. Tätä mun pitää käyttää useamman kerran jätettävänä jotta osaan muodostaa enemmän mielipidettä. Iso tuubi ainakin kestää pitkään :) ei lähmää tukkaa ja vartalovoiteena nopea imeytymään. 

Merisuolasuihke hiusten muotoiluun ja sen surffitukan luomiseen. Tunnustan että suolasuihke on jäänyt itselle vähän vieraaksi, olen niitä toki kokeillut kun nämä tulivat, mutta huonoin tuloksin? Suihkuttelen lähinnä pituuksiin mutta koska tukkani on luonnostaan karhea, tämä sopii ehkä enemmän lirummalle tukalle. Mutta jatkan tutustumista, ei ainakaan karhentanut tukkaani liikaa saati lähmännyt. Tyvessäkään, en kyllä tiedä kuuluuko suolasuihketta suihkia miten lähelle tyveä? Kertokaa te miten saisin tästä kaiken irti?

Saatavilla mm.valikoiduista Prismoista ja S-Marketeista. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja niissä on korkea luonnollisten ainesosien pitoisuus. Tuotteiden hinnat 3 - 5 e välillä. 

Joko olet tutustunut näihin? Ainakin hiusnaamio kannattaa napata testiin kauppareissun yhteydessä ;)


16 kommenttia:

  1. Olisi joskus kiva nähdä kuva sun hiuksista tällä hetkellä. :)

    VastaaPoista
  2. Jotenkin hoitoaine/vartalovoide samassa paketissa ei yhtään innosta :D Suolasuihke pitäis ostaa, ne on ihan unohtunut! Mä olen suihkinut aika huoletta niitä ympäriinsä, ihan tyveenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen vastaavaa mikä ikinä sattuu kohdalle :) kiitos käyttövinkistä, mä luulen että sun tukassa toimiikin just hyvin tuolla tavalla käytettynä :)

      Poista
    2. No samoin! Mä en ole koskaan aiemmin kuullut hoitsikka/vartalovoide tuotteesta. Mutta kyllä tuollekin on ihan varmasti oma kohderyhmänsä :)

      Poista
    3. On varmasti, voisin kuvitella että on just hyvä koko perheen käytössä :)

      Poista
  3. Oon menossa Varsovaan kesäkuussa ja mukana on iso matkalaukku, joka menee ruumaan. Paljon mahdollista että myös Ziajan tuotteita tulee sieltä hankittua! Kiitos vinkeistä. Tuo hiusnaamio erityisesti kiinnostaa. Mielenkiinnolla odotan myös muiden puolalaisten kosmetiikkamerkkien valikoimaa. Voi lähteä kiitolaukalle se hamstraus, kun on se iso matkalaukku (kiitos Finnairin lippuvaihtoehtojen) mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD kerranhan sitä pääsee hamstraamaan ;) ei se mullakaan aisoissa pysyisi ja siellä varmasti on edullista ja hyvää valikoimaa...

      Poista
  4. Ziajalla on kivoja tuotteita, mutta hiusten osalta en ole vielä löytänyt omaan tukkaani sopivia!

    VastaaPoista
  5. Tämä vaikuttaa aika kivalta sarjalta! Itsellänikin on hieman kiharaa, mutta se on vaan tuolla latvoissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei lähde ihan päälaelta mutta siitä heti alaspäin kihartuu :)

      Poista
  6. Toi Shampoo ja naamio ovat loistavat ja löytyvät lähiässästä. Hinta edullinen. Noi valkoiset purkit kiinnostaa, tarviikin tutkia löytyisikö lähimaitokaupan hyllystä.

    Pidän neutraalista tuoksusta näissä paljon.

    -mari-

    VastaaPoista
  7. Vain ziajan kasvojen, käsien, vartalon sekä jalkojenhoitotuotteet ovat olleet minulle tuttuja. En ole vielä koskaan kokeillut ziajan shampoota tai hoitoainetta :) Ehkä tulisi myös testailtua jos saisi pr paketin, muussa tapauksessa jää varmaan ostamatta erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä meinaan ostaa tuota hoitoainetta lisää ja Ziajalla on myös hyviä kasvovoiteita :)

      Poista

Kiitos kommentista <3