keskiviikko 14. kesäkuuta 2023

Kesäkuun kauneussuosikit

**Mainoslinkki

Moi! Tässä kuukauden kauneussuosikkeja, nämä kaikki ovat ihan huipputuotteita joita on ihana päästä jakamaan teille! 

----------

We Care Icon Luxe puuterivipat / 5,90 e Sokos, Emotion
Joku käytti näitä We Care Iconin vippoja Instagramissa, joku taas kehui LH Cosmetics vippaa. Kaikki piti saada, We Care Iconin vipat ostin Emotionista ja LH vippa tuli Glossyboxissa. Kolmion mallisessa puuterivipassa sitä parasta bestiä on se että sillä saa puuteroitua nenänpienet ja silmänaluset, sekä tarvittaessa luomet kauttaaltaan. Rasvoittuva iho ja kesäkuuma, jokainen arvaa mitä tapahtuu niin minä en puuterista luovu ja mielellään taputtelen sen aina kunnolla paikoilleen. Molemmat vipat on hyviä, WCI napakampi, LH pehmeämpää matskua ja puuteroi sitä myöten kevyemmin. Makuasioita joista ei kiistellä, WCI budjettiversio LH:sta joka maksaa 10 - 15 e, WCI 5,90 e hintaisessa setissä on 2 vippaa. 

Estee Lauder Double Wear meikkivoide / 54 e **Kicks.fi
Otin pitkästä aikaa Double Wearin käyttöön ja jestas se on hyvä! Se peittää, on pitkäkestoinen ja riittoisa. Vaatii kyllä hyvän kosteutuksen alle mutta ei ihme että kaikki tätä kehuu. Jos on vaan yhtään rasvoittumiseen taipuva iho niin tähän kannattaa satsata. Ostin tämän vuosia sitten ja hankin myös pumpun, on kestänyt pitkään eikä tämä hapetu iholla eri väriseksi. Levittyy hyvin sienellä tai siveltimellä ja se pitkäkestoisuus yhdistettynä täydelliseen peittokykyyn on se juttu. Pysyy pitkään siistinä ja illalla iholla kaunis glow. Ei mene rumaksi iholla, tähän luotan kun haluan meikin kestävän pitkään. Kulttituote ja ihan maineensa veroinen!

Morphe Make It Big Eyeliner / 13 e **Kicks.fi
Mulla ei ole miljoonaan vuoteen ollut käytössä nestemäistä eyelineria! Mutta nyt ihan yhtäkkiä tuli ajatus ottaa käyttöön ainokainen omistamani eli se Kicksin joulukalenterista tullut Morphen eyeliner. Vaadin linerilta ehdottomasti hyvää levittyvyyttä, mahdollisuutta piirtää rajaukset veltolle, raskaalle luomelle ja iltaan asti pysyvyyttä ilman viirua yläluomeen. Ja sen tämä tekee! Ihan täydellinen! 
Tässä on todella ohut kärki jolla tekee tarkat alku- tai loppupään kissarajaukset. Tämä kuivuu aika nopeasti mutta tällä pystyy värittämään ja korjaamaan ilman että rajaus rapisee pois. Pysyy täydellisenä iltaan asti. Poistaminen vaatii hyvän silmämeikinpoistoaineen ellei käytä öljyä ( en itse käytä silmissä ), mutta mulla pysyvyys on ehdoton vaatimus ja tämä sen täyttää. Nappituote ja olen kyllä iloinen kun pääsin tähän tutustumaan Kicks joulukalenterin myötä! 


Jeffree Psychedelic Circus luomiväripaletti / 59,90 e **Oletkaunis.fi
En voi olla ottamatta tätä suosikkeihin mukaan koska tämä niin yllätti itsenikin! Ehkä aika usein näen näinkin värikkäät paletit sekasotkuna, sama kävi Jawbreakerin kanssa. Että sitä ajattelee että tässä on kaikkea liikaa ja miten niitä käyttää. Mutta kun alkaa meikata niin wau...mitä väriyhdistelmiä! Huomasin että kun silmissä on enemmän väriä, ihmisetkin kaupassa katsovat vähän pidempään. Hyvällä vai pahalla, en sitten tiedä siitä mutta itse tykkään ;) laatu tässä on kohdillaan ja jos vaan värit inspiroivat, suosittelen tätä lämpimästi. Jeffreen paletit harvemmin tuottavat pettymystä!


Bi-Es tuoksut / 2 - 10 e Normal, Prisma
Onks nää tuttuja teille? Näin Prismassa tälläiset nätit purkit ja pikanuuhkulla mukaan lähti suihkutettava dödö Blossom Avenue. Tämä oli näistä tuoksuista pehmein. Näitä ei ole hinnalla pilattu, deodorantti taisi olla jonkun hassun euron ja edp Normalissa 2,60 e. Ostin siis pikaisesti Blossom Meadowin, Normalissa tuoksujen testailu on tosi vaikeaa kun se pitää tehdä keskellä käytävää, ja tulee ahdistus tuoksuherkkien puolesta. Lopulta tuoksutkin sekoittuu omassa nenässä. Meadow on aavistuksen kirpeämpi mutta kivoja kukkaistuoksuja molemmat, ei liian ärhäköitä tai mummomaisia. Ostan melko varmasti näitä lisää kunhan saan rauhassa nuuhkia. Normalissa on tosi ärsyttävä se eteenpäin liikkuminen kun tuntuu että olet tukkeena, koska itseä ärsyttää se käytävän tukkeena seisominen.
Nämä on siis premium tuoksuja joista on jätetty pois kallis mainonta. Hakusessa olisi ihana sitruksinen hedelmätuoksu, sellaista saa toki suositella. Harvemmin vaan tulee monen kympin hajuvesiä ostettua sokkona. Mutta näissä ei niin harmita jos ei olisi ihan mieluinen :)

Oliks tuttui mukana? Mitkä tuotteet on olleet sun kesäisiä suosikkeja?

14 kommenttia:

  1. Double Wear on ♥♥ Tosta parempaa meikkivoidetta en oo koskaan käyttänyt! Sopii hyvin omalle kuivalle iholle, kun tosiaan alla on hyvä kosteutus. Eipä siinä, ettenkö muidenkin meikkivoiteiden kanssa ihoa kosteuttaisi hyvin, mutta mä en tosiaan pysty allekirjoittamaan sitä, kun jotkut sanoo ettei DW toimi kuivalla iholla :D Bi-Es on ulkonäöltä tuttu, mutta en oo koskaan itse asiassa edes pysähtynyt katsomaan, mitä noi oikeasti on. Kiva siis kun kerroit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä uskon että se toimii kun ihon kosteuttaa, käyttää vaikka kosteuttavaa primeria ja levittää meikkisienellä joka muutenkin tekee jo kostean pinnan :)

      Poista
  2. L'Occitane en Provence Citrus Verbena EdT , on ihanista ihanin kesätuoksu. Mulla pullollinen kestänyt nyt kolmattakesää ja loppukolmannes häämöttää. Niin hyvä, että ostan uuden pullon kun nykyinen käytetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, voisi joskus nuuhkutella tuota jos osuu eteen! Mulla on hatara mielikuva että joku sitrus? sarjan? tuote on L`occitanelta ollut kun mullahan oli se joulukalenteri joskus :) mutta en muista yhtään sitä tuoksua...

      Poista
    2. Tää on todellakin ihana, tulee ihan keltainen muumitikkari mieleen ❤️

      Poista
  3. Minusta on huippua, jos ihan tavallisenakin päivänä laittaa vahvemman meikin. Itse yritän ainakin viikonloppuisin laittaa muutakin silmämeikkiä kuin ripsaria ja rajausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle meikkaaminen on sellaista valmistautumista päivään, rentoutumista ja omaa aikaa. Rakastan erilaisia meikkituotteita ja on ihana luoda joka päivälle erilainen meikki :) se on mun juttu ja just viikonloppuisin vieläkin pidemmän kaavan kautta ;)

      Poista
  4. LH cosmeticsin vipat on ihania, mulla ainakin jo kolme niitä<3 We Care Iconin vipoista ei itselläni kokemusta, mutta ovat nätin näköisiä:) Oli kiva lukea noista tuoksuista. Täytyy tuoksutella kun tulee vastaan kaupassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo vippa on nyt kesällä sopiva, puuteroin sillä ja kivipuuterilla kasvot kauttaaltaan, mutta tähänaikaan päivästä on jo ihan rasvoittunut :D

      Poista
  5. Kivat suosikit :) Mun iho on niin kuivaa että en viitsisi double wearia kokeilla vaikka kuinka kosteuttaisin pohjaa, se ei varmaan riitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on taas niin rasvoittuva iho että tuo on ihan mainio, ja niin hyvin peittävä <3

      Poista
  6. Double wearia kerran käyttänyt ja uppoaa helposti huokosiin. Täytyy käyttää todella pieni määrä kerralla ja työstää omalla iholla pienissä erissä. Jane Iredale spf 30 puuteri ollut hyvä meikkipäivinä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kosteuttaa hyvin alle. Muuten se mullakin menee huokosiin...

      Poista

Kiitos kommentista <3