maanantai 26. kesäkuuta 2023

It Takes A West Village

Moikka! Tänään yhdet aivan lempparikynnet! Harmi kun eivät näytä kuvissa niin kivoilta kuin luonnossa. 

Glitter toimii aina ja Catricen Flirty Glitter Limited Edition lakka on kiva. Mulla on paljon käyttöä tälläiselle perushopealle glitterlakalle jossa kirkas pohja. Se sopii monen värin kaveriksi, kuten tämän Essien It Takes a West Villagen.

Essien lakka on kiva malvainen murrettu vaaleanpunainen. Ei mikään perusväri vaan vähän erikoisempi. En oikein enää siedä omilla kynsissä tietynlaista possunpinkkiä, ehkä just sellaista tuksupinkkiä? Hot pinkki menee kyllä! 

Essien lakka on superhyvä, kahdella kerroksella peittävä. Kaveriksi laitoin ihan vaan randomilla kynsitarroja ja tosiaan tuota glitteriä, ei edes pitänyt koristella kun oli kiire lähteä kaverin luo ajamaan, mutta tuli niin kivat vahingossa taas että tässä pikakuvat niistä ;)

Mitä tykkäät?


8 kommenttia:

  1. Asiasta kukkaruukkuun, mutta satutko tietämään, mikä on Picture Polishin kohtalo CesarsShopissa? Ovat meinaan kaikki alessa 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään hajua, veikkaan että tavan kynsilakat ei enää niin kauppaa tee kun monilla nykyään geelit tmv. Tai sitten vaan kesäale mutta uutuuksia ei PP:lta ole aikoihin tullut...

      Poista
  2. Ihanat kesäkynnet! Tosi nätin sävyinen toi lakka :)

    VastaaPoista
  3. Nätti lakka ja oikein nätit kynnet.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3