maanantai 5. kesäkuuta 2023

ABC: J & K niinkuin Jazz & Kitty

Kyllä, luit oikein, tänään kaksi lakkaa samoissa kynsissä ;) sattui niin hauskasti että valikoin haasteen lakkoja ja nämä peräkkäiset lakat oli yhdessä niin vastustamattoman hauskat että ymppäsin ne samoihin kynsiin ;)

Punainen ja sininen on tosi jännä väripari! Mulla sattui olemaan muutamat water decal arkitkin joissa on punaisia ja sinisiä decaleita, ja olen näillä samoilla väreillä samanlaiset kynnet joskus tehnytkin. 

En yleensä kuvaa oikeaa kättä koska keskari kasvaa vinoon, joskus penskana jäi oven väliin. Nyt kuitenkin oikea käsi onnistui paremmin joten halusin ottaa sen kuviin mukaan. 

Jazz on tosi nätti, ehkä hieman lämpimään taittava punainen. Siinä on hieno holoefekti. Kitty on kirkas kylmänsininen, ei varsinainen hololakka mutta siinä on hologrammista glitteriä. Mieleisiä lakkoja molemmat :) en tiedä sattuiko silmiin katsoa kynsiä kukkakoristelujen takia, lähtikö vähän käsistä mutta erilaiset ainakin. Niin ja nimettömässä mulla oli valkea essencen lakka ja jotkut jämä-Milvit. En tiedä kuuluiko ne joukkoon mutta halusin kokeilla ;)

Mitä tykkäät sinisen ja punaisen yhdistelmästä?


10 kommenttia:

 1. Ennen kuvien näkemistä olin vähän epäileväinen tuosta yhdistelmästä, mutta on sievät ja raikkaat.

  VastaaPoista
 2. Yllättävän hyvin toimii yhdessä noi värit! Itsekin olin ehkä hieman epäileväinen, mutta lopputulos on tosi onnistunut ja kaunis<3

  VastaaPoista
 3. Kivalla tavalla erilainen väriyhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 4. Punainen, sininen ja valkoinenhan on oikeinkin klassinen väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat lakat ja sopivat hyvin yhteen. PP:n lakat ovat hyviä lakata.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3